Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 15, 19:14)
Ten, kur gyveni, masažuotojų nėra?

Na, masazisto valanda kainuotu apie 250 lt. kaina nekukli...todel ir sakau,kad negaliu sau leist tokio prabangiu malonumu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 19, 19:25)
Kuris dantis genda, tas ir organas negaluoja...Dantys yra susiję su konkrečiais organais. Tarkim, kodėl tokie silpni yra vadinamieji protiniai dantys? Todėl, kad jie susiję būtent su mūsų nervų sistema...

o tai jei aš teturiu išaugusį 1 protinį dantį, tai ką - aš be nervų? g.gif
Kažkur girdėjau, kad ateity (netolimoj) žmonės nebeturės tų protinių dantų.
Atsakyti
Gal kuri zinote, ka reiskia po traumos ispjautas kresulys? Dabar toje vietoje lieka didziulis randas (per puse uzpakalio, desineje puseje smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cangoroo: 18 balandžio 2010 - 12:48
QUOTE(cangoroo @ 2010 04 18, 14:37)
Gal kuri zinote, ka reiskia po traumos ispjautas kresulys? Dabar toje vietoje lieka didziulis randas (per puse uzpakalio, desineje puseje smile.gif ).

http://www.dharma.lt...nt-kuno/saulio/
Moteriai dešinė pusė neigiama, vyrui teigiama.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 18, 15:54)
http://www.dharma.lt...nt-kuno/saulio/
Moteriai dešinė pusė neigiama, vyrui teigiama.

Nuo kada trauma ar žaizda teigiama?
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 04 16, 09:24)
sveiki, paskaitinėjau šitą skyrelį ir žiūriu, kad man dabar opia tema kalbatės. Skaičiau, kad ir apie patį dantų kariesą kalbėjot.
Tai va mano metų vaikui sugedo visi 4 nesenai išdygę viršutiniai dantukai. Vienas jau ir sutrupėjo. Aplankėme krūvas gydytojų, buvom konsultuotis pas profesorę odontologę. Bet visi sako tik antrines šios ligos priežastis. Tipo dėl to, kad maitinu naktį vaiką, todėl dantukai ir sugedo. jau nešneku apie tai, kad pažeria krūvas standartinių prielaidų apie saldžius gėrimus ir arbatėles, kurių vaikas gyvenime neragavęs...
Bet va tipo sako nustokit maitinti naktį ir viskas susitvarkys.
o aš galvoju, kad pirminė priežastis yra kita ir labai norėčiau ją rasti, kol visi dantukai nesubyrėjo, nes tokio amžiaus vaikams dantų niekas netaiso.
Nežinau kaip įminti mįslę kodėl? g.gif
Dar argumentas dėl antrinės priežasties yra tas, kad lygiai taip pat maitinau ir dukrą ir dantukų nevalėm, bet jai nuo to jie nesugedo.

NArajana, metafizikos mokslas mini, jog dantys tu , kurie blogai kalba apie kitus buna labai silpni, trunyja ir krinta be skausmo. Jei tai vaiko dantukai, atkreipk demesi, gal kur prasilenkei su paprasciausiu padorumu vertindama zmogu ar zmones.Dar manoma , kadangi su dantimis kramtoma, kandama, gali buti, jog zmogui kazkuriuo metu gyvenimas buvo nepakeliama nasta, "kietas" kaip "riesutas", sunkus kaip "akmuo"...tada gali nutikti, jog vaiko dantuku trunyjimas susyjes butent su to laikotario teveliu isgyvenimais... smile.gif
Musu seimoje yra akyvaizdus pavyzdys - tai mano buves vyras ir jo stiprus emocinis rysys su jo mama, o mama tiesiog buvo megeja blogai atsiliepineti apie visus is eiles:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 18 balandžio 2010 - 23:38
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 18, 19:44)
Nuo kada trauma ar žaizda teigiama?

Ne trauma, o ženklai smile.gif

Dėl dantų g.gif Luiza Hay rašo, kad dantys susiję su sugebėjimu priimti sprendimus, apsispręsti. Nežinau, kaip su pletkavojimais, gali būti, esu skaičiusi ir aš tokią versiją, tačiau pažįstų žmonių, kurie mėgsta paplakti liežuviu, o dantų būklė visai gera. O va tos moteriškaitės, kurios gyvena tarsi ne savo, o vyro protu ir galva, tos tikrai negali pasigirti sveikais dantimis. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 19 balandžio 2010 - 08:53
QUOTE(be rėmų @ 2010 04 19, 08:49)

Dėl dantų g.gif  Luiza Hay rašo, kad dantys susiję su sugebėjimu priimti sprendimus, apsispręsti. Nežinau, kaip su pletkavojimais, gali būti, esu skaičiusi ir aš tokią versiją, tačiau pažįstų žmonių, kurie mėgsta paplakti liežuviu, o dantų būklė visai gera. O va tos moteriškaitės, kurios gyvena tarsi ne savo, o vyro protu ir galva, tos tikrai negali pasigirti sveikais dantimis. schmoll.gif

Na, jeigu tuo susidomėtų kuris nors dantų gydytojas, jis tuoj medžiagos pririnktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 04 19, 00:36)
NArajana, metafizikos mokslas mini, jog dantys tu , kurie blogai kalba apie kitus buna labai silpni, trunyja ir krinta be skausmo.

kurie blogai kalba apie kitus ir burna naudoja kaip ginkla - suserga paradontoze, kai gali iskristi visiskai sveiki dantys.

