Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra

QUOTE(Venta @ 2005 02 09, 13:15)
Ko tokių, ko tokių?

Vo vo as irgi nesupratau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tu jau nieko ir nepadarysi, bent jau mums gydytoja liepe visada paguldyti ant sono ir jei imanoma ikisti i burna pirsta, kad nesusizeistu liezuvio.
O jau kai prasides tie traukuliai, tai pastebesi is kart... Bent jau mums, tai praranda samone, visada issoksta akys, ir raumenys trukscioja, kartais buna seiletekis. Dazniausiai tokiu atveju, nieko negali padaryti, nes viskas trunka tik iki 1 minutes, po visko vaikas miega kokia tris valandas.
Ar dabar jau gerai biggrin.gif ?
Atsakyti
Ačiū labai.
Atsakyti
Mes irgi bandom naturaliai padet: dubenelis su kuno temperaturos vandeniu, 2 saukstai balto valgomojo acto, 3 lasiukai levandros eterinio aliejaus. I toki skysti pamirkom skudureli, ji nusunkiam ir ant vaikucio kaktytes dedam kaip kompresa, tik nusunkt reikia neblogai, kad skystis i kokias akytes nenulasetu.
Taip pat galima bandyti i velgi kuno (na, turiu omeny sveiko zmogaus) temperaturos vandeni dubenyje ilasinti viso 2 laselius is pasirinktu eteriniu alieju: levandros, citrinos, eucalipto (eucalyptus radiata), arbatmedzio. Tarkim labiausiai rekomenduojamas derinys eukaliptas su levandra. Tokiu vandeniu istrinti svelniai visa vaikiuko kuna. Levandra beje padetu vaikiukui geriau miegoti..
Dar vienas panasus budas su citrinos sultim: i stikline kuno temperaturos vandens supilti 2 saukstus citrinos sulciu ir siuos kysciu istrinti vaikiuko kuneli ar bent jau nugaryte ir kakla.
Vyresniem padetu butelys vesoko vandens suspausto tarp keliu.. Patys nesam sito isbande, bet zinau, kad padeda smile.gif
Atsakyti
hmmm,kazkieno patarimas pažasty palaikyt pirštą man keistokas....ką tas pirštas duoda?
O ta tridienė karštinė tai ir yra ypatinga tuom,kad temperatūra niekaip nenusimuša.Laikosi aukšta ir daryt ką nori.Laimė,neilgai.
Atsakyti
Mano dukrai irgi buvo traukuliai nuo temperaturos, ji buvo vieneriu metu. Nezinojau, kas darosi, galvojau, mirsta, nes niekad nebuvau girdejusi apie tai. Ji visa sustingo, kvepavimo nebuvo galima girdeti nei justi, akys stiklines...Po kokios puses minutes viskas praejo, as bandziau gaivinti kaip imaniau, po to ji atsigavo ir eme rekti...nakti praleidom ligonineje, ir gavom vaistu :-( BUVO SIAUBINGAS ISGYVENIMAS!!!!!!
Atsakyti
As neseniai pergyvenau soka: mano mazius tik slogavo ir neturejo temp, bet viena vakara kaip eme staigiai kilti, kai buvo 38 idejau paracetamolio zvake ir uzmigo. Gerai, kad miegojau salia apsikabinusi, tai rankomis pajutau, kad vaikiukas stingsta kazkaip keistai.Sokau is lovos ir pas vyra i kita kamb begom nunesiau ir abu puolem trinti degtine, tai pats greiciausias budas ekstra atvejais. Kai numusiau ir jis atsigavo, temp buvo 39.5. Niekam nelinkeciau pamatyti traukulius, kazkas siaubingo! Iskvietem greitaja ir isveze mus i ligonine. Ten ibufenas mums irgi geriausiai padejo, bet toks staigus musimas temp tikriausiai nera gerai. Po to antibiotikus visvien teko gerti, nes po keliu dienu temp vel pradejo kilti.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 01 28, 11:19)
temperatura nusimuse bet kokia 5 val ryto  ir vel buvo virs 38 sad.gif ,

Mano zuikiui tas pats.... Jei atvirai tikiuosi, kad tai karštinė,nes neužilgo turėtų būti sveikas smile.gif
Bet toks vargsiukas... temperatūra 38,6 dieną buvo verysad.gif verysad.gif wub.gif
Aš tai paracetamolio žvakutes duodu ; maniškis Ibufeną vartojo du kartus perf savo gyvenimėlį ir abu kartus po to vėmė blink.gif Gal tai ir nesusiję, bet neberizikuoju schmoll.gif
Atsakyti
O kokia temperatura gali buti zemiausia? Mano mazoji sloguoja, vakar matavau temperatura i uzpakaliuka ir buvo 36.7 . Ar ne per zema?
Atsakyti
GAL GALIT PAAIŠKINT KAS ČIA TOKIO? cry.gif RYTE VAIKAS BUVO KAIP VISADA,DABAR PALIEČIU KAKTĄ,O JI KARŠTUTĖLĖ,TEMPERATŪRA ATMETUS 5 LAIPSNIUS 38,2.VAIKAS NEI KOSTO NEI SLUOGUOJA.MUMS TAIP PIRMĄ KARTĄ.TIESA,BUVO UŽĖJUS NETYČIA SESUTĖ,NEI JI KĄ ŽIŪRĖJO AR KĄ,KAKTĄ PAČIUPINĖJO IR SAKO : AI TAI ČIA VIRUSAS,DABAR DAUG VIRUSŲ.IR IŠĖJO.MANE SUNERVINO TOKS ABEJINGUMAS gun_bandana.gif KAS TAI IR KĄ DARYT? DĖKUI IŠ ANKSTO.....
Atsakyti
Aš tai kviesčiau gydytoją, kad apžiūrėtų.
Atsakyti
Cia gali buti taip vadinama triju dienu karstine kai staiga pakyla temperatyra, o paskui po keliu dienu nukrinta.
Bet visgi patarciau kviesti gydytoja.
Atsakyti