Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(Avocetė @ 2010 05 08, 13:39)
o dažnas pilvo pūtimas, viduriavimas tik pavalgius ir aplamai nevirškinimas  unsure.gif  ką galėtų reikšti  unsure.gif

Atsakysiu trumpai- kai žmogus nesuvirškina savo neigiamų emocijų, jam sutrinka virškinimas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 08, 14:45)
Atsakysiu trumpai- kai žmogus nesuvirškina savo neigiamų emocijų, jam sutrinka virškinimas...
[

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 08 gegužės 2010 - 14:05
QUOTE(Avocetė @ 2010 05 08, 14:05)

Kažkas neaišku?
Paprastas pvz: rytoj egzaminas. Baimė. Pradeda pūsti pilvą. Prieš pat egzaminą pradedi lakstyti į tualetą. Taip organizmas reaguoja į mūsų neigiamas emocijas. O kai jos užsitęsia? Pvz., dėl nesibaigiančių konfliktų darbe?
Atsakyti
Daug apgamu. Ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 05 06, 21:30)
Kokią įtaką žmogaus gyvenime turi ženklai ant kūno: apgamai, pigmentinės dėmės, karpos, na ir tatuiruotės?  ką galėtų reikšti dėmė ant dešinės blauzdos  g.gif

Šiandien pagalvojau apie dantis: paauglystėje ir studijų metais žiauriai gedo dantys, per kelerius metus praradau net 3 krūminius dantis (apatinius) o per pastarąjį dešimtmetį (po tėčio mirties) neteko plombuoti nei vienos skylutės.  g.gif

Белые депигментные пятна говорят о том, что в человеке уже не умещается гордость.

Темные пигментные пятна говорят о том, что в человеке уже не умещается чувство стыда.

Красные гемангиомы говорят о том, что в человеке уже не умещается жажда мести.

Пигментированный нарост на коже говорит о том, что человек испытывает печаль из-за своего стыда.

Бывает, что ребенок испещрен родинками, точно тетеревиное яйцо. Эти дети боятся осрамиться и делают все, чтобы зарекомендовать себя с лучшей стороны. Они наверняка боятся темноты.

del dantu- tai reiskia, kad kitiems (vyresniems, labiau patyrusiems , ismintingiems - kaip destytojai ar tevai, leidote jiems padaryti skyle savo spresnume (?) (rusu kalboje - рассудительность)...kitais zodziais skyles dantyse atsiranda pas vaikus ir jaunima todel, kad vyresni zmones mano, kad jaunas nieko nezino, nemoka ir apskritai nesupranta, tik todel, kad jaunas ir negyveno tiek metu kiek jis... o jaunas is savo puses palaiko tokia nuomone, gal but jaucia kad kazka zino, bet nepasitiki savo vidiniu jasmu. kas pasitiki ir zino, kad jis neturi tiek patirties, bet turi kazko daugiau - tokio dantys lieka sveiki smile.gif

QUOTE(Simply the best @ 2010 05 06, 21:38)
Turiu keleta klausimu, gal kuri pagelbesit?
Kokios butu priezastys jei sergama endometrioze, problemos su pastojimu.
Ir dar gal zinotumete del kokiu priezasciu kudikiai gimsta anksciau laiko(nebuvo kudikio judesiu, sirdele plake, teko daryti cezari).

