Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

siandien man NT parode vaiduokli....idomu kuom cia baigsis. nors nujauciu nestuke.gif pozymiu daug.... bet ziuresiu cool.gif wub.gif
Atsakyti
O ar buvo kam nors planuojant, kad savaitei iki normaliu menesiniu siektiek kraujo pasirode?Nes neaisku kas vyksta, menesinems dar tikrai anksti, nes ciklas visada buvo reguliarus.

Aziane, turbut sveikinti reikes jus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 29 liepos 2010 - 19:46
QUOTE(Grikute @ 2010 07 28, 14:56)
Oj, mergaites, kaip smagu, kai viskas gaunasi pagal planus. Bet ne visiems taip, viens du ir yra.
Mano situacija is vis idomi, liepos 17d. pirsliavom, kaip tik tomis dienomis turejo buti mano dieneles. Labai norejau visa sita reikala nukelti, prisikapojau citrinu ir labai dziaugiausi, kad istempiau tas karstas dieneles. Taciau menesiniu dar vis nera. Mes leliuka planuojam jau daugiau nei puse metu, bet vis neuzkimbdavo. Ir dabar bijau pirkt testa, nes nenoriu pamatyti neigiamo atsakymo, vis dar laukiu... Kazkaip nesitiki, vis galvoju, kad cia citrinos uztempe mano dieneles.
Bet jau taip smalsu, reiks jauciu lekt i vaistine.

Tai va mergaites, tesiu savo istorija toliau...
Vakar simboliskai atsvenciau savo 30-aji gimtad, jauciau , kad nebegaliu gerti, bet nenorejau labai i akis kristi. Nusizengiau, bet isgurksnojau sampano taurele. Siandien is par ryto puoliau daryti testa ir tikrai suzinoti rezultata.
TAIGI, AS LAUKIUOSI!!! Dvi juosteles ryskios is karto.
Pirma pasakiau savo dukrytei, kuri vos dar tik pradeda sneketi. Sakau mazute, turesi broliuka ar sesute, sakau ar nori? Sako, ne wink.gif Na si zodi geriausiai moka, reik tiketis, kad veliau nores.
Tai va, esu labai laiminga.
Tik dabar galvoju, kaip cia ypatingiau sita zinia pranesti tetukui. Norisi kazko idomaus, bet nesugalvoju. Gal yra kokia temule.

Meragites, Jus cia visos tokios nuosirdzios, sveikinat , uzjauciat, tikrai labai miela.
Sveikinu ir as mamutes , kurios neseniai sulauke tokios geros zinios, o kam dar gandras atsakymo neparase, nenusiminkit, anksciau ar veliau parasys wink.gif
Sekmes visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 30 liepos 2010 - 07:11
Sveikutės, šiandien man 14DPO , testas neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 07 30, 07:07)
Vakar simboliskai atsvenciau savo 30-aji gimtad, jauciau , kad nebegaliu gerti, bet nenorejau labai i akis kristi. Nusizengiau, bet isgurksnojau sampano taurele.  Siandien is par ryto puoliau daryti testa ir tikrai suzinoti rezultata.
Pirma pasakiau savo dukrytei, kuri vos dar tik pradeda sneketi. Sakau mazute, turesi broliuka ar sesute, sakau ar nori? Sako, ne wink.gif Na si zodi geriausiai moka, reik tiketis, kad veliau nores.
Tik dabar galvoju, kaip cia ypatingiau sita zinia pranesti tetukui. Norisi kazko idomaus, bet nesugalvoju. Gal yra kokia temule.

Meragites, Jus cia visos tokios nuosirdzios, sveikinat , uzjauciat, tikrai labai miela.
Sveikinu ir as mamutes , kurios neseniai sulauke tokios geros zinios, o kam dar gandras atsakymo neparase, nenusiminkit, anksciau ar veliau parasys wink.gif
  Sekmes visoms.

Kaip fainai 4u.gif Kuo didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O man kazkaip siandien pilvo apacia skaudena kaip pries mm... g.gif ir NT neigiamas, bet tikiuosi, kad paskaudens ir nustos, nes BT tai pakilusi laikosi cool.gif sako kad tik pastojus buna pacioje pradzioje, kad paskauda dar kaip pries mm... jums taip nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 07 30, 07:07)
Vakar simboliskai atsvenciau savo 30-aji gimtad, jauciau , kad nebegaliu gerti, bet nenorejau labai i akis kristi. Nusizengiau, bet isgurksnojau sampano taurele.  Siandien is par ryto puoliau daryti testa ir tikrai suzinoti rezultata.

Sekmes visoms.

