
Kaip skaniai atrodo

Skanumynu pritaisiusios
Pradedu nuo ''tinginio koldunu''
Ka cia lipinsi tiek ilgai, kai ner kada, tai iskocioji tesla mazdaug 7cm.ant 13 ir paskleidi farsa, susuki kaip vyniotini, krastus uzsandarini ir i verdanti vandeni, tik siek tiek ilgiau virti reikia, apie 10-15min.
(tesla plikyta-vienas kiausinis isplakamas su pienu, netoli stiklinesi, druskos puse saukstelio, dedama miltu du saukstai su kaupu, ismaisoma ir ant ugnies kaitinama, maisant intensyviai sluotele, kol uzverda ir susidaro tasi mase, toliau dedama miltu tiek, kad gautusi elastinga, puri mase)

Keptos buves su suriu ir kmynais.Bulves supjaustyti skersai ir isilgai juostelemis, ne iki galo, i kiekviena tarpa isilgai, po to skersai, praskleidus peiliu, ipilti kmynu, cesnaku, baziliko, pipiru, druskos ir iterpti po plona surio juostele(dejau svalia)bulves deti ant folijos ir palikti tarpus, kad paskui butu galima isimti graziai su nubegusiu suriu.Bulves apacia truputi nupjauti iskart, kad bulve gerai stovetu.Pridengti folija ir kepti apie pusvalandi, po to nuemus dar apie 15 min.

O cia pasiklyde eziukai
Farsa maliau per puse vistienos ir kiaulienos mentes, dejau sauksteli krakmolo ir kiausini, prieskoniu.Padariau paprasciausius kotletus, tik prismaigsciau zalios bulves supjaustytos smailiais trikampeliais, tik gal reikejo siek tiek pridengti folija, kad virsuneles taip nesukeptu, bet skoniui tai nemaise.Tiek ziniu tam kartui

Ai dar galiu parasyti, kaip salotas taisau, man labai skanu taip, supjaustau i dubeni svoguna smulkiai uzberiu truputi pirpiru ir druskos apie puse arb. saukstelio ir ipilu rapsu aliejaus apie tris saukstus, ismaisau, toliau pilu grietineles i alieju apie 100gr., vel ismaisau, paskui vynuogiu acto 5% plakant ta misini pilu apie pusantro sauksto, truputi sutirsteja, ismaisau, sudedu suplesytas salotas ir lengvai ismaisau, labai neissigaskit del kaloriju, nes visas skystis beveik lieka apacioje dubens, salotos igauna svelniai saldziarugsti skoni, paskui ta grietinele dazniausiai naudoju silkei, irgi skanu.


Pradedu nuo ''tinginio koldunu''

(tesla plikyta-vienas kiausinis isplakamas su pienu, netoli stiklinesi, druskos puse saukstelio, dedama miltu du saukstai su kaupu, ismaisoma ir ant ugnies kaitinama, maisant intensyviai sluotele, kol uzverda ir susidaro tasi mase, toliau dedama miltu tiek, kad gautusi elastinga, puri mase)

Keptos buves su suriu ir kmynais.Bulves supjaustyti skersai ir isilgai juostelemis, ne iki galo, i kiekviena tarpa isilgai, po to skersai, praskleidus peiliu, ipilti kmynu, cesnaku, baziliko, pipiru, druskos ir iterpti po plona surio juostele(dejau svalia)bulves deti ant folijos ir palikti tarpus, kad paskui butu galima isimti graziai su nubegusiu suriu.Bulves apacia truputi nupjauti iskart, kad bulve gerai stovetu.Pridengti folija ir kepti apie pusvalandi, po to nuemus dar apie 15 min.

O cia pasiklyde eziukai

Farsa maliau per puse vistienos ir kiaulienos mentes, dejau sauksteli krakmolo ir kiausini, prieskoniu.Padariau paprasciausius kotletus, tik prismaigsciau zalios bulves supjaustytos smailiais trikampeliais, tik gal reikejo siek tiek pridengti folija, kad virsuneles taip nesukeptu, bet skoniui tai nemaise.Tiek ziniu tam kartui


Ai dar galiu parasyti, kaip salotas taisau, man labai skanu taip, supjaustau i dubeni svoguna smulkiai uzberiu truputi pirpiru ir druskos apie puse arb. saukstelio ir ipilu rapsu aliejaus apie tris saukstus, ismaisau, toliau pilu grietineles i alieju apie 100gr., vel ismaisau, paskui vynuogiu acto 5% plakant ta misini pilu apie pusantro sauksto, truputi sutirsteja, ismaisau, sudedu suplesytas salotas ir lengvai ismaisau, labai neissigaskit del kaloriju, nes visas skystis beveik lieka apacioje dubens, salotos igauna svelniai saldziarugsti skoni, paskui ta grietinele dazniausiai naudoju silkei, irgi skanu.
[quote=Srove,2010 03 24, 19:52]
Jau tie ežiukai vaikams
O akys iš pipirų
Ir bulvės kaip paprastai bet orginaliai,labai ačiū,kad nepatingite tiek gėrio įdėti