Endometrioze- tai moteriskas smalsumas. jusu mama smalsi (tai toks smalsumas, kai moteris pvz. tikrina vyro kisenes ar skaito zinutes jo telefone...) gali to ismokyti ir savo dukra... Reikia paleisti mamos smalsuma ir moteriska smalsuma apskritai.
Problemos su pastojimu gali buti labai ivairios.
Kudikiai gimsta anksciau laiko t.p. del ivairiu priezasciu.
Jei saremiai prasideda savaime anksciau laiko - toks vaikas nusprende, kad nereikia laukti geresniu laiku, dabar pats laikas jam gimti, nes veliau gali buti blogiau ir jam tokios pamokos nereikia. tai sventas vaiko pasirininkimas.
jei nebuvo judesiu - gali buti, kad vaika paveike mamos baimes. baime suspazmuoja, o siaubas neleidzia net pajudeti...jis bijojo, nezinojo kas bus ir kaip, gal del saves, gal del jusu. gydytojai nusprende uz vaika.
gimdyma irgi galima paleisti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o gal zinoma labai sunkaus pms priezastys ? g.gif
Atsakyti
Jonas Markūnas 2010 05 10 skaitė super puikią paskaitą "MINTIES IR GYVENIMO HARMONIJA" SIŲSKITĖS VISI IR DALINKITĖS NUORODA, ĮSIMESITE IŠMINTIES LIKS TIK PRAKTIKOJE PRIITAIKYTI
http://www.adrive.co...e58a4920a1.html
Atsakyti
Labas rytas, prasau pagalbos nes jau nebeismastau ka daryti verysad.gif jau prasidejo trecias menuo kaip niekaip gydytojai "neisgydo" sinusito, kokiu tik vaistu neisbandyta ir viskas veltui doh.gif tas mano sinusitas koks tai neiprastas, nes padarius rentgeno nuotrauka jo pozymiu nesimato ir gydytojos nesutinka siuo klausimu - viena teigia kad sinusitas yra, kita - kad ne...prie visu sios ligos pozymiu dar yra patine limfmazgiai prie ausu, na zodziu as siuo metu esu kaip bandomasis triusis, ryju visus vaistus is eiles ir nieks nepadeda...siryt atsiverciau Viilmos knyga ir pradejau skaityt, ir kuo toliau skaiciau tuo labiau emiau suvokti kad taip organizmas reaguoja i mano nora buti kazkuo, ir tai tikra tiesa, nes isejau is darbo kadangi nepakeliau kruvio, kazkur viduje manau kad kaltinu save kad nekovojau su sunkumais, nors is kitos puses jauciau kad tas darbas mane varo i nevilti...zodziu esme ta kad dabar lyg skestantis griebiuosi siaudo noredama irodyti namiskiams kad nesu beviltiska doh.gif blogiausia kad pati tai suvokiu o pakeisti atrodo nieko negaliu, tiesiog visa laika jauciau ju abejojima manimi verysad.gif ) taigi siai dienai noriu uzsiimti veikla kuri man taip pat nera maloni, nera tai ko sirdis geistu, ka tikrai dirbciau su mielu noru, o dirbti bet ka nenoriu verysad.gif tad esu aklavieteje...nezinau, negaliu atsipalaiduoti, gal tiesiog mesti tas visas pastangas ir tiesiog buti t.y. nedaryti nieko? g.gif Viena aisku - liga pas mane atejo parodyti ta mano nelemta nora buti kazkuo, bet kaip viso to atsikratyti ir iseiti is uzburto rato cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfekta: 11 gegužės 2010 - 06:26
kodel suauges zmogus gali pradeti kuprintis?
visad buvau itin tiesi, pradejau save pastebeti vis dazniau susikuprinus ir aplinkiniai pastebi, save vis prigaunu issitiesiu ir vel susilenkiu po kurio laiko g.gif
sakyciau darbas kompiuterinis, bet jis visad toks buvo
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 05 11, 21:11)
kodel suauges zmogus gali pradeti kuprintis?
visad buvau itin tiesi, pradejau save pastebeti vis dazniau susikuprinus ir aplinkiniai pastebi, save vis prigaunu issitiesiu ir vel susilenkiu po kurio laiko g.gif
sakyciau darbas kompiuterinis, bet jis visad toks buvo

pagal L.L.Hay:

Nugara - gyvenimo ramstis. Negalavimai per krutines juosta: kaltes jausmas. Demesys,sutelktas i praeiti. Juosmenine dalis: baime del pinigu,finansines paramos trukumas.
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 05 11, 07:24)
Viena aisku - liga pas mane atejo parodyti ta mano nelemta nora buti kazkuo, bet kaip viso to atsikratyti ir iseiti is uzburto rato cray.gif

Tik taip atrodo, kad ratas uzburtas, iseiciu visada yra ir paprastai daugiau nei viena.
Jus dabar esate situacijoje, nematote iseities, o tam, kad is jos iseiti reikia pazvelgti i ja is salies. Reikia padeti sau taip, kaip padetumet kitam. Ka jus kitam is sirdies patartumet daryti tokiu atveju? Nuo to ir pradekit smile.gif surasykit sau plana ir koreguokite ji, ziurint i tai kas jums atsiskleidzia, kas tampa aisku. Po truputi, duokite sau laiko, tuo labiau, kad dabar jo turite, neskubedama, su meile.
Nora buti kazkuo reikia paleisti...ir pamatysite, kad tas noras, o is tikruju - poreikis, labai naturalus ir gyvybiskai svarbus. Tik kada mes to norime - papildomai gauname ir tai, ko nenorime - taip visada buna su norais. O kai jauciame poreiki- visada ateina tai, ko mums reikia ir visada paciu tinkamiausiu laiku.
Del darbo, del malonios veiklos, to, ka sirdis geidzia...- mes silpnavaliai ir bijome isbandymu, sunkumu, visi...ieskome sau, savo vaikams lengvesnio kelio, mazesniu isbandymu, bet tai visiskai priestarauja gyvenimo prasmei-ejimui i prieki, pamokai... gyvenimas visada pareikalauja truputi daugiau, nei mes siuo metu galime ir mokame smile.gif nieko nebijokite- tai geriausia, kas gali buti, nebekite nuo gyvenimo, ismokite su meile ir dekingumu priimti tai, ka jis siuo metu siulo, net jei is pirmo zvilgnio tai atrodo visai nekaip ir jus galvojate, kad esate verta kazkuo daugiau. 4u.gif mes galvojame, kad gyvenimas ir Dievas mus nemyli, mes jiems nerupim, jei siuncia tiek daug sunkumu, o is tikruju yra atvirksciai... negalime to suprasti, kol turime baimes "manes nemyli".
Atsakyti
Sveikos merginos gal galit pasakyti su kuos sisijęs venų uždegimas ax.gif Niekada nesiskundžiau kojomis , kol pradėjo atsiradinėti mėlynės ir skausmas. Tada sužinojau , jog pralaidžios kraujagyslės ir venų uždegimas + mažakraujystė verysad.gif Tarp kitko endometriozę taip pat turiu verysad.gif Labai keista , bet viskas kaip ir su krauju susiję g.gif
Atsakyti