Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Tučka @ 2010 04 10, 19:23)
Nulekiau siandien i ta eurokosa ir pagriebiau paskutine pudra  bigsmile.gif  2 numeris tiko idealiai, gerai, kad pirmo ir nebuvo  biggrin.gif

Mane tai nervina, su 2 numeriu aš kaip ligonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 10, 19:24)
Mane tai nervina, su 2 numeriu aš kaip ligonis biggrin.gif

Nu prie idegusio veido, tai butu gal sviesoka g.gif O mano oda kai daznai rausta, tai sita pudra labai gerai pablankina ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 04 10, 19:37)
Nu prie idegusio veido, tai butu gal sviesoka  g.gif O mano oda kai daznai rausta, tai sita pudra labai gerai pablankina ja  thumbup.gif

Mano neįdegęs, bet vistiek per šviesi.. unsure.gif nu kaip nors sunaudosiu, o kitą pirksiu tamsesnę..
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 04 10, 10:52)
Apie stai si kalbat?  4u.gif
user posted image

Jei taip, tai zinokit ir as juo neatsidziaugiu  drinks_cheers.gif Ir laikosi sakyciau labai neblogai, uz tuos pacius TBS ar Artdeco blizgius man daug ilgiau ant lupu issilaiko  wub.gif Ir spalvyte tobula  wub.gif

aha, sitas smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 04 10, 12:40)
Ar tas braškinis blizgis duoda nors kiek spalvos?

taip priduoda svelnu atspalvi ax.gif
Atsakyti
Turiu ir as jusu isgirta lupu blizgesi - tikrai ilgokai laikosi ir spalvyte super smile.gif
Noreciau suzinoti jusu atsiliepimus apie sia pudra

user posted image
Atsakyti
QUOTE(forever_strange @ 2010 04 11, 11:59)
Noreciau suzinoti jusu atsiliepimus apie sia pudra[/color]
user posted image

Turiu šitą ir pirksiu dar manau kada wink.gif
Esminis pliusas, kad ji sausoka tokia, tai kai mano oda riebi, labai gerai, ne taip blizgesys išlenda ir pan wink.gif tad jei oda sausa, gali būti sunkoka su ja, nepasidengs gražiai.. Ai va tik kad indukas apačioje lenktas toks, paskui nepatogu būna krapštyti tą pudrą..
Esu naudojusi ir maybelline kur tokia yra, tai matyt trigubai brangesnė, o tikrai niekuo ne geresnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 balandžio 2010 - 11:13
gal kas isbandet tusa BlackMania? jam akcija, galvoju, gal nusipirkt, ar geriau Multi Action? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 04 11, 14:31)
gal kas isbandet tusa BlackMania? jam akcija, galvoju, gal nusipirkt, ar geriau Multi Action?  g.gif

as naudoju blackmania... na nieko stebuklingo nedaro, tusas ir tusas, o multi action nebandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 04 10, 11:52)
Apie stai si kalbat?  4u.gif
user posted image

Jei taip, tai zinokit ir as juo neatsidziaugiu  drinks_cheers.gif Ir laikosi sakyciau labai neblogai, uz tuos pacius TBS ar Artdeco blizgius man daug ilgiau ant lupu issilaiko  wub.gif Ir spalvyte tobula  wub.gif

A nepalieka jis tokių baltų juostelių subėgusių lūpų kampučiuose? Nes turiu viena blizgesį iš Essence tai susidūriau su tokia problema..

Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 09, 13:27)
Per nieka, smile.gif piestukus ir laka is Essence gavau dovanu smile.gif O sokoladuko siaip laukiu smile.gif

Apie kokią čia šokoladinę plytelę kalbat?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 11, 16:25)
Apie kokią čia šokoladinę plytelę kalbat?smile.gif

Apie sita http://www.essence.e...-delicious.html is kolekcijos "Sun Delicious" tik neaisku ar tos kolekcijos sulauksim LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 04 11, 15:47)
Apie sita http://www.essence.e...-delicious.html is kolekcijos "Sun Delicious" tik neaisku ar tos kolekcijos sulauksim LT doh.gif

Oho kokie faini wub.gif tik va rimtai ar ta kolekcija mus pasieks g.gif
Atsakyti
tik idomu ar ta sokolado plytele turi blizguciu ar ne g.gif
Atsakyti