Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(LinguLingu @ 2010 04 11, 03:51)
ar tai psoriazes forma?
Minciu sulaikymas, neissakymas , jausminis , emocinis jautrumas.Kitu zmoniu minciu savinimasis be atrankos.Jei pavyktu suvokti, jog mintys "tikros", jos egzistuoja, jos turi buti issisamonintos ir priimtos kaip ir jausmai, o neproduktyvios mintys turi buti paleistos , issakomos, prie viso to, isvalius organizma nuo sunkiuju metalu, nuo aliuminio ir pesticidu, vartojant tinkamu riebalu tinkama kieki ir ivedus daug zalios ir raudonos spalvos darzoviu i dieta, su laiku ne/galia atsitrauktu.
O plaukai slenka kai truksta "zinc , selenium, silicon"
Plaukai slenka zmonems, kurie yra pasyvus, nemegsta uzbaigti savu minciu, saves tikrojo nepripazinimas ir apsimetinejimas kazkuo kuo nesama.Vertetu save priimti tokiu, kokiu esama, leistis buti kitu pazintam tokiu kokiu esama, be vaidybos ir prisimetinejimu, nes bet kuris is musu turim saviverte, kuria bandom paneigti, todel ir ne/galuojam

kažkada mane buvo užpuolus žvynelinė dabar bandau atgamint ar nuo išvardintų priežasčių unsure.gif

QUOTE(LinguLingu @ 2010 04 11, 05:29)
Maistinė alergija atsiranda pritrukus - cinkas, selenas, manganas, magnis, kalcis

Odos alergijos - selenas, cinkas

Vienu ar kitu atveju alergijos bet kokios yra bendras organizmo uzterstumas, ko pasekoje atsiranda stygius tam tikru medziagu, kas ir itakoja sloga, berimus, niezuli ir t.t.

oho net nežinojau. reiks išbandyt. mano vaikui paskutiniu metu pasireiškia šienligė, dilgelinė, aplamai sausa oda unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 05 06, 21:49)
kaire puse - vyriska
paraudonavimas, uzdegimas, temperatura - atskirai arba kartu parodo pykti
blauzda - suserga jei reikalai neina

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 05 06, 21:30)
Kokią įtaką žmogaus gyvenime turi ženklai ant kūno: apgamai, pigmentinės dėmės, karpos, na ir tatuiruotės?  ką galėtų reikšti dėmė ant dešinės blauzdos  g.gif

Šiandien pagalvojau apie dantis: paauglystėje ir studijų metais žiauriai gedo dantys, per kelerius metus praradau net 3 krūminius dantis (apatinius) o per pastarąjį dešimtmetį (po tėčio mirties) neteko plombuoti nei vienos skylutės.  g.gif

tas ir man įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 05 06, 21:30)
Kokią įtaką žmogaus gyvenime turi ženklai ant kūno: apgamai, pigmentinės dėmės, karpos, na ir tatuiruotės?  ką galėtų reikšti dėmė ant dešinės blauzdos  g.gif

Šiandien pagalvojau apie dantis: paauglystėje ir studijų metais žiauriai gedo dantys, per kelerius metus praradau net 3 krūminius dantis (apatinius) o per pastarąjį dešimtmetį (po tėčio mirties) neteko plombuoti nei vienos skylutės.  g.gif

Kas liecia dantis ir man panasiai- vaikystes ir paauglystes metu nespedavom taisyti ir rauti doh.gif o po mamos ir tecio netekties su dantimis viskas tvarkoj, tfu, tfu, tfu
Atsakyti
norėjau paklaust mano mažyliui iš ausų labai bėga siera valom ausis kas antrą dieną ką tai galėtų reikšti
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 05 08, 09:16)
norėjau paklaust mano mažyliui iš ausų labai bėga siera valom ausis kas antrą dieną ką tai galėtų reikšti

O kodel galvojat, kad tai liga kazkokia? Man tai atrodo normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 05 06, 20:49)
jei berimas sausas - gedos jausmas

Hmmm, logikos yra, nes mano vaikui atopinis dermatitas, sausa oda, o jo tėtis jo atsisakė dar negimusio. g.gif Matyt čia mano gėdos jausmas vaikučio odoje pasireiškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 08, 10:28)
O kodel galvojat, kad tai liga kazkokia? Man tai atrodo normalu smile.gif

na nežinau aš ausis valausi kartą per savaitę o jam reik valyt kas antrą dieną. ausys tiesiog prisistovi doh.gif
Atsakyti
Labai įdomi tema thumbup.gif
Noriu paklausti ką gali reikšti labai gausus prakaitavimas be jokio fizinio darbo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 05 08, 13:18)
Labai įdomi tema thumbup.gif
Noriu paklausti  ką gali reikšti labai gausus prakaitavimas be jokio fizinio darbo? g.gif

Kad ir sutrikusį virškinimą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 08, 15:22)
Kad ir sutrikusį virškinimą.  ax.gif

Turiu bėdu su skrandžių unsure.gif tai gali būti priežastis?
Atsakyti
o dažnas pilvo pūtimas, viduriavimas tik pavalgius ir aplamai nevirškinimas unsure.gif ką galėtų reikšti unsure.gif
Atsakyti