Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra

buvo mano mazajam taip. laikesi temperatura 3 savaites 37.5-37.8, tai gydytoja israse klacid'a 14d. ir kai pabaigem gerti viskas praejo thumbup.gif
itariu, kad galejo buti mikroplazmos infekcija g.gif is paprasto kraujo tyrimo jos neranda.
Atsakyti
vienam pazystamui,ir nuo mazens prasidejo taip ir liko pastowi kuno temperatura37.5, buna isimciu, kai zmogaus temperatura normali nebutinai36.6
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2010 02 24, 22:37)
vienam pazystamui,ir nuo mazens prasidejo taip ir liko pastowi kuno temperatura37.5, buna isimciu, kai zmogaus temperatura normali nebutinai36.6

taip ta isimtis esu as,mano temperatura 35 .5,jei jau buna 37 tai as jau ligonis blush2.gif
Atsakyti
pas sunu jau pora metu (jam 12 metu), dabar pastebejau ir pas dukra (jai 4 metai).

siaip diskutuota tema va cia (tema tiek apie suaugusius, tiek apie vaikus) 4u.gif
http://www.supermama...;#entry34385208

bent mes tiek metu nerandam nieko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mano sunui 3 metai ir nuo lapkricio men jam beveik pastoviai 37,2, buna maziau bet si temp beveik pastoviai. Ieskau priezasciu, pradzioje kraujo tyrimas buvo idealus, tabar jau rodo ENG padidejima ir limfocitu padidejima, sirdis labau nerami, nors gyd sako tai tik virusas. Tikiuosi ji teisi. Siandien dar gausiu atsakyma dek Ebstein baro viruso ir gerkles paselio rezultatus, tikiuosi issaiskes temperaturos pakilimas..
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2010 02 24, 23:37)

Mano nuo mažytės temperatūra 37,2-37,3. Mamytė jau buvo pavargusi visur vedžiot. O vedžiot ir nereikėjo. Ji tokia ir dabar ir nieko man neatsitiko.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 02 26, 12:52)
Mano nuo mažytės temperatūra 37,2-37,3. Mamytė jau buvo pavargusi visur vedžiot. O vedžiot ir nereikėjo. Ji tokia ir dabar ir nieko man neatsitiko.

Na kai buna nuo pat gimimo, tai gal ir ramiau g.gif Bet, kai zinai, kad buvo visa laika normali, o paskui bac ir laikosi, tai tikrai neramu blush2.gif
Atsakyti
mes ir nerandam priezasties, nors limfocitu skaicius 71 procentas, dar su alergija bei atopiniu dermatitu kankinames, tai ir nusprende gydytojai, kad nezino, kas vaikui, ir kad neva tai nuo alergijos taip...temperatura nuo 3 menesiu maziukei laikosi 37,2- 37,5 ir nekrenta. Dabar jai puse metu...
Atsakyti
Mes ir turime šią "bėdą", suminėm kelius pas gydytojus, darėm tyrimus, viskas ok. Vienas gydytojas pasakė, kad šiais laikais jau laikoma norma ir jei yra kelios dalys g.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukui vakar per pietus užkilo temperatūra nuo 39 iki 39,5 (per 10 min.), įdėjus Eferalgan žvakutę po pusvalandžio buvo 39, po valandos 38. Nakčiai vėl dėjome žvakutę, taip pat gyd. patarė gert Oscilococinum žirniukus prieš gripą. Šiandien ryte buvo 38, po valandos 38,5 (ir laikėsi iki pietų, žvakutė nenumušė), tai gydytoja buvo, sakė ko gero bus tridienė karštinė, kai staiga pakyla temperatūra, ir daugiau nieko, nei slogos, nei kosulio, vaikas gerai valgo, tai tempera laikosi 3 d. ir tada paberia veidelį, smakriuką, biškį kūnelį, temperatūra krenta ir praeina viskas. Bet aišku gali būti ir kažkas kitas. Sakė stebėt ar anksčiau nepradės berti, ar nevems ir pan.
Nu va visą žiemą pratraukėm, o pavasarį pasigavom kažką sad.gif
Papildyta:
QUOTE(viikii @ 2010 02 07, 18:52)
tai kad beria bet temp laikosi verysad.gif

Svarbu atskirti tridienę karštinę nuo kitų ligų, ypač tymų:

*Tymai prasideda į peršalimą panašiais simptomais, o tridienei karštligei jie būdingi ne visuomet, o jei ir yra, tai nežymūs. Sergant tridiene karštine, pirmiausia pakyla temperatūra;
*Jei vaikas serga tymais, atsiradus bėrimui temperatūra vėl pakyla, o jei tridiene karštine – nukrenta.
*Sergant tymais, pirmiausia beria veidą, o jei mažylis užsikrėtė tridiene karštine, jam beria kūną, veidas išberiamas retai.
Atsakyti
mano dukrytei jau trecia diena laikosi temperatura verysad.gif dienos laiku nera,bet kaip tik ateina vakaras ir vel sukyla,truputeli sloguoja,ir pries keleta dienu pakosijo,nezinau gal tai tik persalimas verysad.gif matysiu dar kokia diena palauksiu,nei nebus pakitimu reikes vest kad patikrintu verysad.gif
Atsakyti
Maziui temperatura pakilo. O sakykit kada sunerimti, kokia per didele temperatura turi buti, kad vau vezti i ligonine? Pas gydytoja buvome, paraudo ausytes skauda ir nosyte uzgule, israse antibiotiku, siaip geria vaikas pas mane ir pavalge truputi, bet temperatura uzkilo 39,9. Neramu . Jau dvi zvakutes paracetamolio sunaudojau
Atsakyti