Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Kameja111 @ 2010 03 22, 15:01)
sveikos, as irgi prisidesiu prie naudojanciu  tusa Multi Action.Niekada tokiu pigiu neesu turejus, bet prisiskaiciusi cia Jusu komentaru nutariau pabandyti.  Savaitgali isbandziau, nu zinokit  tikrai nerealus.  4u.gif

o as tai ziurejau, ziurejau... sepetelis tai labai panasus i black mania, kurio dar nesunaudojau, tad susilaikiau, veliau gal pirksiu ta multi action
Atsakyti
Ir as tapau supermamos forumo auka. Prisiskaiciau kaip cia visos giriat tusa Multi action, nusipirkau ir tikrai likau suzaveta thumbup.gif Kaip uz tokia kaina, tai man labai patinka. Tik reikes ziuret ar nealergizuos akiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-urgit-a: 22 kovo 2010 - 21:33
Turbūt aš vėl eilinė mergina, sugundyta supermamos narių, nusipirkau Multi Action tušą. Taigi, kaip ir daugelis galiu teigti, jog nors nedideli pinigai, bet vertingai išleisti. Galėčiau net jį lyginti su Max Factor tušais, na galbūt masterpiece max truputuką geriau padažo, bet Multi Action kainos ir kokybės santykis tiesiog puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2010 03 22, 23:36)
Turbūt aš vėl eilinė mergina, sugundyta supermamos narių, nusipirkau Multi Action tušą. Taigi, kaip ir daugelis galiu teigti, jog nors nedideli pinigai, bet vertingai išleisti. Galėčiau net jį lyginti su Max Factor tušais, na galbūt masterpiece max truputuką geriau padažo, bet Multi Action kainos ir kokybės santykis tiesiog puikus  4u.gif

Aš irgi išbandžiau jį biggrin.gif Buvo paskutinis likęs stende, todėl konsultantės paklausiau, gal turi šviežesnių stalčiuje, bet ji patikino, kad šiandien gautas g.gif Atsidarius labai šviežias ir šlapias nepasirodė, nors gal jis tokios konsistencijos nuo pradžių būna g.gif Palyginau su savo favoritu "Lancome Hypnose", kuris naujas būna toks šlapias, kad net pradžioj sunku pasidažyt biggrin.gif Na, "Multi Action" neprilygo "Hypnose", nes tiek nestorina blakstienų ir nepadaro tokių ryškių, bet visgi nors ir dažo plonai palyginus, bet keletą sluoksnių užtepus apimtį išgauti galima (po to reiktų pašukuot blakstienas, nes šiek tiek sukabina jas). Už tokią kainą tai tikrai neblogas tušas pasirodė good.gif Žymiai geresnis nei prieš tai mano turėtas "Diorshow Unlimited" biggrin.gif Aišku, nestebuklingas, bet vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
as taip pat isbandziau multi action ir likau patenkinta bigsmile.gif pries nusiperkant turejau max factor 2000 calorie ir galiu pasakyti jog multi action man patiko labiau, nes max factor man labai trupejo, tepe, ilgiau panaudojus pradejo asarot akys, ko niekada nebudavo. tik pirma savaite buvo nieko, o tada prasidejo.. nezinau, gal tik man cia taip buvo, gal koks pasenes buvo g.gif
tai dabar dazausi su multi action, mirksiukas.gif likau nustebinta, jog uz tokia kaina, galima nusipirkt gera tusa bigsmile.gif
Atsakyti
palyginus su maybelline man essence tusai labiau patinka, nes nebyra thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu su geriausiais atsiliepimais ilgiau panaudojus Clear&matt pudrą, na tikrai kartosiu, tą tai žinau, labai gerai laiko matiškumą, suteikia tolygų atspalvį, nekemša visiškai porų, manau visoms riebiaodėms ji atradimas turėtų būt thumbup.gif ir pamaskuoja neblogai, svarbiausia sulygina viso veido spalvą ir toks lygus, sveikas atrodo, labai tinka ypač ir fotosesijoms, kai norisi pasifotografuot ir reikia kad nesimatytų visokių nelygumų nedidelių, žodžiu net nesitikėjau kad šitaip patiks, nes anksčiau kai bandžiau kažkokia per sausa jinai man atrodė, gal ne visai tokia buvo, pasenus, nežinau, bet dabartinė tai toookia super dabar wub.gif
Atsakyti
smile.gif o si pudra misrios odos savininkems ar riebios
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 27, 15:43)

Gal riebios g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 27, 17:46)
Gal riebios  g.gif

tai jei mano normali arba kartais pasauseja, tai man geriau jos nebandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 27, 11:25)
Nooriu  wub.gif  nors dar net nebaigiau savo putų konsistencijos tos  doh.gif  bet vistiek šita mano planuose jau  biggrin.gif

Žinok maniau nusivilsiu, bet tikrai labai patinka, blizgesį žiauriai gerai nuima, dabar net stebiuos. Kiek turėjau pudrų, visos kažkiek bent jau kimšo, o šita ne, tai tikrai vėliau dar pirksiu, o tuo labiau kad kaina 11,50 Lt be jokių akcijų thumbup.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 27, 15:43)

Galima naudoti ir mišriai ir riebiai manau, nes nekemša porų, jeigu sausesnė tai gal soft&natural turėtų tikt g.gif smile.gif

QUOTE(Kameja111 @ 2010 03 27, 16:49)
tai jei mano normali arba kartais pasauseja, tai man geriau jos nebandyti? g.gif

O kodėlgi nepabandyt? Link vasaros tikrai nebus sausesnė Jūsų oda, turėtų tikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 26, 22:32)
Ateinu su geriausiais atsiliepimais ilgiau panaudojus Clear&matt pudrą, na tikrai kartosiu, tą tai žinau, labai gerai laiko matiškumą, suteikia tolygų atspalvį, nekemša visiškai porų, manau visoms riebiaodėms ji atradimas turėtų būt thumbup.gif ir pamaskuoja neblogai, svarbiausia sulygina viso veido spalvą ir toks lygus, sveikas atrodo, labai tinka ypač ir fotosesijoms, kai norisi pasifotografuot ir reikia kad nesimatytų visokių nelygumų nedidelių, žodžiu net nesitikėjau kad šitaip patiks, nes anksčiau kai bandžiau kažkokia per sausa jinai man atrodė, gal ne visai tokia buvo, pasenus, nežinau, bet dabartinė tai toookia super dabar wub.gif

Išbandžius ir aš ją ax.gif Matiškumą tikrai išlaiko, anei jokių blizgėjimų. Mano oda normali/sausa, tai nežinau, tepant kremu didelių problemų nebuvo, gal tik vietomis.. Gaila, pati šviesiausia spalva man netiko - ir šiek tiek tamsoka, ir netiko rausvas atspalvis.
Atsakyti