Jau tie ežiukai vaikams

O akys iš pipirų

Ir bulvės kaip paprastai bet orginaliai,labai ačiū,kad nepatingite tiek gėrio įdėti

ziurineju nors eik ir pradek gaminti dabar

QUOTE(Srove @ 2010 03 24, 19:52)
Skanumynu pritaisiusios
Pradedu nuo ''tinginio koldunu''
Ka cia lipinsi tiek ilgai, kai ner kada, tai iskocioji tesla mazdaug 7cm.ant 13 ir paskleidi farsa, susuki kaip vyniotini, krastus uzsandarini ir i verdanti vandeni, tik siek tiek ilgiau virti reikia, apie 10-15min.
(tesla plikyta-vienas kiausinis isplakamas su pienu, netoli stiklinesi, druskos puse saukstelio, dedama miltu du saukstai su kaupu, ismaisoma ir ant ugnies kaitinama, maisant intensyviai sluotele, kol uzverda ir susidaro tasi mase, toliau dedama miltu tiek, kad gautusi elastinga, puri mase)

Keptos buves su suriu ir kmynais.Bulves supjaustyti skersai ir isilgai juostelemis, ne iki galo, i kiekviena tarpa isilgai, po to skersai, praskleidus peiliu, ipilti kmynu, cesnaku, baziliko, pipiru, druskos ir iterpti po plona surio juostele(dejau svalia)bulves deti ant folijos ir palikti tarpus, kad paskui butu galima isimti graziai su nubegusiu suriu.Bulves apacia truputi nupjauti iskart, kad bulve gerai stovetu.Pridengti folija ir kepti apie pusvalandi, po to nuemus dar apie 15 min.

O cia pasiklyde eziukai
Farsa maliau per puse vistienos ir kiaulienos mentes, dejau sauksteli krakmolo ir kiausini, prieskoniu.Padariau paprasciausius kotletus, tik prismaigsciau zalios bulves supjaustytos smailiais trikampeliais, tik gal reikejo siek tiek pridengti folija, kad virsuneles taip nesukeptu, bet skoniui tai nemaise.Tiek ziniu tam kartui

Ai dar galiu parasyti, kaip salotas taisau, man labai skanu taip, supjaustau i dubeni svoguna smulkiai uzberiu truputi pirpiru ir druskos apie puse arb. saukstelio ir ipilu rapsu aliejaus apie tris saukstus, ismaisau, toliau pilu grietineles i alieju apie 100gr., vel ismaisau, paskui vynuogiu acto 5% plakant ta misini pilu apie pusantro sauksto, truputi sutirsteja, ismaisau, sudedu suplesytas salotas ir lengvai ismaisau, labai neissigaskit del kaloriju, nes visas skystis beveik lieka apacioje dubens, salotos igauna svelniai saldziarugsti skoni, paskui ta grietinele dazniausiai naudoju silkei, irgi skanu.


Pradedu nuo ''tinginio koldunu''

(tesla plikyta-vienas kiausinis isplakamas su pienu, netoli stiklinesi, druskos puse saukstelio, dedama miltu du saukstai su kaupu, ismaisoma ir ant ugnies kaitinama, maisant intensyviai sluotele, kol uzverda ir susidaro tasi mase, toliau dedama miltu tiek, kad gautusi elastinga, puri mase)

Keptos buves su suriu ir kmynais.Bulves supjaustyti skersai ir isilgai juostelemis, ne iki galo, i kiekviena tarpa isilgai, po to skersai, praskleidus peiliu, ipilti kmynu, cesnaku, baziliko, pipiru, druskos ir iterpti po plona surio juostele(dejau svalia)bulves deti ant folijos ir palikti tarpus, kad paskui butu galima isimti graziai su nubegusiu suriu.Bulves apacia truputi nupjauti iskart, kad bulve gerai stovetu.Pridengti folija ir kepti apie pusvalandi, po to nuemus dar apie 15 min.

O cia pasiklyde eziukai

Farsa maliau per puse vistienos ir kiaulienos mentes, dejau sauksteli krakmolo ir kiausini, prieskoniu.Padariau paprasciausius kotletus, tik prismaigsciau zalios bulves supjaustytos smailiais trikampeliais, tik gal reikejo siek tiek pridengti folija, kad virsuneles taip nesukeptu, bet skoniui tai nemaise.Tiek ziniu tam kartui


Ai dar galiu parasyti, kaip salotas taisau, man labai skanu taip, supjaustau i dubeni svoguna smulkiai uzberiu truputi pirpiru ir druskos apie puse arb. saukstelio ir ipilu rapsu aliejaus apie tris saukstus, ismaisau, toliau pilu grietineles i alieju apie 100gr., vel ismaisau, paskui vynuogiu acto 5% plakant ta misini pilu apie pusantro sauksto, truputi sutirsteja, ismaisau, sudedu suplesytas salotas ir lengvai ismaisau, labai neissigaskit del kaloriju, nes visas skystis beveik lieka apacioje dubens, salotos igauna svelniai saldziarugsti skoni, paskui ta grietinele dazniausiai naudoju silkei, irgi skanu.
nu ir saunuole,o kaip skanei atrodo viskas

