QUOTE(Grikute @ 2010 07 28, 14:56)
Oj, mergaites, kaip smagu, kai viskas gaunasi pagal planus. Bet ne visiems taip, viens du ir yra.
Mano situacija is vis idomi, liepos 17d. pirsliavom, kaip tik tomis dienomis turejo buti mano dieneles. Labai norejau visa sita reikala nukelti, prisikapojau citrinu ir labai dziaugiausi, kad istempiau tas karstas dieneles. Taciau menesiniu dar vis nera. Mes leliuka planuojam jau daugiau nei puse metu, bet vis neuzkimbdavo. Ir dabar bijau pirkt testa, nes nenoriu pamatyti neigiamo atsakymo, vis dar laukiu... Kazkaip nesitiki, vis galvoju, kad cia citrinos uztempe mano dieneles.
Bet jau taip smalsu, reiks jauciu lekt i vaistine.
Tai va mergaites, tesiu savo istorija toliau...
Vakar simboliskai atsvenciau savo 30-aji gimtad, jauciau , kad nebegaliu gerti, bet nenorejau labai i akis kristi. Nusizengiau, bet isgurksnojau sampano taurele. Siandien is par ryto puoliau daryti testa ir tikrai suzinoti rezultata.
TAIGI, AS LAUKIUOSI!!! Dvi juosteles ryskios is karto.
Pirma pasakiau savo dukrytei, kuri vos dar tik pradeda sneketi. Sakau mazute, turesi broliuka ar sesute, sakau ar nori? Sako, ne

Na si zodi geriausiai moka, reik tiketis, kad veliau nores.
Tai va, esu labai laiminga.
Tik dabar galvoju, kaip cia ypatingiau sita zinia pranesti tetukui. Norisi kazko idomaus, bet nesugalvoju. Gal yra kokia temule.
Meragites, Jus cia visos tokios nuosirdzios, sveikinat , uzjauciat, tikrai labai miela.
Sveikinu ir as mamutes , kurios neseniai sulauke tokios geros zinios, o kam dar gandras atsakymo neparase, nenusiminkit, anksciau ar veliau parasys

Sekmes visoms.