Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(vilke_ziema @ 2010 04 12, 14:58)
Na, matyt, man neduota to suvokti  lotuliukas.gif
Kai paporinot, tai isvis ...su Dievu? blink.gif  o prie ko cia "meiles trukumas" ir Dievas  blink.gif
Pasistenkite reiksti savo mintis aiskiau  lotuliukas.gif

Manyčiau, kad Be rėmų labai paprastai viską paaiškino.

Pridėsiu dar vieną dalyką- kai vaikas per daug mylimas, meilė jam iškeliama aukščiau už meilę Dievui. O kai kas nors iškeliama aukščiau už meilę Dievui, prasideda įvairios problemos ir ligos...Vaikai mums nepriklauso, jie tik per mus atsiranda, todėl ir mylėti juos derėtų "su protu", neužmirštant To, kuris davė galimybę pajusti su niekuo nesulyginamą meilę savam vaikui...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 12, 16:20)
Manyčiau, kad Be rėmų labai paprastai viską paaiškino.

Pridėsiu dar vieną dalyką- kai vaikas per daug mylimas, meilė jam iškeliama aukščiau už meilę Dievui. O kai kas nors iškeliama aukščiau už meilę Dievui, prasideda įvairios problemos ir ligos...Vaikai mums nepriklauso, jie tik per mus atsiranda, todėl ir mylėti juos derėtų "su protu", neužmirštant To, kuris davė galimybę pajusti su niekuo nesulyginamą meilę savam vaikui...

Tada kur cia tas meiles trukumas mastau.gif
Ar cia reikia suprasti kaip Dievo bausme tevams blink.gif ?
Na, ne...cia kazkokia nevykusi interpretacija..as nesutinku su tokiu poziuriu i negalavimus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 04 12, 19:00)
Tada kur cia tas meiles trukumas  mastau.gif
Ar cia reikia suprasti kaip Dievo bausme  tevams blink.gif  ?
Na, ne...cia kazkokia nevykusi interpretacija..as nesutinku su tokiu poziuriu i negalavimus  schmoll.gif

Dievas bausmėmis neužsiima, čia tik mūsų logika, kad kažkas glosto, kažkas baudžia...O yra tik priežastis ir pasekmė. Daugiau nieko. Koks tu esi pasauliui, toks pasaulis yra tau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 12, 19:23)
Dievas bausmėmis neužsiima, čia tik mūsų logika, kad kažkas glosto, kažkas baudžia...O yra tik priežastis ir pasekmė. Daugiau nieko. Koks tu esi pasauliui, toks pasaulis yra tau.

Visiskai teisingai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 04 12, 21:00)

Na, ne...cia kazkokia nevykusi interpretacija..as nesutinku su tokiu poziuriu i negalavimus  schmoll.gif

Čia jau jūsų pasirinkimas- tikėti tuo ar ne, niekas neverčia 4u.gif
Atsakyti
Uzsukau netycia cia, kaip cia ydomu.....
Labai ydomios Vaizgantes mintys 4u.gif

Man istisai skauda kakla, tarp menciu..Kaklas- pirmas reaguoja i stresa, tiesa ? Matyt esu pastoviai kamuojama stresu smile.gif
ir dar-negaliu numest svorio, tik nesijuokit- aisku cia ne igimta liga, bet ka bedaryciau- jokiu pokyciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2010 04 15, 15:32)
Man istisai skauda kakla, tarp menciu..Kaklas- pirmas reaguoja i stresa, tiesa ? Matyt esu pastoviai kamuojama stresu  smile.gif
ir dar-negaliu numest svorio, tik nesijuokit- aisku cia ne igimta liga, bet ka bedaryciau- jokiu pokyciu  unsure.gif

Kur ten tas kaklas tarp menčių? ax.gif
Pamesk nesaugumo jausmą, svoris pats nukris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 15, 16:38)
Kur ten tas kaklas tarp menčių?  ax.gif
Pamesk nesaugumo jausmą, svoris pats nukris  mirksiukas.gif

Gi kaklas , tarp meniciu tongue.gif kableli padejau. Nesaugumas, sakot...gali but.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2010 04 15, 15:42)
Gi kaklas , tarp meniciu tongue.gif kableli padejau. Nesaugumas, sakot...gali but.

Kiek man žinoma, tarp menčių yra stuburas, o ne kaklas. Gal turi galvoje pirmuosius kaklo slankstelius? Kiek esu masažavus moterų, praktiškai visoms tose vietose yra įsitempę raumenys. Mūsų gyvenimo įtampos atsispindi raumenyse. Gali padėti nuolatiniai masažai ir afirmacijų kartojimas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 15, 17:01)
Kiek man žinoma, tarp menčių yra stuburas, o ne kaklas. Gal turi galvoje pirmuosius kaklo slankstelius? Kiek esu masažavus moterų, praktiškai visoms tose vietose yra įsitempę raumenys. Mūsų gyvenimo įtampos atsispindi raumenyse. Gali padėti nuolatiniai masažai ir afirmacijų kartojimas.

Mhm...neturiu galimybes ,gyvendama uzsieny, megautis masazais..telieka manksta.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2010 04 15, 16:03)
Mhm...neturiu galimybes ,gyvendama uzsieny, megautis masazais..telieka manksta.

Ten, kur gyveni, masažuotojų nėra?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 15, 16:38)
Pamesk nesaugumo jausmą, svoris pats nukris  mirksiukas.gif

ax.gif nesekasi blush2.gif verysad.gif
Atsakyti