Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

na oda padrekinta bet ar apie ta kalbam jis apbalioj dezutej, zalia, ruzava ir gelsva tai tikrai pinigai i bala
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 10, 09:22)
na oda padrekinta bet ar apie ta kalbam jis apbalioj dezutej, zalia, ruzava ir gelsva tai tikrai pinigai i bala

Apie tą patį, na esu bandžius pas draugę, nesužavėjo taip, kad pirkčiau, bet per daug išpeikti negaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 09, 18:30)
na jei atitaikysiu spalva tai gal reikia pabandyti ax.gif kiek ji panasiai kainuoja?iki 10lt berods?  bet jei maskuoja minimaliai, reikes tada dar maskuoklio man,nes kapiliarus reik maskuot.

11,50 wink.gif
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti braskiniu lupu blizgiu, spalvyte wub.gif
kokybes ir kainos santykis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 04 10, 11:15)
Negaliu atsidziaugti braskiniu lupu blizgiu, spalvyte  wub.gif 
kokybes ir kainos santykis  thumbup.gif

Apie stai si kalbat? 4u.gif
user posted image

Jei taip, tai zinokit ir as juo neatsidziaugiu drinks_cheers.gif Ir laikosi sakyciau labai neblogai, uz tuos pacius TBS ar Artdeco blizgius man daug ilgiau ant lupu issilaiko wub.gif Ir spalvyte tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 09, 18:30)

Beje,kaip essence maskuokliai?maciau 3 spalvu maskuokli jie turi,idomi,kaip jis?

Tikrai nevertas demesio tas maskuoklis schmoll.gif sausas kazkoks feeee unsure.gif

Papildyta:
Panoramoj neradau nei 1 nei 2 numerio matines tos pudros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 04 10, 12:11)

Panoramoj neradau nei 1 nei 2 numerio matines tos pudros  doh.gif

Aš pirkau Mados Eurokos, 1 nr irgi nebuvo, 2 nr, kai paėmiau sau, mačiau liko dar 2 vnt lyg wink.gif
Atsakyti
Ar tas braškinis blizgis duoda nors kiek spalvos?

Išbandytas skystas maskuoklis. Spalvą atitaikiau idealiai, jo visiškai nesimato ant odos, pamaskavo vidutiniškai, raukšlių nepabrėžė, praėjus pusdieniui jis vis dar savo vietoje, nesubėgo į raukšles, nenusitrinė. Kasdienai tiks, vakarui norėtųsi didesnio maskavimo ax.gif 9 iš 10 balai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 04 10, 12:15)
Negaliu atsidziaugti braskiniu lupu blizgiu, spalvyte  wub.gif 
kokybes ir kainos santykis  thumbup.gif

nelipina lupyciu? ar suteikia dregnu lupu efekta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kameja111: 10 balandžio 2010 - 12:50
QUOTE(Kameja111 @ 2010 04 10, 13:49)
nelipina lupyciu? ar suteikia dregnu lupu efekta?

Tikrai nelipina ir suteikia drėgnų lūpų efektą, tikriausiai vienas geresnių bandytų blizgių, aišku nusileidžia Shiseido ir Lancome, bet iš pigesnių tai superinis tikrai thumbup.gif Bet maniškis jau buvo pasenęs tai išmečiau ax.gif
Atsakyti
smile.gif o kiek liko laiko blizgis, nes maniskis toks pasidare labai glitus, pasitepus praejo eiti i gumuliukus tokia kaip plevele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 12:37)
Aš pirkau Mados Eurokos, 1 nr irgi nebuvo, 2 nr, kai paėmiau sau, mačiau liko dar 2 vnt lyg wink.gif

Nulekiau siandien i ta eurokosa ir pagriebiau paskutine pudra bigsmile.gif 2 numeris tiko idealiai, gerai, kad pirmo ir nebuvo biggrin.gif
Atsakyti