Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Orestes @ 2010 03 15, 21:00)
O kokia spalva turi? Gal galima kiek placiau? Kaip laikosi? Ar naudoji kitas priemones po/ant pudros?

Turiu 02 numeriuką, o laikosi ji man ilgai, labai gerai ir gražiai dengiasi, natūraliai atrodo, labai atitiko atspalvis prie odos spalvos, maskuoja vidutiniškai, man didelio maskavimo ir nereikėjo..Nekemša porų, na o kaip klausėt, tai jokių kitų priemonių ant ar po nenaudoju.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 03 15, 21:33)
Turiu 02 numeriuką, o laikosi ji man  ilgai, labai gerai ir gražiai dengiasi, natūraliai atrodo, labai atitiko atspalvis prie odos spalvos, maskuoja vidutiniškai, man didelio maskavimo ir nereikėjo..Nekemša porų, na o kaip klausėt, tai jokių kitų priemonių ant ar po nenaudoju.. mirksiukas.gif

Essence puslapyje sios pudros spalvos toookios tamsios atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 15, 21:39)
Essence puslapyje sios pudros spalvos toookios tamsios atrodo  g.gif

na aš esu šviesiaodė ir man tas 02 numeriukas labai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 03 15, 21:43)
na aš esu šviesiaodė ir man tas 02 numeriukas labai tinka  ax.gif

Na tai neverta net ziureti ju puslapyje, geriau gyvai apziuret. O kokia kaina sios pudrytes?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 15, 19:51)
Isigijau pravedima akims,na,bandysiu kuria diena,nors siaip patirties su tokiais dalykais nulis,tai idomu,kas gausis doh.gif
ievvvva, sita kosmetika nera naturali,bent jokiu sertifikatu ant jos nesu maciusi.

Kitoj temoj mačiau, kad nusipirkot tokį patį kaip ir aš. Pati irgi patirties nulį tame reikale turiu, bandžiau ir terliojaus kelias dienas iš eilės. Gal ir nieko pasirodė, patogus naudoti, skystas labai. Bet po kiek laiko pasirodė, kad trupėt ėmė jis. Gal prasukta, pasenusį nusipirkau unsure.gif

Tiesa merginos, parekomenduokit iš Essence pudrą, kuri neblogai maskuotų, sulygintų spalvą veido?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 15, 21:51)
Na tai neverta net ziureti ju puslapyje, geriau gyvai apziuret. O kokia kaina sios pudrytes?

Tai žinoma, kad gyvai visai kitokie atspalviai nei internetiniame puslapyje..O aš ją pirkau už 11,5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 15, 20:52)
Labai lauksim, labai smalsu, as taip pat dairiausi kazkada i sita pudra  drinks_cheers.gif

Pasistengsiu kuo atidžiau stebėti odą, kad greičiau pastebėčiau, ką daro, kaip maskuoja, ar natūraliai atrodo ax.gif

QUOTE(lady_m @ 2010 03 15, 20:56)
Man tai nekemša, apie šią pudrą galiu pasakyt tik labai labai gerus atsiliepimus  drinks_cheers.gif

Labai tikiuosi, kad mano irgi tokie bus, nes turiu Nivea teint delight tai noris kad labiau matiškumo suteiktų ir labiau nekimštų, o šitos kaina daugiau nei dvigubai mažesnė net kai nivea pirkau su akcija biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(lady_m @ 2010 03 15, 21:43)
na aš esu šviesiaodė ir man tas 02 numeriukas labai tinka  ax.gif

Man ne tai kad per tamsi, bet na tokia jau į oranžinę šiek tiek, manau man link vasaros gera turėtų būt, o vasarai jau kokio 3 ar 4 reiktų tikriausiai biggrin.gif

QUOTE(lady_m @ 2010 03 15, 22:20)
Tai žinoma, kad gyvai visai kitokie atspalviai nei internetiniame puslapyje..O aš ją pirkau už 11,5 smile.gif

Aš taip pat pirkau už lygiai tokią pačią kainą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 15, 19:51)
Isigijau pravedima akims,na,bandysiu kuria diena,nors siaip patirties su tokiais dalykais nulis,tai idomu,kas gausis doh.gif

turetu pavykti,merginos sake,kad lengvai ir graziai iseina pasidazyti mirksiukas.gif man tai labai patogu su juo dazytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 15 kovo 2010 - 22:21
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 15, 23:20)
turetu pavykti,merginos sake,kad lengvai ir graziai iseina pasidazyti mirksiukas.gif man tai labai patogu su juo dazytis smile.gif

Man taip pat labai patogu smile.gif Ir kokybe esu labai patenkinta thumbup.gif O kuo toliau, tuo tobulesni pravedimai gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 16, 00:20)

Apie kuri cia snekat? g.gif nes as nenaudojus skysto akiu konturo, bet kuo toliau tuo man jie graziau ir dabar pati galvoju pirkti, kad butu patogus naudoti ir graziai iseitu smile.gif
Atsakyti

user posted image

apie sita
Atsakyti
Na atbėgu po dienos jau pasipudravus, ryte nedaug tepiau, gerai riebalus sugeria, labai džiaugiuos šita pudryte, nekemša, gražiai padengia, šiek tiek maskuoja, na tikrai nemaniau, kad būsiu tokia patenkinta thumbup.gif žiūrėsim kas bus toliau ;D tikiuos ir toliau patiks, nes šiaip mano oda įnoringa, bet ko ant jos neužtepsi, o šitą palyginus gerai toleravo thumbup.gif
Atsakyti