Įkraunama...
Įkraunama...

Ortopediniai batai

QUOTE(renatuxaass @ 2010 10 09, 15:44)
turetum rasti,pas mus siauliuose toje universaineje apie kuria kalbejom tikrai yra

mes su siais Siauliecias predejom bendradarbiauti ir pardavineti ju batukus, tikrai kokybiski, patogus, mano vaikai juos profilaktiskai nesioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 09 09, 10:31)
Aš su klausimu - kur perkat ortopedines basutes vaikams Kaune?
Ortopedijos centre (Sav.pr.) nėra reikalingų dydžių  unsure.gif
Mažesnių ir didesnių yra  doh.gif

Taigi jai nera reikiamo dydzio gali pagaminti individualiai,aisku tektu palaukt tiksliai nezinau bet lyg menesi
Atsakyti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif uztenka kieto uzkulnio ir supinatoriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2011 01 26, 18:41)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  uztenka kieto uzkulnio ir supinatoriaus  smile.gif

schmoll.gif - supinatoriaus nereikia, jei naudojamas specialus įdėklas į batuką - tokia buvo ortopedų konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(angellas3 @ 2010 09 22, 22:31)
http://public.fotki.com/sunelis/ cia viena mamyte skelbia savo psl. Vilniuje, nzn kokybes, Lenkija

Gal kas bandet? kokie atsiliepimai? idomu kuom jie skiriasi nuo tu spec ortopedinese parduotuvese pardavinejamu?   g.gif    nesneku apie tuos gaminamus pagal kojyte individ ir kompensuojami, bet apie tuos, kurie ortopediniai profilaktiniai smile.gif

Paklausiau ar atitinka ortopedinius batukus pas ortopeda,atsakimas buvo toks:
"Atitinka visus ortopedinius reikalavimus" - per skambiai pasakyta.
Svarbiausi reikalavimai: tvirtas uzkulnis, elastingas padas, naturalios medziagos (kad nebutu odos pakaitalu, o oda arba tekstile), plati noselė, kad nevaržytų pėdutės judesiu.

Taigi ortopedijos technikos parduotuvese siuo metu galima rasti uz normalia kaina 95/105 Lt tikrai profilaktine vaikiska avalyne, netrukdancia taisyklingai fioziologiskai vystytis pedutems, atitinkancia gydytoju rekomendacijas.
KONTAKTAI:
http://www.ortopedij...x.php/lt/38333/

Dar nieko butu batai Aurelka (sveikibatukai.lt),ortopedijos technika jais irgi prekiavo anksciau, bet paskui atsisake del per dideliu kainu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzinamaze: 01 vasario 2011 - 18:46
mano abiem mergaitem reikia ortopediniu batuku ir niekur nerandu,gal kuri galetumet patarti kur but galima ieskot kaune.skambinaus i ortopedijos tehnika tai ten teturi tik basuciu. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2011 02 01, 18:20)

Dar nieko butu batai Aurelka (sveikibatukai.lt),ortopedijos technika jais irgi prekiavo anksciau, bet paskui atsisake del per dideliu kainu.

o aš kaip tik girdėjau, kad Aurelka atsisakė su jais bendradarbiauti dėl visai kitų priežasčių smile.gif
Atsakyti
Reikia ortopediniu batu su supinatorium.. Kojele ir ploksciapade ir iksuojasi per keliukus, raumenu tonusas zemas, refleksai geri. Masazas per velai, manksta per anksti. Ka daryt?!
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 03 14, 15:06)
Reikia ortopediniu batu su supinatorium.. Kojele ir ploksciapade ir iksuojasi per keliukus, raumenu tonusas zemas, refleksai geri. Masazas per velai, manksta per anksti. Ka daryt?!

Ieškočiau gero ortopedo, kad patartų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 03 14, 17:06)

Labas, o kiek metu kad per velai masazas? g.gif

Mano vyresneliui kuris 2003m gimimo, dare iki mokyklos masazus. Pilnapadis. Dabar pirmokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gress: 17 kovo 2011 - 07:50
Dukrai 1m 7men, nelabai duodasi masazus dartyti, gydytoja sake, kad masazuojant raumenys neturi but itempti. Manksta per anksti, nes dar nesupras ko is jos kas nori. Bet as kol kas kitaip sugalvojau. Kasdien paleidziu vaiksciot ant akmenuku kilimo, po to aunu batukus (gucio), ne ortopediniai, bet aceit sveikos pedos pazymejima turi ar pan. Gauna vitaminu dabar, masazuoju pedutes, mirkinasi druskos voniose ir ziuresim kas cia gausis (lyg nustojo koja uzmetinet begiodama, tikiuos, kad nesivaidena).
Pas ortopeda dar pirmadieni reikes nuvaziuot, nes dare klubu rentgenograma, apraso negalejo greit padaryt ir t.t. ir pan. Zodziu, tures man paaiskint ka dar daryt ir is kur gaut ortopedinius batus su supinatorium ar be jo, nes nu baisiai nesinori, kad vaikas butu iksakojis kaip mama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 08, 19:38)
Cia eilinis pinigu tampymas is tevu smile.gif Pirmieji batukai neturetu buti ortopediniai. Dauguma geru kokuybisku firmu bateliai atitinka pirmuju batuku reikalavimus. beje ortopedai rekomenduoja basomis dazniau vaikui lakstyti. taip pedute gerai formuojasi.

nenusikalbek!gal ir per grieztai pasakiau,bet cia absoliuti nesamone.Pas koki "ortopeda" buvai?esu buvusi ne pas viena ortopeda,vilnius,kaunas,panevezys.Pas ortopedus pradejom lankytis kai vaikas basas lakste.Iskrypo kojytes ties ciurnom.Nei kalcis nei zuvu taukai nei vitam d aliejinis niekas ten nepadejo.Jei grazinciau laika atgal tai vaikas po namus visada vaiksciotu su basutem.Ortopedas ne vienas yra patvirtines kad vaikas turi vaikscioti su basutem ar batukais,kad formuotusi pedutes.

Idomu kas cia per ortopedas toks,aisku jei visi vaikai butu sveiki tai jiems ir darbo ir uzsakymu nebutu.Kiekviena karta lankantis pas gyd.gauna pinigelius i kisene.O su kompensuojamais nlb nori zaisti nes pinigai leciu slenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nainaa: 14 balandžio 2011 - 10:00