Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Kaip fainai, man labai patiko [bent jau iš interneto vaizdų biggrin.gif ] summer of love ir ethno couture, o dar kai už 1 eurą, tai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na išbandžiau šiandien tą shimerį ir veidui, tai nesimatė man jokių pavienių blizgučių, spindesys tik smile.gif ir kvapas man tooks skanus, negaliu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
O as vakar buvau Eurokose ir su nuolada nusipirkau tusus.
Laaabai patiko VOLUME to the MAX thumbup.gif pailgina, suteikia apimties ir atskiria kiekviena blakstiena. Ir dar HYPNO GLOSS 3in1 tai siuo tusu uzbaigiau makiaza, issukuoja blakstienas ir dar patankina. Zodziu esu labai patenkinta nors pirkau pirma kart sios serijos tusus, mano megstamiausias yra Bourjois Volume Glamour. Tai dabar gal ir pataupysiu pinigelius perkant Essence serijos gaminius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snzk: 22 vasario 2010 - 22:12
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 22, 22:30)
Na išbandžiau šiandien tą shimerį ir veidui, tai nesimatė man jokių pavienių blizgučių, spindesys tik smile.gif ir kvapas man tooks skanus, negaliu  biggrin.gif  wub.gif

tik nepradek valgyt lotuliukas.gif 4u.gif skaniai kvepia.. sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
aistulia, kai gausi savo naujuosius skaistalus, pauostyk. lotuliukas.gif žiauriai smirdž wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 23 vasario 2010 - 00:09
blush2.gif puikiausioji man toks jausmas kad tu nusistacius pries sia kosmetika
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 23, 01:09)
aistulia, kai gausi savo naujuosius skaistalus, pauostyk.  lotuliukas.gif  žiauriai smirdž wacko.gif

Gerai lotuliukas.gif kaip tik laukiu jų biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvau eurokose ir rinkausi pudrą, norėjau pasiimt Clear and Matt, bet konsultantė patarė išbandyt ir Stay all day sako labai gera, tad sudvejojau ir norėjau paklaust gal bandėt kasnors pastarąją? O gal bandėt ir abi ir galėtumėt sulyginti jas? smile.gif
Atsakyti
nesupratau kodel bet siandiena vos ne pusia stendo essence isparduodama po 1 eura g.gif tai as siandiena dar prigriebiau
siandienos
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 23, 09:03)
blush2.gif puikiausioji man toks jausmas kad tu nusistacius pries sia kosmetika

na aš čia apie visai ką kitą, apie revlon, todėl geltonai rašau. O ko čia man nusistatyti prieš ją? Tiesiog shimmeris man vienintelis labai prastas pasirodė, blizgus, daugiau tai aš nieko net bandžiusi nesu iš šios kosmetikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 23 vasario 2010 - 12:51
Sveikos, merginos 4u.gif Šiandien bėgdama per Panoramą visgi neatsispyriau ir užlėkiau į Eurokos, prie Essence stendo blush2.gif Nusipirkau štai tokį eyeliner'į
user posted image

ir nagų laką netyčia užmačiau prie kasos iš Moonlight kolekcijos, išpardavinėjo po 3.49. Tai va tokį prigriebiau
user posted image

Du nagus nusilakavau, atsiliepimai - reikia tepti du plonesnius sluoksnius, kad lygi graži spalva gautųsi, džiūna ne per greičiausiai blush2.gif Bet kol kas man patinka. O dėl liner'io - super thumbup.gif Grįžus pasipraktikavau šiek tiek (nu man reikia viską iškart išbandyt, aš kitaip kantrybės neturiu lotuliukas.gif ) , tai brėžia labai ploną liniją, spalva tokia, kokios ir norėjau - ryški juoda. Ir laikosi labai gerai, prasėdėjau su juo kelias valandas, nei kiek nepakito 4u.gif Už abu sumokėjau 11lt su centais smile.gif
Atsakyti
siandien Molo Eurokose maciau Essence nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti