Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(cangoroo @ 2010 05 17, 19:51)
Kodel ima krypti stuburas? Desines puses petys zemyn leidziasi  doh.gif Atrodo, nesedziu susikreipusi. Cia po dideliu sunkumu, dvejoniu, abejoniu, svarbiu sprendimu priemimo. Ar gali buti tai susije?

Kurie slanksteliai?
Atsakyti
Jums dėl stuburo gal ir netiks mano variantas, bet mano kūprinimasis /pečius keliu į viršų ir pan/, pasirodo, susijęs su bloga dantų sąkanda g.gif .Buvau apakus - o gal visi tą žino ir išmano ir tik aš tokia liauliau blush2.gif Va Kinijoj seni specia - tradicinė medicina - tai tokių dalykėlių apie žmogaus organizmą žino, kad pasislėpt po lapais...
Atsakyti
QUOTE(Gloris @ 2010 05 18, 10:01)
Jums dėl stuburo gal ir netiks mano variantas, bet mano kūprinimasis /pečius keliu į viršų ir pan/, pasirodo, susijęs su bloga dantų sąkanda g.gif .Buvau apakus - o gal visi tą žino ir išmano ir tik aš tokia liauliau blush2.gif Va Kinijoj seni specia - tradicinė medicina - tai tokių dalykėlių apie žmogaus organizmą žino, kad pasislėpt po lapais...

Todėl, kad jie neatmeta nei to, kas sena, nei to, kas nauja, o viską derina...O mūsuose svarbiausia kuo daugiau vaistų parduoti, o ne žmogų pagydyti...
Atsakyti
O mūsuose svarbiausia kuo daugiau vaistų parduoti, o ne žmogų pagydyti

Taigi, kad tokia sveikatos priežiūros sistema. Gydytojui ligonio net nėra kada apžiūrėti. Pats esi priverstas žinoti kas tau yra nuo ko tai gali būti, tada jau eik kad tą pasekmę padėtų išgydyti.
O kad nuo sąkandžio neteisingo gali vystytis neteisinga laikysena, paskui įvairūs skausmai esu jau girdėjusi. Bet nuo ko tas sąkandis neteisingas g.gif Girdėjau, kad ir lėtinė sloga, adenoidai turi įtakos...
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 05 18, 06:21)
Kurie slanksteliai?

Na net nezinau tiksliai... Virsutine nugaros dalis skauda ir pastebejau, kad jau peciai nevienodame auksty darosi. Labai susirupinau, nes mano apskritai visi kaulai labai silpni ir minksti, pradedant dantim, sanariais ir t.t. verysad.gif Dabar dar vos vos tik pakrype, beveik nesimato, bet jei jau pradejo, tai ir vaziuosiu i sonus doh.gif Minksti kaulai, tai greit pasidarysiu kaip malunsparnis doh.gif Reikes eiti pas daktara, kad pristabdytu kaip nors, kokios mankstos, pratimu pasiieskoti ir pan...
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2010 05 18, 15:35)
Na net nezinau tiksliai... Virsutine nugaros dalis skauda ir pastebejau, kad jau peciai nevienodame auksty darosi. Labai susirupinau, nes mano apskritai visi kaulai labai silpni ir minksti, pradedant dantim, sanariais ir t.t.  verysad.gif Dabar dar vos vos tik pakrype, beveik nesimato, bet jei jau pradejo, tai ir vaziuosiu i sonus  doh.gif Minksti kaulai, tai greit pasidarysiu kaip malunsparnis  doh.gif Reikes eiti pas daktara, kad pristabdytu kaip nors, kokios mankstos, pratimu pasiieskoti ir pan...

Bėgte marš į baseiną abonimento pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2010 05 18, 16:35)
Na net nezinau tiksliai... Virsutine nugaros dalis skauda ir pastebejau, kad jau peciai nevienodame auksty darosi. Labai susirupinau, nes mano apskritai visi kaulai labai silpni ir minksti, pradedant dantim, sanariais ir t.t.  verysad.gif Dabar dar vos vos tik pakrype, beveik nesimato,

bet jei jau pradejo, tai ir vaziuosiu i sonus  doh.gif

Minksti kaulai, tai greit pasidarysiu kaip malunsparnis  doh.gif Reikes eiti pas daktara, kad pristabdytu kaip nors, kokios mankstos, pratimu pasiieskoti ir pan...

Suprantu, jog susirupinusi esi savo sveikata, bet ar izvelgi savaji nusistatyma siuo sveikatos klausimu?

