Įkraunama...
Įkraunama...

Ortopediniai batai

Ar kas nors pirkote batukus is cia http://public.fotki..../usakomi-batai/ ? Kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2011 04 14, 11:47)
Ar kas nors pirkote batukus is cia http://public.fotki..../usakomi-batai/ ? Kokie atsiliepimai smile.gif

Man atrodo, kad čia lietuviški batukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2011 04 14, 12:47)

Labai faini lietuviški batukai, basutės, mano mergaitė tokius nešioja mirksiukas.gif Gaminami Šiauliuose. Tik čia kaina blink.gif Šiaip basutės tokios 45 Lt kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrelija @ 2011 04 14, 11:47)

Šiauliuose tokie batukai kainuoja 45 litus...
Atsakyti
Kur Siauliuose ju galima isigyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 16, 17:48)
Tik čia kaina blink.gif Šiaip basutės tokios 45 Lt kainuoja  ax.gif

Šiaip ortopediniai batukai nemažai ir kainuoja. Mums tarkim valsybės kompensuojami, jei nekompensuotų, kainuotų berods 170. O kad išoriškai vaizdas panašus, dar nebūtinai kažką reiškia. Normali ta kaina, tik aišku jei išeina iš tiesų ortopediškai tvarkingą, o ne tik vizualiai panašų nusipirkti pigiau, kodėl gi ne. Bet šiaip tikrai ortopediniai, o ne tik "palenkta pėsute" ir tokiais pripažinti batukai nėra pigūs. Būna visiškas skliūras su iškilimu ant pėdutės ir jau rašo "ortopedinis", nors su ortopediškumu nelabai ką bendro tas batukas ir teturi. T.y. 85 iš tikrųjų ortopediniam batui yra labai pigu. Paprastai jie kainuoja daugmaž dvigubai ir daugiau. Nebent eitų kalba apie to paties daikto kainų skirtumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 17 balandžio 2011 - 08:19
QUOTE(Murlyka @ 2011 04 16, 23:26)
Kur Siauliuose ju galima isigyt? smile.gif

Univermago pasaže mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 04 17, 09:16)
Šiaip ortopediniai batukai nemažai ir kainuoja. Mums tarkim valsybės kompensuojami, jei nekompensuotų, kainuotų berods 170. O kad išoriškai vaizdas panašus, dar nebūtinai kažką reiškia. Normali ta kaina, tik aišku jei išeina iš tiesų ortopediškai tvarkingą, o ne tik vizualiai panašų nusipirkti pigiau, kodėl gi ne. Bet šiaip tikrai ortopediniai, o ne tik "palenkta pėsute" ir tokiais pripažinti batukai nėra pigūs. Būna visiškas skliūras su iškilimu ant pėdutės ir jau rašo "ortopedinis", nors su ortopediškumu nelabai ką bendro tas batukas ir teturi.  T.y. 85 iš tikrųjų ortopediniam batui yra labai pigu. Paprastai jie kainuoja daugmaž dvigubai ir daugiau. Nebent eitų kalba apie to paties daikto kainų skirtumus.

Tai yra tikrai tų pačių batų kainų skirtumai biggrin.gif jau ne viena šiaulietė pastebėjo. Ortopedinius batus nuo šiaip kokių tikrai atskiriu, mano vyresnioji 5 m. tik ortopedinius nešiojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 17, 14:26)
Tai yra tikrai tų pačių batų kainų skirtumai biggrin.gif jau ne viena šiaulietė pastebėjo. Ortopedinius batus nuo šiaip kokių tikrai atskiriu, mano vyresnioji 5 m. tik ortopedinius nešiojo  smile.gif

Na va kiek diskusiju uzvire biggrin.gif
taip tai tie patys siaulieciu batukai, o ju kaina skiriasi nes jus perkat tiesiai is gamintojo, as perku lygiai tokiom pat kainom, kaip ir jus, plius man dar kainuoja atsisiuntimas, temos ispirkimas kad galeciau jais prekiauti, patentas, tai finale ne fontanai nuo ju ir lieka rolleyes.gif o kaina lyginant su kitais ortopediniais, tikrai nera didele smile.gif
kas gali vaziuoti iki Siauliu ir pirkti tai prasom, bet ne visi gali iki Siauliu sulaktyti is Vilniau ar Kauno del poros batuku.
O svarbiausiai, kad nei vieno blogo atsiliepimo apie batukus nera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triuliu: 17 balandžio 2011 - 15:38
Aš manau, kad labai svarbu mažiems vaikučiams pirkti ortopedinius batukus arba bent atitinkančius visus ortopedinius reikalavimus (tik reikia būt pasiskaičius apie tuos reikalavimus, nes pardavėjos visada sako, kad jų geriausi, bet net ir ortopediniam skyriuj tikrinu, ar tikrai kietas užkulnis, ne per minkšas ir ne per kietas padukas ir pan.), šiaip jų kainytės nemažos, bet sūneliui geriau perku ortopedinius praeito sezono modeliukus (jie būna kiek pigesni), nei naujausius modeliukus - beje tikrai labai gražius - neatitinkančius beveik jokių reikalavimų (kai paspaudi užkulnę, tai paliečia patį paduką, praktiškai sulenkti gali visai paduką arba būna kietas visai per lanksčiąją pėdutės dalį nesilenkiantys).
Kieme pastebėjau jau kelis vaikučius, kad kreivai deda pėdutes, iš pradžių tėvai sakė, kad čia tik nuo žieminių batukų (nors mano sūnelis lygiai tos pačios firmos tiesiai gražiai vaikščiojo), o dabar žiūriu su pavasarinukais - ir vėl, taip klišina kojytes. Tai man atrodo geriau truputį daugiau sumokėt, kad po to nereikėtų vaikučiui pastoviai pas gyd. vaikščioti ir neprireiktų spec. įdėkliukais...
Atsakyti
http://www.fanshoes.lt/?catalog=1
gal kam teko pirkti turkiskus ortopedinius batukus, basutes? kadangi musu pirmieji batukai buvo lietuviski (Siauliu gamybos), bet dabar reikia geresnio supinatoriaus, tai ir rudeninius ir basutes pirkau turkiskas. Vizualiai matosi tikrai geras supinatorius, uzkulnis kietas, vaikui patogios basutes, aisku kaina labai jus skiriasi. "Vaikutyje" galima nusipirkti net su 20 proc nuolaida( apie 80-90Lt) o "Tingo" parduotuveje jau brangiau nors ir su nuolaida, bet cia pasirinkimas buna didesnis g.gif bet tokiu basuciu maciau ir ortopedijos parduotuveje. Ar perkate sios firmos basutes vaikams? Susimasciau, kai isaugsim - ar dairytis kitokiu, ar sitas vel pirkti, bet kol kas kokybe nenuvyle, nes vis lyginu su lietuviskomis g.gif aisku, jei nera bedu su kojytemis, tai tinka bet koks supinatorius.
Atsakyti
Nupirkau dukrai batukus Aurelka, nei daug nei mazai 150Lt kainavo, bet grazus, odiniai bateliai smile.gif o panesiotu kazin ar vertetu ieskot, sako numina vaikai batus, o jei negerai isminti gali pakenkt...
Atsakyti