Įkraunama...
Įkraunama...

Sagių pasaulis

Atsiprašau, kad įsiterpiu,
Labai ieškau tokios kamėjos:

user posted image

Gal kas turit Kaune, arba žinot kur galėčiau rasti??? help.gif
4u.gif

Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Ną ką gi, kvaršinau jums galvas su modelinu, nusipirkau ir bandžiau gamintis pirmąją sagę.
Na ir įspūdžiai ne kokie doh.gif (Ar galima modeliną laikyti šaldyklyje kad sustingtų? ax.gif )
Įtūkimai buvo siaubingi, o pats modelinas kaip šaldomoji tešla "atitirpo" ir vėl minkštas.. doh.gif blush2.gif g.gif
Ką man daryti? verysad.gif Turėjau vilties, kad kažkas pavyks gražesnio, o čia šia tau doh.gif
Patarkite, gal ką aš ne taip darau? g.gif ax.gif
Atsakyti
kokioj šaldomoj? kiekvienas modelinas turi instrukciją kaip jį naudoti. Pagrindinės aišku dvi arba jį džiovini kambario sąlygomis jei tai ore džiūstantis arba kepi orkaitėj....... eksperimentai įvairūs galimi kai jau išbandai viską doh.gif šiaip daug reikalauja kantrybės visi bandymai. Ja tai tikrai reiktų apsišarvuot. Garantuoju kad kokia 5-10 sagiukų keliaus šiukšlių dėžėn biggrin.gif o jei pasiliksi paskui į jas žiūrėt nebegalėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2010 04 14, 20:42)
kokioj šaldomoj? kiekvienas modelinas turi instrukciją kaip jį naudoti. Pagrindinės aišku dvi arba jį džiovini kambario sąlygomis jei tai ore džiūstantis arba kepi orkaitėj....... eksperimentai įvairūs galimi kai jau išbandai viską  doh.gif  šiaip daug reikalauja kantrybės visi bandymai. Ja tai tikrai reiktų apsišarvuot. Garantuoju kad kokia 5-10 sagiukų keliaus šiukšlių dėžėn  biggrin.gif  o jei pasiliksi paskui į jas žiūrėt nebegalėsi  4u.gif

Aš irgi taip manau, nes jau dabar negaliu žiūrėti doh.gif blush2.gif smile.gif
O dėl šaldymo blogai padariau.. Pas mane ore džiūstantis. ax.gif
Atsakyti
manoji,tokia pavasariska,laukiam prazystanciu pieniu ir salpusniu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Yyla, čia tai jau wub.gif wub.gif wub.gif , be žodžių, pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, na jus ir menininkes unsure.gif kazi ar kada pati taip sugebeciau. turiu daug reikmenu kuriuos parduodu, bet priusiziurejau jusu pagamintu, net pati susigundziau pradeti kazka pasidaryti. Jeigu ka domina reikmenys papuosaliuku gamybai, taip pat turiu Kameju ir kvieciu uzsukt : http://public.fotki....ochaPapuosalai/ Ir jeigu turite kokiu klausimu rasytite i mochapapuosalai@gmail.com ten gausite greita atsakyma smile.gif Ir man rodo greitai jus uzversiu klausimais, nes atrodo labai sunku gaminti tokias sages g.gif
Atsakyti
YYla, nuostabu wub.gif
Atsakyti
YYLA, tavoji sagė fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na mano labai jau paprastutė sagė. Labai kuklutei nuotakai į plaukučius. Vienintelis reikalavimas buvo paprastumas ir šampaninė spalva doh.gif na žiūrėsim ar dar prie viso bendro vaizdo tiks:

user posted image

šiaip jinai visa tokia pieninė....... gelsva švelni, net ir karoliukai, foto deja nelabai tą parodo 4u.gif
Atsakyti
dekui visoms wink.gif
man patiko ta sampanine sage i plaukucius,labai subtili,kukli ir be galo grazi wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,Merginos,noriu paklausti ar ta metalini uzsegima galima priklijuoti klijais prie sages?Padariau pirma sage,bet suabejojau del uzsegimo tvirtinimo,toks metalinis su apvaliu pagrindu..Aciu uz atsakymus.
Atsakyti