Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 11, 21:52)

6. Clear&matt pudra kreminė, numeris 1 pas mane! Patariu visoms riebiaodėms ją pabandyt, likau nustebinta ir labai patenkinta ja, tikrai ateity bus kartojama  wub.gif

Ji catrice, ne essence biggrin.gif
Atsakyti
As iki eorokos savaitgali nedavaziavau,bet jau mano sarase sie pirkinukai,sm itaka biggrin.gif : pudra clear&matt, braskinis lupu balzamas ir multi-action tusas smile.gif o xxxl blizgis man nelabai patiko,subega jis man ,linija palieka ant lupu ir spalva nelabai tikusia paemiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 12, 09:17)
o xxxl blizgis man nelabai patiko,subega jis man ,linija palieka ant lupu ir spalva nelabai tikusia paemiau schmoll.gif

Nu va man tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 12, 10:30)
Nu va man tas pats  g.gif

o man pats paciausias thumbup.gif visi izadoros, lorealiai stovi, o essence nepaleidziu, kai baigsiu is kart vel kartosiu. Lupos tokios dregnos atrodo, slapia efekta suteikia, ir lb gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 12, 08:45)
Ji catrice, ne essence  biggrin.gif

Ji essence ne catrice biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 12, 10:17)
multi-action tusas smile.gif

Kad šitas tušas NUOSTABUS, tai pritariu ir aš thumbup.gif .
Atsakyti
As pasiemiau vasarai dar ir 6 numeri, matines pudros bigsmile.gif Beje pardaveja sake, jei sandelys nebetures siu pudru, tai jos lygiai taip pat dings is prekybos, kaip ir biri mineraline doh.gif nervina man essence politika prekiu atzvilgiu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 11, 20:52)
Sugalvojau aprašyti savo turimus Essence produktus, matyt nuotaika tam tikus biggrin.gif

Nu tu saunuole , as tavim zaviuosi,labai gerai kai viskas vietoj ir su visais pastebejimais apie produkta mirksiukas.gif
Nu bet va musu pirkiniu sarasai dideja ,o pinigines ploneja ax.gif Bet kita vertus ju kaina labai prieinama ax.gif

Papildyta:
Ir dar nezinau ka pasirinkti pravedimui ar lineri ta plunksnele ar ta ale flamasteri . Patarkit ,gal kas nors abi naudojot priemones ir galit palyginti.
Esu bandziusi plunksnele bet ne sia , gal 6kartus brangesne , dabar i pabaiga ir kazkaip nenoriu tiek leisti pinigeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 12 balandžio 2010 - 11:58
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 12, 12:58)

Ir dar nezinau ka pasirinkti pravedimui ar lineri ta plunksnele ar ta ale flamasteri . Patarkit ,gal kas nors abi naudojot priemones ir galit palyginti.
Esu bandziusi plunksnele bet ne sia , gal 6kartus brangesne , dabar i pabaiga ir kazkaip nenoriu tiek leisti pinigeliu

Turiu abu, ir man labiau patinka tas flomasteris ax.gif kazkaip patogiau man su juo pravedima padaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 12, 10:57)
Ji essence ne catrice  biggrin.gif

doh.gif atsiprašau, susiklaidinau ir kitas klaidinu..
Papildyta:

Aš tai labai noriu to flomasterio, man su plunksnele sunku buvo, galvoju su flomasteriu gal lengviau biggrin.gif
Atsakyti
vat aš irgi nusipirkau prieš kelias dienas plunksnelę... tai nu ką, džiaugiausi, kad plona, bet ji yra kažkokia ilga ir kai plona, tai tokia labai barstosi lankstosi į visas puses doh.gif biggrin.gif biggrin.gif jaučiu su flomasteriniu patogiau būtų...
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 11, 22:53)
panos, padėkit išsirinkti tušą. noriu DIIIIIDELIŲ, lėliškų, sunkių, bet iššukuotų ir nesulipusių blakstienų. kurį rinktis?  blush2.gif