QUOTE(be rėmų @ 2010 04 19, 09:49)

Dėl dantų g.gif  Luiza Hay rašo, kad dantys susiję su sugebėjimu priimti sprendimus, apsispręsti. Nežinau, kaip su pletkavojimais, gali būti, esu skaičiusi ir aš tokią versiją, tačiau pažįstų žmonių, kurie mėgsta paplakti liežuviu, o dantų būklė visai gera. O va tos moteriškaitės, kurios gyvena tarsi ne savo, o vyro protu ir galva, tos tikrai negali pasigirti sveikais dantimis. schmoll.gif

labiausiai dantims kenkia butent gyvenimas svetimu protu, pagal kitu nurodymus.
su vyru/zmona butina tartitis, bet is pradziu paklausti saves, ka sako tavo sirdis, po to pasitarti su kita puse ir priimti sprendima, tada vaiku dantys bus sveiki.
saknys parodo tevus ir santykius su tevais.
kreivi dantys virsuje - tevo abejones, kompleksai del savo ateites, proto ir virsutines kuno puses.
apacioje - materialines geroves, apatines kuno puses ir praeites.
jei keliu menesiu kudikui puliuoja akytes- tai perspejimas, kad jo dantukai gali buti kreivi.
pieniniai dantukai - parodo, kad vaikui dar reikalinga tevu pagalba, kad jam reikia, kad kiti padetu sutvarkyti jo gyvenima. iskrenta tada, kai vaikas jau pats sugeba tvarkyti savo gyvenima. jei patys neiskrenta ir trukdo augti nuolatiniams- parodo kad vaikas bijo savarankisko gyvenimo, tevai per daug ji lepino, neleido jam ismokti savarankiskumo.
Судьба детских зубов находится в родительских руках, и родителям под силу предотвратить развитие нежелательных дефектов. Для этого нужно отказаться жить по чужой указке, а спрашивать в каждой конкретной ситуации совета сперва у своего сердца, а затем у спутника жизни. Действие с общего согласия и общими усилиями способствует совершенствованию родителей, что придает детям уравновешенности, то есть рассудительности.

Не следует забывать, что жизнь ребенка начинается с момента его зачатия. Если любящие родители с уважением относятся к рассудительности друг друга и во всем друг с другом считаются, то у эмбриона закладываются полноценные зачатки зубов, и у ребенка зубы вырастут сильными и здоровыми. Зачатки зубов начинают развиваться с конца шестой недели беременности. Они один к одному выражают взаимоотношения родителей. Если родители неспособны думать наперед, то впоследствии придется много потрудиться, чтобы привести в порядок зубы ребенка.

Есть нехитрый рецепт для родителей, желающих сберечь зубы ребенку: не вгрызайтесь в рассудительность ребенка своей мудростью! Научитесь уважать ребенка и его выбор.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 19 balandžio 2010 - 11:31
Sveiki 4u.gif
Aš dažnai pasiskaitinėju jūsų nuorodas, ir savo literatūrą skaitau.
Tiesiog pasisakysiu, kaip gyvas pavyzdis biggrin.gif
Man pradėjo labai skaudėti priekinis dantis, iš niekur niekur, visiškai sveikas, kaiturėjau stresą didelį, palaidojau savo mylimą šunį, bet, kad įdomiausia jis vis pradėdavo skaudėt, kai aš gailėdavausi jo unsure.gif o po laidotuvių dar 2 savaites, stipriai gėlė unsure.gif ir taip įdomiai, kai pamirštu, negalvoju, nieko, kai tik prisimenu jį, skausmas nežmoniškas, ir filmą vieną kart žiūrėjau apie šunį tokį, ir ką jus galvojat, surėmė skausmas, nes aš apsiašarojau doh.gif
Tai galvoju, dantys, tai savigrauža, ar šiaip liūdesys, ar nesusitaikymas su bloga lemtim.....
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2010 04 18, 13:37)

kraujo kresulys?
desine puse - moteriska, sedmenys - simbolizuoja dideles ukines problemas, vyriskas problemas.

Все физические болезни происходят от преувеличения значения материальной, экономической стороны жизни. Мужчине по жизни отведена роль созидателя материальной стороны жизни. Поэтому самобичевание особенно губительно влияет на мужчину. Обвинение себя в мелочах приводит к незначительным хворям. А обвинение себя по принципиальным, т. е. значительным вопросам вызывает серьезные недуги. Например, если лежащий в больнице мужчина, которому болезнь предоставила прекрасную возможность осознать свою ошибку, начинает себя костерить из-за своей честности и ставит себе в пример людей нечестных, то болезнь полегче может осложниться.
o jeigu nepradeda ir susilaiko , susidaro kresulys arba trombas.
Atsakyti
patarkit, ką daryt, kad nebūtų nerimo sutrikimo, visokių panikos priepuolių 4u.gif
Atsakyti