Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(Lera @ 2010 05 14, 09:40)
o tu nenusišnekek , jei nebandei ilgai ir kantriai , be sporto tik su dieta ir stebuklingom taurėm ir atrodau dabar stebuklingai , visiems net sunku patikėt juk po 2 mėnesių tokie rezultatai... tai kad neklaidink žmonių...

labai sunku isivaizuot, kas tau yra "stebuklingai"...
viena is masazo reklaminiu fotkiu...user posted image panasiai turejau vien mitybos pagalba (nereikejo jokiu tauriu bigsmile.gif)...mano akiai tai nera stebuklingi rezultatai...raumenys suglebe (raumenu vietoj isvesejes riebalinis audinys), uzp pasmukes zemen, odos spalva, tonusas...suglebes uzp neatrodo zavingai...nors ir nera duobuciu...
dabar as siekiu sitaip user posted image

Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2010 05 14, 14:35)
Merginos, isiterpsiu i jusu pasnekesius. Noriu susigriebti su sia problema. Gal galima butu aiskiau:
1) Kaip atliekamas kontrastinis dusas?
2) Pratimukai, geriausiai kokie?
3) Koks geresnis kremas nuo celiulito?
4) Taures, kur geriausia pirkti?
5) Mityba - kas labiausiai kenkia turint celiulita?
Aciu uz atsakymus  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Pvz, sitos taures geros? Ar kuom nors jos skiriasi?  4u.gif
http://rytuzenklai.l...uklingos_taures

1) vietoj kontrastinio duso - apsitrynimas siurkscia kempine
2) elementarus pratimai: user posted image user posted image user posted image
3) nereikia
4)nereikia
5) angliavandeniai - nuo ju organzime kaupiasi skysciai. limfotaka- tai yra skysciu sistema organzime...odai/plaukams/nagams kitoms organu f-joms reikalingi baltymai, gerieji riebalai. Kai angliu per daug, o baltymu ir geruju riebalu per mazai - prasideda ivairus negerumai, celiulitas tik signalas, kad kazkas org. negerai...
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2010 05 14, 10:47)
ne visos galu gale ir gali sportuoti. tarp kitko as savo celiulitini uzpakaliuka visai mielai kisu i stringus papludimy. Vyrai celiulito nemato  biggrin.gif

o kodel negali? zmones be koju olimpiadas laimi bigsmile.gif
elementarius pratimus gali atlikti kiekviena... namuose...as pati sportuoju namuose...
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 05 14, 13:35)

geros , visos jos geros smile.gif

aš užsakinejau i iš safora.lt te tokios pat.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 14:22)
Na, mes čia tikrai ne apie meilę diskutuojam...  doh.gif  biggrin.gif Čia jau visai į kitą pusę wink.gif

Na kodėl visi tą žodį meilė tuoj pat ima traktuoti pačiu kardinaliausiu aspektu? Tiesiog pritardama anksčiau rašiusiai moteriai, kuri sakė, jog nebijo celiulitą rodyti, sakau, kad vyrai nors ir mato (nes turi akis, kaip jau buvo minėta) ir tai nėra taip malonu kaip žiūrėti į treniruotą kūną, bet tai nereiškia, jog moteris, neturinti tobulo kūno turi užsidaryti tamsiame kambaryje ir niekam nesirodyti. Tiesiog visi mes žmonės ir visi tobuli nebūsim. Mano manymu, jei moteris savęs nemyli dėl celiulito, tai ir jo netekusi ji savęs nemylės dar dėl kažko. Žinoma, aš ir pati nenoriu turėti šito bjaurybės, tiesiog pastebiu jog paskutiniu metu užplūdo toks anti - cell bumas. Reiktų to taip nesureikšminti pačioms moterims ir tie vyrai į tai nekreips tiek daug dėmesio - visi bus laimingesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2010 05 14, 17:52)
Na kodėl visi tą žodį meilė tuoj pat ima traktuoti pačiu kardinaliausiu aspektu? Tiesiog pritardama anksčiau rašiusiai moteriai, kuri sakė, jog nebijo celiulitą rodyti, sakau, kad vyrai nors ir mato (nes turi akis, kaip jau buvo minėta) ir tai nėra taip malonu kaip žiūrėti į treniruotą kūną, bet tai nereiškia, jog moteris, neturinti tobulo kūno turi užsidaryti tamsiame kambaryje ir niekam nesirodyti. Tiesiog visi mes žmonės ir visi tobuli nebūsim. Mano manymu, jei moteris savęs nemyli dėl celiulito, tai ir jo netekusi ji savęs nemylės dar dėl kažko. Žinoma, aš ir pati nenoriu turėti šito bjaurybės, tiesiog pastebiu jog paskutiniu metu užplūdo toks anti - cell bumas. Reiktų to taip nesureikšminti pačioms moterims ir tie vyrai į tai nekreips tiek daug dėmesio - visi bus laimingesni  smile.gif

celiulitas vienas nevaiksto...prie 3 stadijos (mano tokia buvo) plaukai nusiure, sausi buvo, oda issausejusi, pilka..kraujotakos sutrikimai, ir bendrai prasta savijauta...negalima numot ranka i celiul vien del isvaizdos ... tai tik pradzia rimtesniu ligu...
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 05 14, 15:08)
Matai kaip pataikiau  bigsmile.gif  O gal pirkote i sio psl kuri nors alieju masazui?

