Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra

QUOTE(zaliaake25 @ 2009 03 19, 12:56)
Brangioji tu tik eik pas gydytoja, kad ir kita nejuokai 3 dienas 38, nebent dantukai, bet profilaktiskai tai paziures blogiau nebus  4u.gif

na as ir nerimauju jauciu kad reiks nulekt.seip galvoju kad dantukai nes smegenytes baisei ispurte...aciu. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mums irgi taip buvo, 3dienas karsciavo, o paskui krutine visa isbere, gyd. sake, kad cia 3 dienu karsciavimo liga, nebaisu... bet va pries kokia sav. vel buvo sukilus temperatura, bet labai greit nukrito,taip ir nesupratau del ko g.gif tai gal cia jums ta 3 dienu liga g.gif
Atsakyti
tiksliai,gali but...jetau net visai buvau uzmirsus as apie ja doh.gif o labai isbere?ar neniesti tie spuogiukai?
Atsakyti
Gali buti 3 dienu karstine, o gali buti ir del gerkles uzdegimo.
Atsakyti
bet tai kad jam neskauda gerklytes,kai skauda tai visada rydamas verkdavo o dabar nieko...ir zvalus,ir valgo...temperatura tai kyla tai krinta...
Atsakyti
Mano mazute yra prasirgus tridiene.. temperatura nekilo auksciau 38... po 3 dienu isbere ir dingo temperatura. Na o vakar mano pupai pakilo temperatura iki 39 verysad.gif nakti vel buvo pakilus ir dabar kyla... nesloguoja, nekosi, neviduriuoja..
Atsakyti
na gal cia tada koks virusiukas unsure.gif sakes kaip neramu,ryt pas gydytoja keliausim jej temperatura dar bus.skambinau seselei siandien tai sake kad dabar kaskoks virusiukas yra ir pozymiai sitokie...tikiuos kad musu leliukai greit pasveiks 2.gif
Atsakyti
Na man apie joki virusa neuzsimine g.gif israse antibiotiku, jei kartais savaitgali dar karsciuos.. speja, kad del dantuku temperatura,bet padarys slapimo tyrima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinee: 20 kovo 2009 - 11:58
na va siandien temperaturytes jau ir nebera bet nei isbere nei ka g.gif tikriausiai gal del dantuku ir karsciavo.....
Atsakyti
Mes irgi jau nebekarsciuojam clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinee: 20 kovo 2009 - 21:10
thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
thumbup.gif clap.gif
Atsakyti