QUOTE(martyna29 @ 2011 06 26, 15:05)
sveikos, va ir mums siek tiek ploksciapadyste, siplni raisciai, reikia ortopediniu batuku, pazystama pastoviai perka siauliuose tuos lietuviskus savo vaikams ir nesiskundzia, ir mes matyt jei viskas ok bus, ryt vaziuosime ten nusipirkti
Siaulieciai visa liepa atostogaus

QUOTE(triuliu @ 2011 06 26, 21:11)
aciu dievui ryt ne liepa dar

QUOTE(martyna29 @ 2011 06 26, 22:06)
adresiuka batu parduotuves siauliuose galite pasakyt? ačiū
QUOTE(*Rūta* @ 2011 06 28, 10:31)
adresiuka batu parduotuves siauliuose galite pasakyt? ačiū
na siaulietes gal tiksliau pasakytu

vakar nupirkau as, sumokejau 54 lt, pagaminimas man atrodo super, tik va truputi per dideles nupirkau

QUOTE(martyna29 @ 2011 06 28, 12:00)
na siaulietes gal tiksliau pasakytu
as tik zinau kur vaziuoti, gatviu pavadinimu nelabai, vienoje puseje as ivaziuoju i kiema is ausros alejos, siaip "bulvaro" gale univermagas yra siauliu, arba is kitos puses yra dvaro turgus, ten galima masina pasistatyti ir tik per gatve pereiti ir univermagas
paziurekite dvaro "iki" kokia gatve raso, o toliau zmoniu paklausite nurodis
kitaip paaiskinti nemoku 
vakar nupirkau as, sumokejau 54 lt, pagaminimas man atrodo super, tik va truputi per dideles nupirkau
nes be maziaus buvau, vyksime kokia diena nupirksiu siek tiek mazesnes, o tas paliksiu velesniam naudojimui

aciu bandysiu siaulietei paaiskinti kur rasti

Šiauliuose, nors jau ir liepa, batukus šiandien nusipirkom.
Deja, dydžiai apgaulingi (pvz. vieno modelio 26 mažesnis už kito modelio 25) - taigi turim vienus batus per mažus
Šiaip minkšti, atrodo patogūs, vaikui patinka. Progai vėl pasitaikius pirksim didesnius.
Jei kas turėsit atliekamus 18cm vidpadžio - mielai priglaustume
Deja, dydžiai apgaulingi (pvz. vieno modelio 26 mažesnis už kito modelio 25) - taigi turim vienus batus per mažus

QUOTE(Verdaina @ 2011 07 01, 18:14)
Šiauliuose, nors jau ir liepa, batukus šiandien nusipirkom.
Šiaip minkšti, atrodo patogūs, vaikui patinka. Progai vėl pasitaikius pirksim didesnius.
Jei kas turėsit atliekamus 18cm vidpadžio - mielai priglaustume 

na suklaidino biski, nuo liepos 4 iki 31 atostogauja, mes vakar vel nulekem po darbo, nes be maziaus vaziavau, per dideli truputi buvo, dabar nupirkom kaip tik, o didesnius po to kai priaugs nesiosim, rugpjucio men vyksime bateliu rudeniui pirkti ir ziemai gal jau bus prie to pacio, nes drauge pirko savo berniukui pernai u 67 litus odiniai, viduje avikailis, nesigailejo visai

beje tik suzinojau, kad ten dar galima ir pasidereti, drauge pernai kelis litus nuderejo

ten jie padidinti dydziu.
gal kam reikia Siaulieciu 19dydzio aukstuju, 20 dydzio aukstuju basuciu,po 20lt mes jau isaugom.(tai realiai 20 ir 21dydis)
gal kam reikia Siaulieciu 19dydzio aukstuju, 20 dydzio aukstuju basuciu,po 20lt mes jau isaugom.(tai realiai 20 ir 21dydis)
QUOTE(renatuxaass @ 2011 07 09, 22:02)
ten jie padidinti dydziu.

QUOTE(*Rūta* @ 2011 07 10, 06:29)
na, jei jie nenukleisti kodel ne? nes jie visi daromi standartiniai. jei specialiai vaikui - tada taip - netinka kitiems. mes irgi turime dvi poras nesiotu, 25 ir 27 dydziai, berniukiski. o va vkar nupirkau Panda firmos, tokie nerealiai faini ir per mazi man rodos... nera kada nueiti pakeisti, opaskui nepriims... teks ir tuos pasravineti. Kiek man teko ziureti, tai Anthylop firmos dar pakenciami. Na, as Bazeje dairiausi, bet sitie tai nerealus ir kaina tik 119lt. Ciupau ir per skubejima - mazus... o uzsakytieji per dideli - vel likom be batu. Gal kas turi naujus (mums i darzeli) 19.5cm?