Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(TuteSun @ 2010 05 14, 20:51)
Man asmeniškai tai žiauru, kai šlaunis didesnė už užpakalio žandą biggrin.gif . Juokingai čia atrodo, tikrai.

truputi persistengta naudojant fotoshopa g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 21:44)
A) Truputį nustebino mane klausimai, bet jei klausi, vadinasi, reikia atsakyti...  rolleyes.gif
B )Aišku, kad bėgiojimas viskam turi įtakos. Visų pirma todėl, kad naudojamos kalorijos ir dega riebalai. Antra, tvirtėja raumenys, o bėgant jie dirba labai įvairūs - kojų, nugaros, pilvo, rankų.
Per mmm, žinoma, kad galima bėgioti... Nebent kažkokios specifinės problemos būtų. Tik nuo krūvio gali kažkiek kraujavimas padidėti, bet nejaugi manote, kad moterys tom dienom nesportuoja...?  mirksiukas.gif

A) be šito galima buvo apseit ..bet tiek to
B ) aišku dėkui žinosim.

tai ar po menesio kas nors jau gali matytis jaustis???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 14 gegužės 2010 - 21:56
QUOTE(Lera @ 2010 05 14, 22:54)
B ) aišku dėkui žinosim.

A ) buvo galima ir išvis neatsakinėti wink.gif
B ) priklauso ir nuo mitybos ir nuo to, kokia dabartinė Jūsų būklė (turiu omeny, ar yra ką mesti, kiek, ar tvirtinti raumenis tik ir pan.). Be to, koks fizinis pasiruošimas? Jei nėra labai geras, padėti reiktų nuo mažesnio krūvio ir jį didinti. Tuomet reikia ilgesnio periodo. Be to, jei turite tikslą, tai nesvarbu, ar rezultatai bus po mėnesio, ar po trijų - juk vie tiek to tikslo sieksite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 14 gegužės 2010 - 22:02
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 22:02)
A ) buvo galima ir išvis neatsakinėti wink.gif
B ) priklauso ir nuo mitybos ir nuo to, kokia dabartinė Jūsų būklė (turiu omeny, ar yra ką mesti, kiek, ar tvirtinti raumenis tik ir pan.). Be to, koks fizinis pasiruošimas? Jei nėra labai geras, padėti reiktų nuo mažesnio krūvio ir jį didinti. Tuomet reikia ilgesnio periodo. Be to, jei turite tikslą, tai nesvarbu, ar rezultatai bus po mėnesio, ar po trijų - juk vie tiek to tikslo sieksite smile.gif

fozinis parengimas silptas , svoris 56 ūgiui 171 , tiesiog reikai sutvirtiet šiek tiek , o rezultato faktas siekiama bus ir yra , bet del tam tikru priežasčių reikia kažko pasiekt per men , tai ar būna kokiu nors menku rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 05 14, 23:10)
fozinis parengimas silptas , svoris 56 ūgiui 171 , tiesiog reikai sutvirtiet šiek tiek , o rezultato faktas siekiama bus ir yra , bet del tam tikru priežasčių reikia kažko pasiekt per men , tai ar būna kokiu nors menku rezultatu?

Jei tikslas - visų pirma sutvirtėti, žinoma, rezultatas turėtų būti smile.gif
Bet nesutikčiau su tuo požiūriu, kad būtinai reikia per mėnesį... doh.gif Nejaugi, jei žinotumėt, kad mėnesio per mažai, išvis to nesiimtumėte...?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 22:20)
Bet nesutikčiau su tuo požiūriu, kad būtinai reikia per mėnesį...  doh.gif Nejaugi, jei žinotumėt, kad mėnesio per mažai, išvis to nesiimtumėte...?

beabejo bet kokių atveju imčiausi , bet yra priežastis dėl kuriu reikėtu / norėtusų matyt po menesio o paskui tik tobulintis toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 05 14, 22:54)
B ) aišku dėkui žinosim.

Kalbant iš asmeninės patirties, pas mane vasarą buvo užplaukęs ne vienas mėnesinis pabėgiojimas. Bent jau man mėnesis yra tikrai per mažas laiko tarpas, kad kas nors matytųsi. Bėgiojimas vykdavo maždaug po valandą, beveik kasdien, bėgimas būdavo lėtas. Aš dėdavausi tokį a la riebalus deginantį diržą ant pilvo tai pirmomis dienomis net kelnės būdavo šlapios. Bet neįvyko stebuklingi pasikeitimai smile.gif. Mityba liko tokia pati
Atsakyti
Mღntvile, nors ir labai pritariu jusu teorijom, ir pati riboju angliavandenius bei sportuoju, nesimasazuoju ir nenaudoju jokiu spec kremu, bet visgi cia tema tik kaip naikint celiulita, netureti duobuciu,o ne siekti sportininkes/fitnesininkes figuros ivaizdzio, sporto forume bendraminciu gal daugiau rastumet mirksiukas.gif