Stuburas nera vien kaulai - ir kaulu minkstumas nera vienintelis sios negalios faktorius. Skeleto atzvigliu stuburas yra kaip ir pagrindas , kuris laiko vos ne visa fizinio kuno struktura.Dabar - kaklo slanksteliai arba C nuo 1 iki 7 siejami su ideja, mintimi bei valia/pasirinkimu.Tai tavo idejos, mintys ir poreikis bei atsakomybe del veiksmo .Ar viskas tvarkoje siais klausimais? Stuburo T dalis yra susijusi su tavo pacios idealais, tikslais, tuo , kaip tu ju sieki.Dar - peciu juosta darosi silpna nuo spaudimo, per didelio poreikio itikti arba prisiemus atsakomybe del kitu poreikiu, "nasta" tampa nebepakeliama, todel stuburas neatlaikes, ima krypti i viena ar kita sonus, arba linksta per viduri ir formuojasi kupra.Nors visumoje problemos su stuburu atskleidzia paslankumo trukuma tiek zmogaus mastyme, tiek ir gyvenime apskritai paemus. Prie viso to kas auksciau pamineta, stuburo patologija itakoja nervu sistemos veikla, tampriai susyjusi su liauku veikla , kas velgi siejasi su chakromis, bet tai jau energetinis lygmuo bigsmile.gif
Atsakyti
noreciau gaut atsakyma be papildomu komentaru ( eit i kazkelinta psl ar dar kazkur ) smile.gif
kokia pirezastis :
1. hemorojus.
2. hipertenzija.
3. diabetas.
viskas vienam komplekte .
aciu .
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2010 05 20, 11:49)
1. hemorojus.
2. hipertenzija.
3. diabetas.

1. Prisirišimas prie praeities. Sunku atmesti, tai kas sena ir nereikalinga.
2. Kraujospūdį pasikelia sau tie žmonės, kurie ilgą laiką įšgyvena įtampą, įvairias baimes, nepasitikėjimą savimi, nenorėdami susitaikyti su ta ar kita situacija.
3. Džiaugsmo trūkumas. Nuoskaudų ir pretenzijų gausa.
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2010 05 20, 12:49)
noreciau gaut atsakyma be papildomu komentaru ( eit i kazkelinta psl ar dar kazkur ) smile.gif
kokia pirezastis :
1. hemorojus.
2. hipertenzija.
3. diabetas.
aciu .

3. Meilės atsisakymas. Gilus sielvartas.
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2010 05 20, 11:49)
kokia pirezastis :
1. hemorojus.
2. hipertenzija.
3. diabetas.
aciu .

Mamushka, zmogus , kuris yra pilnas puikiu ideju, tik nesidalina,paprastai susilaukia hemorojaus.Idejas reikia ne tik brandinti, bet ir igyvendinti.Tokie zmones paprastai turi labai daug ka pasiulyti pasauliui.

Hipertenzija paprastai atsiranda kai zmogus jauciasi nebegalys pakelti gyvenimo sunkumu, jaucia spaudima, per daug visko vyksta.Prisiminti vertetu PASIRINKIMO LAISVE, tas sumazina paprastai spaudima.

Diabetas paprastai atsiranda kai zmogus bijo dalintis, nes jauciasi pats nepakankamai turys, daznai toks zmogus atsitolina nuo kitu del tos pacios baimes, jog nepakankamai gaunama is artimu zmoniu, todel patartina dalintis nors kuo nors ir kasdiena, bet su svetimais zmonemis, kad nekiltu pagunda jausti karteli, jog artimieji egoistai.Savimyla ir egoizmas yra diabeto saknys.Atsisakymas kurti savo paties gyvenima
Atsakyti
Sveiki.Dažnai paskaitinėju jūsų temukę ir nors jau ne kartą buvo rašyta apie skrandžio sutrikimus, vis tik norėčiau dar kartelį apie tai pakalbėti.Problema tame,kad skrandis nevirškina,jokio skausmo nėra ,tačiau kankina vėmimas po valgio ir paskutiniu metu kuo toliau tuo darosi visai nebejuokinga.Atsirado netgi baimė aplamai valgyti. verysad.gif Kadangi šiuo metu esu nestuke.gif tai kažkokių kardinalių dietų,organizmo valymo,gydymo nesiėmu.Tačiau ši problema atsirado ne dabar , o prieš maždaug 12 metų. Vėmimas dažnai būna ir priverstinis,bet tik dėl to,kad palengvinti skarndį,nes kai nustoja virškinti,apsunkstu,darosi silpna,skauda galvą ir pan. Domėjausi ir čia ne kartą buvo rašyta,kad nevirškinimas tai per didelis noras kontroliuoti kitus,situacijų,aplinkybių,žmonių nepriėmimas.Sutinku su tuo,tikrai pradėjau keisti savo šitą būdo savybę,bet tai nėra paprasta,kaip tai reikia padaryti?Gal kam pavyko,pasidalinkit patirtim.Ir dar toks klausimėlis ar tai ne gali būti bulimija?nors ir samoningai tikrai neturiu jokių minčių ,kad esu stora ar pan. ,nes ir nesu stora.
Atsakyti