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2010 07 30, 08:07)

bigsmile.gif Sveikinu ! thumbup.gif

QUOTE(drugelis. @ 2010 07 30, 09:39)
Sveikutės, šiandien man 14DPO , testas neigiamas  verysad.gif

Nepergyvenk taip, as siandien pakartojau NT irgi neigiamas, bet man tik 8 DPO....na neesme, neimu i galva, beto tiek tau tiek man dar gali isryzketi ! smile.gif

o jei ne si, tai kita karta tikrai pasiseks mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 30, 09:07)
bigsmile.gif  Sveikinu ! thumbup.gif
Nepergyvenk taip, as siandien pakartojau NT irgi neigiamas, bet man tik 8 DPO....na neesme, neimu i galva, beto tiek tau tiek man dar gali isryzketi ! smile.gif

o jei ne si, tai kita karta tikrai pasiseks  mirksiukas.gif

Dėkui už palaikymą, na, tikrai dar visko gali būti, kad per anksti tas NT.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, nekantriai laukiančios II, noriu ir aš prisijungti prie jūsų smile.gif
norėjau pasireirauti, ar kam nors iš jūsų easy cup yra parodę neigiamą, nors vėliau paaiškėjo, kad laukiatės? Mano situacija tokia, kad neiškentusi testuką su easy cup pasidariau viena diena iki numatytos mmm dienos, taciau parodė tik ryškią vieną liniją sad.gif šiandien turėtų būti mmm, bet viliuosi, kad dar šansų yra....
Atsakyti
QUOTE(d'or @ 2010 07 30, 10:45)
Sveikos mergaitės, nekantriai laukiančios II, noriu ir aš prisijungti prie jūsų smile.gif
norėjau pasireirauti, ar kam nors iš jūsų easy cup yra parodę neigiamą, nors vėliau paaiškėjo, kad laukiatės? Mano situacija tokia, kad neiškentusi testuką su easy cup pasidariau viena diena iki numatytos mmm dienos, taciau parodė tik ryškią vieną liniją sad.gif šiandien turėtų būti mmm, bet viliuosi, kad dar šansų yra....

Sveikute 4u.gif skaitineju Jusu tema ir uzmacisau apie ta puodeli, tai galiu pasakyti kad man 2 kart neparode, zodziu metimas pinigu i bala. Rapi preg'ai man anksciausiai parode mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, mergaites, kaip as Jus suprantu, kurios nekantriai laukia rezultato II.
Galiu tik pasidalinti patirtimi, kad kai suplanavom pirma vaikuti, tai norejau visko cia pat. Buvo iki tiek, kad mylejimasis neteike jokio malonumo, nes galvodavau tik apie viena. Tai buvo kaip privalomas darbas. Telefonu gaudavau priminima apie vaisingas dienas, tai tomis dienomis buvo privalu pasimyleti. Oj, nenoriu atsiminti, kaip abu laukem, stresavom ir pan.
Pirma karta pastojau po 7men bandymo. Pirmas pozymis buvo- padidejes skrandzio rugstingumas.
Su vyru nusprendem, kad kai jau noresim antro, nenorim tokiu nervu ir itampos. Tiesiog norim gyventi, patiriant malonuma ir kada dievulis duos leliuka, tada ir bus. Pastojau vel kazkur po 6-7men. bandymo.

Zinau, kad tas noras ir laukimo jausmas yra beprotiskas. Bet pasistenkite megautis sia gyvenimo akimirka, isvaziuokite kur pailseti, pakeiskite aplinka ir pan.

As siandien nusipirkau kazkoki testuka eurovaistinej, apie 6Lt kainavo.Jau rasiau, kad pasitrvirtino II. Tai tikiuosi gal jau nemeluoja wink.gif
Atsakyti
Labas planiukės, jungiuosi ir aš. 4u.gif
Planuojam dar tik pirmas mėnuo, liko kokios keturios dienos iki mmm (ciklas svyruoja per diena/dvi kaskart), tai ir ovulicijos dienos tiksliai nežinau unsure.gif Žodžiu dariausi šiandien patį pigiausią testą rodo ryškų vieną I. Dabar nusipirkau "Viola" - rašo, kad labai jautrus, kainuoja labai daug, ir nežinau ar jau verta gadinti unsure.gif Labai norisi čia ir dabar pasidaryt, bet ir šlapimas ne rytinis būtų ir laiko iki mm dar nemažai ir pagal mano skaičiavimus gal tik 9 DPO, o ir neigiamo atsakymo nenoriu ax.gif Tai ir kenčiu dar... Požymių ypatingų nepastebėjau, viskas kaip prieš mm - patinus skausminga krūtinė ir nuotaikų kaita net iki ašarų šiandien blush2.gif Kaip patartumėt - gadint ar dar kentėt? smile.gif
Atsakyti