Manau turėtum palaukt kol pasirodys naujasis tušas multi action false lashes effect, pati labai jo laukiu ir tikrai pirksiu ax.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 12, 08:45)
Ji catrice, ne essence  biggrin.gif

Tikrai essence tongue.gif tongue.gif

Nu tu saunuole , as tavim zaviuosi,labai gerai kai viskas vietoj ir su visais pastebejimais apie produkta  mirksiukas.gif
Nu bet va musu pirkiniu sarasai dideja ,o pinigines ploneja  ax.gif  Bet kita vertus ju kaina labai prieinama  ax.gif

Kažkaip vakar sugalvojau, būtų įdomu, kad ir kitos tą padarytų, nes visos manau turi tikrai ne po vieną essence produktą ir naudoja, o čia vos ne iš nuogirdų reikia sužinot ir perverst kelis puslapius kad susidaryt nuomonę apie produktą biggrin.gif
Na pas mane pirkiniai sumažėję, piniginė storėja, greitai ateis metas, kai bus atvirkščiai biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 12, 15:11)
doh.gif  atsiprašau, susiklaidinau ir kitas klaidinu..

tongue.gif tongue.gif

Papildyta:
Pratęsiu pastebėjimus apie savo Essence, dabar pažiūrėjau, kad ne viską surašiau, liko keli biggrin.gif
1. Nagų lako valiklis braškių ir vanilės kvapo. Superinis, nesmirda spiritu, kai nuvalomi nagai, bet kartais tas saldus kvapas pradeda nervuot bet valo tikrai ypatingai gerai, man iš pirmo karto net juodą nagų laką be jokių išterliojimų nuvalė, tikrai bus kartojamas, pirmas toks mano atrastas valiklis, kuris tikrai nesmirda (na jeigu iš buteliuko uostau tai atrodo smirda, bet paskui nusigaruoja lieka tas kvapas, noriu dabar kokosinio) ir gerai valo, o ir kaina nesikandžioja thumbup.gif
2. Nagų lakas Colour&go. Turiu spalvą juodą su blizgučiais Sexy in black, tai nesilakuoju juo beveik, bet kai nusilakuoju tai pagalvoju, kad man tikrai reikia to lako, tik kitos spalvos, nes šita per daug iššaukianti. Tikrai lengvai paskirsto nagų laką tas šepetėlis, tolygiai, nudžiūsta labai greitai, gražiai blizga, duodu 10 iš 10, tik kitai spalvai, šitą pirkau grynai pabandymui už pora litų su išpardavimo kaina, norėjau pamėginti kokybę, ir nenusivyliau, tikrai kitokios spalvos lakas toks paklius greitu laiku pas mane į krepšą.
3. Nagų odelių minkštinimo aliejukas. Neblogas daiktas, tik terlionė tam tikra su juo naudojantis gaunas, jį naudoju tik tada kai manikiūrą normalų sau daraus su visais rankų paminkštinimais, dildinimais, lakavimais per kelis kartus ir t.t. Tikrai paminkština ir nereikia kirpt, neatšerpetoja, jį irgi pirkau už pora litų.
4. Nagų priežiūros pieštukas. Labai fainas naudojimui, jį naudoju po darbo sode, kaip tik prasidėjo sezonas dirbimo, tai kad nagai nesilpnėtų, neskilinėtų, paviršius nebūtų gruoblėtas juo tik pereinu ir viskas, forma kaip flomasterio, iš tos pačios akcijos po pora litų biggrin.gif Irgi labai vertas dėmesio daiktas, ypač toms, kurios labai rūpinasi savo nagais thumbup.gif
5. Akių kontūro pieštukas. pas mane juodas, kažkur jo kaina apie 5 litus, tikrai labai minkštas ir brėžia tikslią liniją, lengvai nusivalo, toks kasdieniam kontūrui, kai aš visokių plunksnelių nenaudoju, geriausia, kad jį lengva užtepti, nuvalyti ir kas svarbiausia ilgai išlieka tas kontūras toks.
Tikrai nei vienu Essence produktu nesu nusivylus, galiu viską tik išgirti wub.gif
Atsakyti