Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra

tiesiog gal organizmas vis dar pakovoja su persalimu ,jei kraujukas tvarkoje tai super smile.gif
Atsakyti
mano vaikas daznai serga vyresnis gerklyte,tai jei nors buna 36 ir 8 jo ligele isgydyta buna ne iki galo ir veliau vel kyla temperatura,manau,kad kaip ir sake gydytoja dar truputi raudona gerklyte,praeis tik truputi vaistuku reik
Atsakyti
Jei gerklytė paraudusi, kaip sakė gydytoja, tai todėl dar ir yra temperatūra. Gerai, kad tokia maža. Ir nenorėk, kad tos infekcijos praeitų per dvi-tris dienas, ypač jei gydai be antibiotikų. Umkaloris tai geras dalykas, tik man atrodo, kad vaikam jo galima gerti vieną savaitę. Duok ramunėlių šiltos arbatytės kelis kartus per dieną. Dar aviečių arbatytę su medum.
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2007 01 16, 19:30)
paprastas peršalimas ar?..
vaikas susirgo sausio 5. sloga, nedidelė temperatūra, raudona gerklė - atrodo, nieko ypatingo, gydytoja liepė valyti ir lašinti į nosį, duoti gerti Umckalor, šildyti kojas... tą vakarą temperatūra buvo pakilus iki 39, įkišau Eferalgano žvakytę. nuo tol IKI ŠIOL laikosi temperatūra 37,2. vaikas buvo vėl apžiurėtas, padarytas kraujo tyrimas. kraujas normalus, gerklė biški raudona. sakė vėl gerti Umckalor.
Kodėl taip ilgai nepraeina??? kas tai gali būti?

mano mergaitei irgi jau trecia sav vakare temperatura buna 37,1 ar 37,2 ir diena kartais,mes prasirgom tridiene karstine,ir nuo to laiko temperatura vis pakila ,o kraujo tyrimas irgi geras,taiva man ir iskyla klausimas kas galetu buti,juk praeje jau nuo ligos beveik trys sav g.gif
Atsakyti
siuliciau labai nepergyventi.tokai nedidele temperatura laikosi nes dar visiskai nesate sveiki.juk gerklyte paraudusi.pabandykite duoti arbateles,(liapziedziu ir avieciu lapu arba stiebu),gerai butu pries miegeli pietu .namau kad viskas bus gerai.

o tridiene karstine mes irgi persirgome ir taip pat buvo .tai tik arbatele padejo.
sekmes.

-------------------------
user posted imageuser posted image
Atsakyti
bijau, kad avietems jis permažas, tuo labiau, kad alergiškas, medums taip pat... o kokių ramunėlių ar melisų pabandysiu duoti. ačiu! smile.gif
Atsakyti
jei alergiskas avietems tai jau ne kas,o siap tai nera mazas ,mes gereme kai dukrytei buvo 7 men.sako, labai silpna nuovira galima duoti.na dar galetu padeti ciobrelai. biggrin.gif na sa pirmaiusia giebiuosi vaistazoliu o jei nepades tai pabandykite VIBURKOL zvakutes. biggrin.gif

--------------------------------------
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2007 01 17, 14:58)
bijau, kad avietems jis permažas, tuo labiau, kad alergiškas, medums taip pat... o kokių ramunėlių ar melisų pabandysiu duoti. ačiu! smile.gif

pabandyk pasildyta druska deti ant kakliuko,arba bulviu ,tokie silti kompresiukai labai padeda
Atsakyti
žinot, šiandien vėl gydytoja apžiurėjo, sako, viskas atrodo gerai. gal tikrai kalti dantys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2007 01 18, 12:29)
žinot, šiandien vėl gydytoja apžiurėjo, sako, viskas atrodo gerai. gal tikrai kalti dantys... g.gif

nu tai saunu,reiske laukite dantuku thumbup.gif
Atsakyti
Laba, paskaiciau apie jūsų temperatūra, ir žinot, ka, mano mergytei jau 3 men., o jai nuo pat gimimo vakarais temperatūra pakyla iki 37,2, daktare sako, kad tai normalu, nors man tiesa sakant nelabai suprantama, bet kolkas mergyte jauciasi puikiai, kraujo tyrimas geras, nezinau ar verta ieskot bedų?
Atsakyti
pasirodo, kad neverta smile.gif
mums daktarė taip paaiškino: vaikui temperatūra pakyla nuo: valgio, judėjimo, emocinio smūgio... o mano vaikui pastoviai emocinis pakylimas lotuliukas.gif
šiandien pamatavau temperatūrą tik atsikėlęs, tai buvo 36,3 blink.gif Tai jeigu imti vidutinė...
Atsakyti