Man pvz lb baisios slaunys nuotraukoje. Ir isgasdinot, kad jums padidejo sportuojant. Zinau, kad svoris padideja, nes raumneys sunkesni, bet apimtys tikejaus tik mazes ( kad didetu maniau reiktu laaabai sortuot ir baltymu daug) Pati i sporto kluba vaikstau 3ksav. ,sportuojam ten su hanteliais, stangelem, gumom ant koju, sokam ant stepo ir pan. dar vazineju dviraciu..Neistiks jusu likimas? unsure.gif As slaunis lb noriu mazinti, o ne didinti gink dieve doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 15 gegužės 2010 - 00:14
dilgelit, jei nevartosi baltymu arkliskom dozem tai nieko nepadides.. pas sportininkus apimtys padideja nes dar ir be maisto visokius baltyminius kokteilius geria ir visokiu papildu vartoja it t.t. o jei tiesiog vartoji pakankamai baltymu tai nedides jokie raumenys, tiesiog sustangres, nes jei baltymu nevartosi o vien tik angliavandenius tai nesutvirtes raumenukai kad ir kiek sportuosi, pati sportuoju jau 4metai, be jokiu pertrauku, nieko pas mane nepadidejo, tiesiog turiu tvirta stangru kuna smile.gif suvartoju per diena gan daug baltymu o po treniruotes visuomet dar ir baltymini kokteili isgeriu ir nieko nedideja man tik stangreja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 15, 10:15)
dilgelit, jei nevartosi baltymu arkliskom dozem tai nieko nepadides.. pas sportininkus apimtys padideja nes dar ir be maisto visokius baltyminius kokteilius geria ir visokiu papildu vartoja it t.t. o jei tiesiog vartoji pakankamai baltymu tai nedides jokie raumenys, tiesiog sustangres, nes jei baltymu nevartosi o vien tik angliavandenius tai nesutvirtes raumenukai kad ir kiek sportuosi, pati sportuoju jau 4metai, be jokiu pertrauku, nieko pas mane nepadidejo, tiesiog turiu tvirta stangru kuna smile.gif suvartoju per diena gan daug baltymu o po treniruotes visuomet dar ir baltymini kokteili isgeriu ir nieko nedideja man tik stangreja smile.gif

Aciu uz nuraminima 4u.gif
as taip ir galvojau ,visadbet pvz netikiu, kad montvile geria, kokius ten kokteilius, ar arkliskom dozem baltymus , o prasau.. g.gif
Atsakyti
Mergaitės, taigi čia tas padidėjimas ar nepadidėjimas vėlgi priklauso nuo pirminės būklės. Jei buvo ką mesti, tai kaip tik numesit ir apimtys sumažės. Bet jei mesti nelabai buvo ką pas žmogų, ir taip kūdas, tai natūralu, kad šiek tiek gali padidėti ta apimtis. Bet čia nematau nieko blogo ar baisaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 15, 01:13)
Mღntvile, nors ir labai pritariu jusu teorijom, ir pati riboju angliavandenius bei sportuoju, nesimasazuoju ir nenaudoju  jokiu spec kremu, bet visgi cia tema  tik kaip naikint celiulita, netureti duobuciu,o ne siekti sportininkes/fitnesininkes  figuros ivaizdzio,  sporto forume  bendraminciu gal daugiau rastumet  mirksiukas.gif

Man pvz lb baisios slaunys nuotraukoje. Ir isgasdinot, kad jums padidejo sportuojant. Zinau, kad svoris padideja, nes raumneys sunkesni, bet apimtys tikejaus tik mazes ( kad didetu maniau reiktu laaabai sortuot ir baltymu daug) Pati i sporto kluba vaikstau 3ksav. ,sportuojam ten su hanteliais, stangelem, gumom ant koju, sokam ant stepo ir pan.  dar vazineju dviraciu..Neistiks jusu likimas?  unsure.gif  As slaunis lb noriu mazinti, o ne didinti gink dieve doh.gif

nuotraukos tam, kad aiskiau butu susikalbet unsure.gif norint isnaikint celiulita ilgam/visam -reikia naikint "riebalini zanda" ir augint sedmenu raumeni smile.gif viskas tinka sitoj temoj smile.gif
user posted image
va, kad ir sita nuotrauka...celiulito nera, bet "uzp zandas" nukares...sicia koja kudesne uz "lasinini zanda"...vizualiai tokia moteriske atrodo pilnesne - dydeliu uzp, lyginat su ta, kurios uzp "savo vietoje" ir slaunis pilnesne smile.gif Mano slaunu apimtis padidejo tik per ta vieta "kur jos ir dygsta" (nemoku aiskiau issireikst), bet pacios kojos sukudo, tiesiog koju proporcijos pakito...kelnes per kojas palaisvejo smile.gif

netiesa smile.gif uzs psl jau seniai visur raso, tik pas dar mus visur pilna dezinformacijos doh.gif sveria tiek pat, tik riebalas uzima daugiau vietos smile.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 15, 10:28)
Aciu uz nuraminima 4u.gif
as taip ir galvojau ,visadbet pvz netikiu, kad montvile geria, kokius ten kokteilius, ar arkliskom dozem baltymus , o prasau.. g.gif

as geriu tik baltymini kokteili, tam, kad reikalinga kieki baltymu surinkt.
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 05 14, 22:39)
o jei begiosi visa menesi kiekviena diena , koks nors rezultatas matosi? o ar pilvui begimas itakos turi ? klausiu TIK apie begimą nepradėkit pasakot kad atsilenkimai ir tt pilvui tinka domina tik bėgimas... ir ar per mmm galima begiot ar neį

tik pradeda matytis smile.gif
as begioju tik tam, kad daugiau valgyt galeciau...
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 14, 23:20)
Bet nesutikčiau su tuo požiūriu, kad būtinai reikia per mėnesį...  doh.gif Nejaugi, jei žinotumėt, kad mėnesio per mažai, išvis to nesiimtumėte...?

ir as is pradziu buvau uzsibrezus 3 men biggrin.gif bet dabar mastau, kad neuztenka "pasiekti", reikia dar ir "islaikyti" smile.gif po 3 men ipranti...
as misku begioju...pasaka wub.gif
Atsakyti