Aliejukus aš naudoju natūralius - Weledos turėjau, dabar Logonos. Abu patiko, nors pastarasis gal labiau smile.gif Šiaip pačiai nesunku pasidaryti, tik gal norint turtingesnės sudėties, reikia daugiau ingredientų. Bet netgi vienas be nieko, pavyzdžiui, migdolų aliejus turi odai stangrinančių savybių, puikiai tinka masažui. Jei dar eterinių aliejų palašinti (citrusinių, kedrų, šalavijų, eukalipto ar pan.) - išvis super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 gegužės 2010 - 17:48
QUOTE(Mღntvile @ 2010 05 14, 16:09)

Man asmeniškai tai žiauru, kai šlaunis didesnė už užpakalio žandą biggrin.gif . Juokingai čia atrodo, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 05 14, 14:35)
Merginos, isiterpsiu i jusu pasnekesius. Noriu susigriebti su sia problema. Gal galima butu aiskiau:
1) Kaip atliekamas kontrastinis dusas?
2) Pratimukai, geriausiai kokie?
3) Koks geresnis kremas nuo celiulito?
4) Taures, kur geriausia pirkti?
5) Mityba - kas labiausiai kenkia turint celiulita?
Aciu uz atsakymus  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

1. Aš kontrastiniu dušu laikau tai, kad kaskart nusimaudžius po dušu leidžiu ant užpakalinės kūno dalies šalta valdenį apie trisdešimt sekundžiu, po to tiek pat šiltą ir taip keturis kartus.
2. Labai geri pratimai yra programoje Jillian Michaels ''No more trouble zones''. Gali rasti parsisiusti internete.
3.Čia priklauso nuo to, kiek pinigėlių gali skirti - aš naudoju benexere krema, o masažams naudoju geomar aliejų.
5. Svarbu gerti daug vendens ir atsisakyti bloguju angliavandeniu
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2010 05 14, 20:51)
Man asmeniškai tai žiauru, kai šlaunis didesnė už užpakalio žandą biggrin.gif . Juokingai čia atrodo, tikrai.

jo, slaunies apimtis nuo sporto padideja. Mano pries buvo 47, dabar 50...bet uztat uzp pakyla ir atsiduria savo vietoj, nebetabaluoja, tvirtas ir standus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2010 05 14, 21:09)
jo, slaunies apimtis nuo sporto padideja. Mano pries buvo 47, dabar 50...bet uztat uzp pakyla ir atsiduria savo vietoj, nebetabaluoja, tvirtas ir standus smile.gif

dar cia ji toj nuotraukoj kazkaip keistai stovi somu, tai man rodos ten dar slaunies priekio dalis matos.

Aha, mano irgi pastambejo, labiausiai tai nepatinka kad apie kelius raumenys atsirado doh.gif, tai dabar stengiuosi kuo maziau keturgalvi raumeni apkraut
Atsakyti
Ar gražu, ar negražu pas moterį raumeningos kojos, čia jau skonio klausimas. Man gražu, pas mane pačią jos tokios, nes sportuoju jau seniai - dar paauglystėje nuo važinėjimo dviračiu "užsikačialinau" biggrin.gif O įdėta foto - jau ekstremalesnis variantas, čia jau žmogaus, specialiai užsiiminėjančio fitnesu smile.gif
Atsakyti
o jei begiosi visa menesi kiekviena diena , koks nors rezultatas matosi? o ar pilvui begimas itakos turi ? klausiu TIK apie begimą nepradėkit pasakot kad atsilenkimai ir tt pilvui tinka domina tik bėgimas... ir ar per mmm galima begiot ar neį
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 05 14, 22:39)
o jei begiosi visa menesi kiekviena diena , koks nors rezultatas matosi? o ar pilvui begimas itakos turi ? klausiu TIK apie begimą nepradėkit pasakot kad atsilenkimai ir tt pilvui tinka domina tik bėgimas... ir ar per mmm galima begiot ar neį

Truputį nustebino mane klausimai, bet jei klausi, vadinasi, reikia atsakyti... rolleyes.gif
Aišku, kad bėgiojimas viskam turi įtakos. Visų pirma todėl, kad naudojamos kalorijos ir dega riebalai. Antra, tvirtėja raumenys, o bėgant jie dirba labai įvairūs - kojų, nugaros, pilvo, rankų.
Per mmm, žinoma, kad galima bėgioti... Nebent kažkokios specifinės problemos būtų. Tik nuo krūvio gali kažkiek kraujavimas padidėti, bet nejaugi manote, kad moterys tom dienom nesportuoja...? mirksiukas.gif
Atsakyti