Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra

QUOTE(veziukas @ 2009 10 15, 10:21)
Ketvirta savaitė laikosi temp.37,2-4, buvom pas gydytoja nieko neranda, tyrimai geri, gal kas turėjote tokią bėdą verysad.gif

pas mus lygiai ta pati situacija. tik tris savaites sokineja nuo 37 iki 37,6. kraujas ir slapimas geri.buvau net pradejus galvot, kad nemoku pamatuot. daktare sako uztenka 3-5min matuot pazasty, bet jei taip trumpai matuoju-tai nespeja pakilt.... kai 10min matuoju-rodo ,kad yra.
cia daugelis skaiciau rase, kad nieko baisaus jei pakyla iki 37,5-tipo normalu.. nu bet nuo tokios temperaturos paskui ir kitos ligos labai lengvai uzpuola.
Atsakyti
QUOTE(laikine @ 2010 01 13, 22:26)
pas mus lygiai ta pati situacija. tik tris savaites sokineja nuo 37 iki 37,6. kraujas ir slapimas geri.buvau net pradejus galvot, kad nemoku pamatuot. daktare sako uztenka 3-5min matuot pazasty, bet jei taip trumpai matuoju-tai nespeja pakilt.... kai 10min matuoju-rodo ,kad yra.
cia daugelis skaiciau rase, kad nieko baisaus jei pakyla iki 37,5-tipo normalu.. nu bet nuo tokios temperaturos paskui ir kitos ligos labai lengvai uzpuola.

mums jau 4 mėnesiau o ta temp. vis laikosi, buvom pas lor, pas neurologą, pulmonologą, hematologą niekas nieko neranda sako nustok matuoti, tai vis laukiam gal kada nukris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(veziukas @ 2010 01 17, 18:07)
mums jau 4 mėnesiau o ta temp. vis laikosi, buvom pas lor, pas neurologą, pulmonologą, hematologą niekas nieko neranda sako nustok matuoti, tai vis laukiam gal kada nukris verysad.gif

Jau tuoj trys metai kaip laukiu kol nukris tongue.gif Kartais nukrenta kartais pakyla. Mūsų gydytoja pajuokavo grįžus iš kažkokio seminaro apie temperatūra: Sakė anksčiau buvo normalu 37 temperatūra, o dabar norma yra 37.4, atseit ne tik klimatas šyla bet ir žmogus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(veziukas @ 2010 01 17, 18:07)

mums taip pat paske: "nustok matuoti". mus tik pas LOR siunte ir krauja bei slapima tyre, daugiau niekuo nedare...
Atsakyti
QUOTE(laikine @ 2010 01 21, 23:48)
mums taip pat paske: "nustok matuoti". mus tik pas LOR siunte ir krauja bei slapima tyre, daugiau niekuo nedare...

nu pradėjom antibiotikus gerti tai temp. nukrito žiūrėsim kai nustosim gert gal nebebus, tikiuosi, nes jau paranoja man prasidės su tuo matavimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veziukas: 22 sausio 2010 - 21:57
QUOTE(veziukas @ 2010 01 22, 21:57)
nu pradėjom antibiotikus gerti tai temp. nukrito žiūrėsim kai nustosim gert gal nebebus, tikiuosi, nes jau paranoja man prasidės su tuo matavimu smile.gif

o nuo ko antibiotikus israse ,jei nieko nerado???
Atsakyti
QUOTE(laikine @ 2010 02 01, 14:14)
o nuo ko antibiotikus israse ,jei nieko nerado???

truputį buvome apsirgę, na ne taip ir truputį jei reikėjo antibiotikų, pradžioj gėrėm temp. nebuvo, o vėliau pakeitėm į kitus ir vėl viskas grįžo į senas vėžias verysad.gif
Atsakyti
laba diena,mano dukrytei 8 men,jau 4 diena temperatura laikosi virs 38 nei tryuputi nenukrenta,bandom numust paracetamolio zvakutem ir ibufenu,gydytoja skyre antibiotiku bet dukryte nei sloguoja nei kosti,tik gerklye raudona.vakar vezem i priimamaji bet gydytojai sako kad pas ja viskas tvarkoj,beto vakar pradejo berti raudonom demelem pilvuka ir kojytes,bet temp nekrenta.gal zinot kas jai galetu buti?gal kada susiduret su tuo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viikii @ 2010 02 07, 14:59)
laba diena,mano dukrytei 8 men,jau 4 diena temperatura laikosi virs 38 nei tryuputi nenukrenta,bandom numust paracetamolio zvakutem ir ibufenu,gydytoja skyre antibiotiku bet dukryte nei sloguoja nei kosti,tik gerklye raudona.vakar vezem i priimamaji bet gydytojai sako kad pas ja viskas tvarkoj,beto vakar pradejo berti raudonom demelem pilvuka ir kojytes,bet temp nekrenta.gal zinot kas jai galetu buti?gal kada susiduret su tuo? verysad.gif

gal tridienė karštinė , jei pradėjus berti nukris temperatūra
Atsakyti
tai kad beria bet temp laikosi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Mano sūnui 11 metu ir jau 5 menesiai kaip laikosi pakilusi temperatura, bet niekaip nepavyksta rasti priezasties del ko. Temperatura neauksta apie 37,5, bet niekad nenukrenta iki normalios doh.gif Kartais skundziasi galvos skausmais, kartais bega is noses kraujas. LOR apziurejo, pridegino nosies kraujagysle ir sake, kad daugiau neturi prie ko prikibti. Bijociau pacios blogiausios diagnozes, bet kraujo tyrimai idealūs. Ir is vis nei vienas gydytojas neranda jokios priezasties. Gal kam jau taip buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 12 vasario 2010 - 22:06
Negi niekaip taip dar nera buve ir niekas neturi jokiu minciu? cray.gif
Atsakyti