Sveikos, virtuves sefes
Nezinau ar cia deti, nes patiekalas saltas, bet mes ji valgom kaip antra.
Susi
Susi ryziai(ryziu actas + cukrus), nori lapai, lasisa, avokadas, agurkas, krabu lazdeles ir philapelhia suris, garnyrui vasabi krienai ir marinuotas imbieras, foto galutinio patiekimo varianto nespejau padaryti

Lietuviski bulviniai blynai
Bulves ir pora svogunu sutarkuoju, nupilu skysti (jei zenklus perteklius), atskirai isplaku pora kiausiniu, supilu i tarki, tada druskytes, pipiru ir pora saukstu grietines. Kepam ant aliejaus. Padaziukas - varske sutrinu su pasirinktais prieskoniais, pilu kefyro ir uzbarstau krapiuku. Skanaus.

Kotletukai kitaip
Pakepinu morka, svoguna, pievagrybius ir paprika ant sviestuko, sumaisau su malta kalakutiena (dedu 50% darzoviu ir 50% mesytes), tada prieskoniai, pora isplaktu kiausiniu, saukstas krakmolo ir saukstas miltu. Dedu ant ikaitinto aliejaus, truputi pakepu ir i lekste

Valgome su bulvemis/ryziais, nuotraukoje ir zaliosiomis salotomis - icebergas, agurkas, krapai, svogunu laiskai, maisyta su grietines-majonezo padazu.

Bet jau Jus merginos skanumynu pridejusios, kad net zodziu truksta...

Labai megstu lasisa, bet man niekad nesigauna ja padoriai ismarinuoti, kad skonis butu pasakiskas. Niekaip nesuprantu, ka ne taip darau

Zodziu, su zuvim man nekas...