Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Orestes,tas blizgis mano megiamiausias wub.gif wub.gif o nagu lakai cia is naujos kolekcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 29, 20:00)
tau patogu su kabuki tempti , man jis tinkamas tik biriai pudrai, jis gi labai platus, ir siurkstus g.gif

Aš irgi tepu kabukiu, tuo pačiu, kaip Aistulia biggrin.gif Be galo minkštas, švelnus ir dydis bent jau man kaip tik 4u.gif
Atsakyti
O mna sie blizgesiukai labai netiko , visai nesilaiko doh.gif ir nemalonus ant lupu, nubega g.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 03 29, 20:06)
Orestes,tas blizgis mano megiamiausias wub.gif  wub.gif  o nagu lakai cia is naujos kolekcijos? g.gif

Manau, kad is naujos, nes jie taip paciam prieky sudeti rolleyes.gif Nors siaip tikrai negaliu tiksliai pasakyt. O tas blizgis tau megtsamiausias is Essence blizgiu ar isvis pats megstamiausias? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 29, 20:56)
O mna sie blizgesiukai labai netiko , visai nesilaiko doh.gif  ir nemalonus ant lupu, nubega  g.gif

Na man niekas nenubego, man kaip tik pasirode labai malonus wub.gif O kaip pries saule graziai atrode wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jums sis sepetelis svelnus ? blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 29, 20:58)
O tas blizgis tau megtsamiausias is Essence blizgiu ar isvis pats megstamiausias?  4u.gif

is essence tik sitos rusies ir tepirkau,tai labai patiko mirksiukas.gif tiesiog dabar jis mano einamiausias blizgis,jau kazkelinta ji turiu biggrin.gif o ir palyginus su kitais tai irgi pasakyciau,kad kokybe labai nesiskiria nuo turetu nivea,ar maybeline g.gif tikriausiai visu lupos skirtingos ir reikalauja skirtingu blizgiu biggrin.gif
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 29, 20:58)
Jums sis sepetelis svelnus ?  blink.gif

kietokas,bet savo funkcija atlieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *charite*: 29 kovo 2010 - 20:04
QUOTE(*charite* @ 2010 03 29, 21:04)
is essence tik sitos rusies ir tepirkau,tai labai patiko mirksiukas.gif tiesiog dabar jis mano einamiausias blizgis,jau kazkelinta ji turiu biggrin.gif  o ir palyginus su kitais tai irgi pasakyciau,kad kokybe labai nesiskiria nuo turetu nivea,ar maybeline g.gif  tikriausiai visu lupos skirtingos ir reikalauja skirtingu blizgiu biggrin.gif

Va man jis i Maybelline labai panasus 4u.gif Galvoju reiks kada dar kuria kita spalvyte pabandyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 29, 21:06)
Va man jis i Maybelline labai panasus  4u.gif Galvoju reiks kada dar kuria kita spalvyte pabandyt wink.gif

turiu dar raudona mirksiukas.gif irgi grazi spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 29, 20:00)
tau patogu su kabuki tempti , man jis tinkamas tik biriai pudrai, jis gi labai platus, ir siurkstus g.gif

Kabuki mano ne essence, smashbox, jis mažiukas pas mane toks, tai tikrai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 03 29, 21:09)
turiu dar raudona mirksiukas.gif  irgi grazi spalva thumbup.gif

O ji nera labai ryski ant lupu? Pabijojau pirkt, pagalvojau kad labai ryski gali but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 29, 21:13)
Kabuki mano ne essence, smashbox, jis mažiukas pas mane toks, tai tikrai patogu smile.gif

A nu tada kitas reikalas smile.gif as galvojau apie si smile.gif nes tinkamas tik mineralkei man smile.gif kurios deja nera... kodel gerus produktus isima isprekybos sad.gif( its unfear sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 29, 20:58)
Jums sis sepetelis svelnus ?  blink.gif

mano irgi ne Essence 4u.gif
Atsakyti