Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Nusipirkau ir aš tą essence shimerį, žiūrėsiu kaip man patiks biggrin.gif yra ten tų blizgučių ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Yra ten tu blizguciu.Turiu dar ji tik senai benaudojau-reik paziuret ar jis dar geras.
Atsakyti
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 20:21)
Yra ten tu blizguciu.Turiu dar ji tik senai benaudojau-reik paziuret ar jis dar geras.

Na aš ant rankos pabandžiau, tai man tikrai blizgučių mažiau, nei tbs pudroje, kur turiu smile.gif
Atsakyti
Man kazkaip keistai su tais blizguciais, viena karta perbraukus ju nebuna, o kita karta aiskiai matosi pavieniai blizgalai g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
akių šešėliai ,,summer of love" 3 nr,
akių šešėliai ir skystas pravedimas is tos pacios kolekcijos ,,summer of love" 1 nr.
user posted image
mano siandienos 5 pirkinukai ir uz visus mokejau tik 5 eurus
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 22, 17:24)

pavydžiu net ne baltu pavydu biggrin.gif 4u.gif
man essence pateikimas visų tų priemonių toooks žavus...
Atsakyti
ir dar pamirsau sita nusipirkau ant juoko, bet abejoju kam as ja panaudosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 22, 16:45)
ir dar pamirsau sita nusipirkau ant juoko, bet abejoju kam as ja panaudosiu
user posted image

kam skirtas? 4u.gif
Atsakyti
Na ka, vsio Girstupio IKI shimerio neber, paskutini paemiau thumbup.gif ai galvoju ateiciai prigriebsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 22, 17:20)
kam skirtas? 4u.gif

cia tokie sidrabiniai blizguciai, tai pagalvojau vasara ant kuno bus gerai.nes turiu tokia vasarine palaidine su sidabriniu paveisleliu tai bus prie jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 22, 17:24)

Nu jo, pavydžiu žiauriai ypač dėl skaistalų bigsmile.gif Sveikinimai, dar man patiko tie blizgučiai sidabriniai, tikrai sveikinu ir laaabai norėčiau ir aš pro ten prasisukt biggrin.gif
Atsakyti
as tai sakau kazkur uzmirstas kolekcijas rado ir dabar po 1 eura parduoda viska 4u.gif yra 3 kolekcijos senos glam rock,summer of love ir ethno couture.
gaila kad lt nera visu prekiu kaip cia, nes cia stendai tai labai dideli su daugeliu kolekciju ir visada pilni.
Atsakyti