Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 12, 11:55)
o as tai atrodau kaip miegojusi su tusu, nes jis byra ir byra  biggrin.gif
isbandziau siandien multi action tusa, na man labai patiko ir po vieno sluoksnio, o kai pasitepiau du,tai isvis grazios blakstienos.... leksiu nusipirksiu ir antra ateiciai  biggrin.gif

O man nepatiko..juodai nudazwe ir tiek. schmoll.gif Nors atrodo naujas visai niekur atsukus isepta nebuvo ir pan ,bet kazkoks nelabai skystas..
Atsakyti
NA VA IR MANO PRASTI PASTEBEJIMAI SIOS KOSMETIKOS ATZVILGIU, KAI PASIDAZIAU KREMINE PUDRA SOFT & NATURAL, O ANT VIESAUS DAR MINERALINE BIRIA TAI PO KIEK LAIKO PASIDARIAU ORANZINE g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 12, 13:37)
NA VA IR MANO PRASTI PASTEBEJIMAI SIOS KOSMETIKOS ATZVILGIU, KAI PASIDAZIAU KREMINE PUDRA SOFT & NATURAL, O ANT VIESAUS DAR MINERALINE BIRIA TAI PO KIEK LAIKO PASIDARIAU ORANZINE g.gif

na as ir taip pat daziausi ir nrml viskas buvo visa diena g.gif gal ne tas atspalvis? smile.gif
Atsakyti
na nez. kai parduotuvej bandziau ant veido atrode normaliai o va po keliu pabandymu ziuriu kad jau kazkas netaip, ir man pastebejau kad labai uzkiso poras iskilo visur poodiniu
Atsakyti
O visai geras aakuciau geras tas akcijinis tusas Essence multi ten kazkoks smile.gif
Labai graziai paryskina, manau veliau geriau dazys, nes dabar koses per daug smile.gif
Atsakyti
o si firma nors kiek naturali ar ne? ar tokia kaip visos su parabenais ir kt brudais?
Atsakyti
Merginos, kurios ilgiau naudoja essence clear&matt pudrą, ar ji kemša poras šiek tiek ar ne?
Atsakyti
o gal kas nors žinot ar bus Lietuvoje be a nail artist kolekcija? fainų daikčiukų ten užmačiau ax.gif

aš taip pat turiu tą essence multi tušą jau iš seniau nusipirkus, tai man jis tikrai geras smile.gif pakankamai ilgai laiko ir gražiai nudažo blakstienas rolleyes.gif tačiau nepasakyčiau kad labai jas ilgina ar riečia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosmo fane: 15 kovo 2010 - 18:27
Nusipirkau clear&matt pudrą, panaudojus maždaug savaitę, manau, galėsiu parašyti savo subjektyvią tikrą nuomonę smile.gif
Atsakyti
Isigijau pravedima akims,na,bandysiu kuria diena,nors siaip patirties su tokiais dalykais nulis,tai idomu,kas gausis doh.gif

ievvvva, sita kosmetika nera naturali,bent jokiu sertifikatu ant jos nesu maciusi.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 15, 15:02)
Merginos, kurios ilgiau naudoja essence clear&matt pudrą, ar ji kemša poras šiek tiek ar ne?

Man tai nekemša, apie šią pudrą galiu pasakyt tik labai labai gerus atsiliepimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 03 15, 20:56)
Man tai nekemša, apie šią pudrą galiu pasakyt tik labai labai gerus atsiliepimus  drinks_cheers.gif

O kokia spalva turi? Gal galima kiek placiau? Kaip laikosi? Ar naudoji kitas priemones po/ant pudros?
Atsakyti