Srove,labai liuks patiekaliukai
Ir kaip tu tokia liekna išlieki taip skaniai valgydama
(žiūrėti avatarą
)

Ir kaip tu tokia liekna išlieki taip skaniai valgydama


QUOTE(Elena @ 2010 03 24, 22:43)
Srove,labai liuks patiekaliukai
Ir kaip tu tokia liekna išlieki taip skaniai valgydama
(žiūrėti avatarą
)

Ir kaip tu tokia liekna išlieki taip skaniai valgydama



Bet sprendziant pagal tavo patiekalus avatare irgi turetu sedeti gerokai apvalesne moteryte

Kopinu is eiles visus Sroves ir Elenos receptus


QUOTE(picolo @ 2010 03 22, 16:51)
Lašiša su apelsinų skonio balzaminiu padažu
500 g lašišos filė
Marinatui:
1 valg. šaukštas apelsinų skonio balzaminio padažo;
2 valg. šaukštai apelsinų sulčių;
1 arb. šaukštelis susmulkinto česnako;
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus;
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Sumaišykite visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, pakaitinkite, palaukite, kol atvės, tuomet supilkite aliejų. Aplikite lašišą marinate 15 min. Išėmę pasūdykite, užberkite šiek tiek pipirų, kepkite orkaitėje ant grotelių ir baigiant kepti apšlakstykite marinatu.
Naudojau padažą Drogheria, pirkau Rimi:

Rezultatas patiko namiškiams

500 g lašišos filė
Marinatui:
1 valg. šaukštas apelsinų skonio balzaminio padažo;
2 valg. šaukštai apelsinų sulčių;
1 arb. šaukštelis susmulkinto česnako;
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus;
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Sumaišykite visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, pakaitinkite, palaukite, kol atvės, tuomet supilkite aliejų. Aplikite lašišą marinate 15 min. Išėmę pasūdykite, užberkite šiek tiek pipirų, kepkite orkaitėje ant grotelių ir baigiant kepti apšlakstykite marinatu.
Naudojau padažą Drogheria, pirkau Rimi:

Rezultatas patiko namiškiams


Reiks isbandyti,nes pati gyvenu NO,o cia lasisos

KIAULIENOS KUMPIS SU OBUOLIAIS IR SVOGUNAIS
atpjoviau kokiu 4cm storio gabala dideli toki kokia 30cm ilgio ir 20cm plocio, uzmarinavau su prieskoniais (karis, papirka, ciobreliai, daug trinto cesnako) ir sojos padazU, laikiau maiselyje saldytuve 1,5 paros. pakepinau du didelius svogunus svieste, paskui supjausciau 3 didelius rugscius obuolius ir kepinau keptuveje su svogunais, padruskinau, papipirinau. tada deljau kumpi i stiklini kepimo inda, jo tilpo puse mazdaug, sudejau svogunus su obuoliais, tada uzlenkiau kumpi, uzdengiau folija ir kepiau apie 1,5val, tada dar nuemus folija apie 20min paskrudinau
tas idaras toks paprastas, bet niam niam
o mesyte gavos labai sultinga, minkstute
valgem su ryziais, virtom darzovem(brokoliai, kalafiorai, morkos) ir burokeliu salotom 

atpjoviau kokiu 4cm storio gabala dideli toki kokia 30cm ilgio ir 20cm plocio, uzmarinavau su prieskoniais (karis, papirka, ciobreliai, daug trinto cesnako) ir sojos padazU, laikiau maiselyje saldytuve 1,5 paros. pakepinau du didelius svogunus svieste, paskui supjausciau 3 didelius rugscius obuolius ir kepinau keptuveje su svogunais, padruskinau, papipirinau. tada deljau kumpi i stiklini kepimo inda, jo tilpo puse mazdaug, sudejau svogunus su obuoliais, tada uzlenkiau kumpi, uzdengiau folija ir kepiau apie 1,5val, tada dar nuemus folija apie 20min paskrudinau





o kiek patiekalu prigaminusios
visko noriu
eziukus savo vaikiukui gaminsiu


eziukus savo vaikiukui gaminsiu

QUOTE(jurguliooks @ 2010 03 24, 22:39)
Gaga-eziuku akys is alyvuogiu


QUOTE(Elena @ 2010 03 24, 22:43)
As myliu dukra, vyra , virtuve, soda ir šuni, bet saves nelabai





QUOTE(nesuper @ 2010 03 24, 23:03)

Bet sprendziant pagal tavo patiekalus avatare irgi turetu sedeti gerokai apvalesne moteryte



QUOTE(Srove @ 2010 03 24, 18:52)
moterys traukiames is kelio .... zudike sugryzo

zinau, jog daug tokiu groziu neiseis man sulipdyti bet jau grozetis tai galiu diena nakti

