Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(lady_m @ 2010 02 26, 03:23)
Tai putos mano manymu kaiptik netiks išsausėjusiai odai, nes dar labiau pabrėš tą sausumą  g.gif

drinks_cheers.gif sausai odai netiks. net mano riebią odą išsausino ir paskui nelabai gražiai pradėjo dengtis
Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2010 02 26, 15:21)
Na, stebuklo jokio nepadarė  4u.gif

Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 27, 11:37)
drinks_cheers.gif  sausai odai netiks. net mano riebią odą išsausino ir paskui nelabai gražiai pradėjo dengtis
Papildyta:
Kokia kaina?

Tiksliai nepamenu, bet man rodos apie 10 ar 13 litų 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie šią pudrą, gal yra bandžiusių?
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau ir aš Essence Eyeliner'į. Pirmąsyk gyvenime dariau sau pravedimą hihihi.gif Bet kaip nesudėtinga thumbup.gif Su pieštuku niekadaa nesugebėdavau. Vakar teko patestuot - bent jau dvylika valandų atlaiko be problemų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 28, 01:50)
Norėčiau atsiliepimų apie šią pudrą, gal yra bandžiusių?
user posted image

Taip,taip,aš turiu ją biggrin.gif
Na ką galiu pasakyt,maskuoja gan neblogai,kadangi yra tirštoka,sunkoka lygiai paskirstyti ant odos,neįgudusiam gali būti sunku .nes vistiek tam kad išliktų "visą" dieną turėtų būti sunkesnės kosistencijos.Tokia ir yra,
na kad visą dieną išlieka tai tikrai ne smile.gif na ant mano normalios odos laikosi kokias šešias valandas,plius/ minus. na bet kaip už tokią kainą kokybė tikrai nebloga .
Čia mano asmeninė patirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole007 @ 2010 02 28, 13:59)
Taip,taip,aš turiu ją biggrin.gif
Na ką galiu pasakyt,maskuoja gan neblogai,kadangi yra tirštoka,sunkoka lygiai paskirstyti ant odos,neįgudusiam gali būti sunku .nes vistiek tam kad išliktų "visą" dieną turėtų būti sunkesnės kosistencijos.Tokia ir yra,
na kad visą dieną išlieka tai tikrai ne smile.gif na ant mano normalios odos laikosi kokias šešias valandas,plius/ minus. na bet kaip už tokią kainą kokybė tikrai nebloga .
Čia mano asmeninė patirtis biggrin.gif

Aišku, na žinosiu, gal tada geriau pasirinkt lengvesnę, kuri geriau teptųsi g.gif
Atsakyti
Essence kosmetikai negaliu atsispirt vien del nuostabiu pakuociu blush2.gif

turiu:

nagu ir odeliu balzama, toks oranzinis kremukas apvalioj mazoj dezutej. labai skaniai kvepia, poveikis nera superinis, kazkiek odeles suminkstina. tik man nepatinka, kad labai sunkiai isigeria, neimanoma po to nieko dirbt.

laimejau kosmetikos rinkinuka, kuriame buvo cia mineta stay all day pudra, tai jo, tepasi nelabai tolygiai, man kiek per sausa, ir dar atspalvis per tamsus, negraziai atrodo, bet nebuvo galima pasirinkt kito... doh.gif

taip pat nagu lakas xxl shine, labai patenkinta juo esu, nuotabi spalva (candy kiss), ilgai laiko, pakankamai greit dziusta. thumbup.gif

akiu piestukas- daug esu is essence turejus, visi patiko, minkstai, lengvai tepasi, grazios spalvos, tik galetu ilgiau islikt unsure.gif

akiu seseliai keturiu spalvu, gera tepasi, nebyra, grazios spalvos.

lupdazis/lupu piestukas Colour & Shine- skaniai kvepia, graziai ant lupu atrodo, tik kad jau spalva tragiska gavau doh.gif ir lupas siek tiek sausina g.gif

planuoju isigyti ir koki akiu tusa,kai dabartini pabaigsiu smile.gif galvoju apie isgirtaji multi action violetinej/juodoj pakuotej ax.gif

siam kartui tiek biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 02 28, 12:26)
Nusipirkau ir aš Essence Eyeliner'į. Pirmąsyk gyvenime dariau sau pravedimą  hihihi.gif Bet kaip nesudėtinga  thumbup.gif  Su pieštuku niekadaa nesugebėdavau. Vakar teko patestuot - bent jau dvylika valandų atlaiko be problemų wink.gif

Man jau teko eyelinerį pratestuoti netgi Vishy aqua parke - nei kiek nenubėgo, nors veidas visą laiką šlapo ir šlapo thumbup.gif Ir dar - teko kažkada miegoti su juo, ne namie buvau ir neturėjau galimybės nusivalyti akių, ryte vėlgi nei kiek nepakitęs pravedimas biggrin.gif Tikrai nemaniau, kad jis TAIP gerai laikysis wub.gif
Atsakyti
Gal galit parodyt apie kurį Eyelinerį šnekat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 28, 14:08)
Aišku, na žinosiu, gal tada geriau pasirinkt lengvesnę, kuri geriau teptųsi  g.gif

Skaičiau naujų pirkinių temoj, kad jau nusipirkai Clear&matt pudrą, lauksiu atsiliepimų, kaip tau ji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 01, 22:02)
Skaičiau naujų pirkinių temoj, kad jau nusipirkai Clear&matt pudrą, lauksiu atsiliepimų, kaip tau ji  blush2.gif

Gerai, kai išbandysiu būtinai parašysiu atsilėpimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2010 03 01, 21:56)
Gal galit parodyt apie kurį Eyelinerį šnekat? 4u.gif

Na, bent jau aš apie šitą kalbu user posted image smile.gif
Atsakyti