Įkraunama...
Įkraunama...

Pandora papuošalai

Sveikos, aš taip pat vakar gavau dovanų apyrankę su dviem karoliukais. wub.gif

QUOTE(vejo nubloksta @ 2013 05 02, 20:31)
As tai savosios niekada dar nebuvau nusisegusi..tik parduotuveje perkant karoliukus! Pirkau Italijoje, tai savininko zmona patvirtino, kad pati metus savo nesioja ir niekada nenusisega! o sidabrui yra valyti yra specialus skystis, kur tik perbrauki ir visi juodumai dingsta!

Labai įdomu, kas tai per spec skystis. Gal kas žinote?
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 09 15, 19:55)
aš irgi pasipildžiau  thumbup.gif

kokiais gėriais? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
ar trollbeads karoliukai ant pandoros apyrankės telpa? krikšto dukrai ne tokį karoliuką nupirkau, maniau, kad pas ją ''troliai'' doh.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2013 12 02, 10:47)
Sveiki,
ar trollbeads karoliukai ant pandoros apyrankės telpa? krikšto dukrai ne tokį karoliuką nupirkau, maniau, kad pas ją ''troliai''  doh.gif  help.gif

Ant troliu apyrankes tai telpa pandoros kroliai. o ar telp troliai ant pandoros apyrankes negaliu tiksliai pasakyti. g.gif

O neina patikrinti, i taska pandoros nuejus ir bus viskas aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip aš supratau, netinka trolių karoliukai anr pandoros apyrankės 4u.gif
Atsakyti
Visai susibalamutinau gun_bandana.gif pasirodo, ten jos ta apyranke net ne pandoros, kazkokia padielka Anglijoj nusipirkus, tai dabar man pasakykit, kuriu karoliuku skylute yra didesne pandoros ar trollbead'su, kad buciau uztikrinta, kad uztilps doh.gif bet, kaip kvailai jauciuosi, negaliu net ph34r.gif pamatuociau ant dukros apyrankes, bet ji toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2013 12 02, 18:37)
Visai susibalamutinau  gun_bandana.gif pasirodo, ten jos ta apyranke net ne pandoros, kazkokia padielka Anglijoj nusipirkus, tai dabar man pasakykit, kuriu karoliuku skylute yra didesne pandoros ar trollbead'su, kad buciau uztikrinta, kad uztilps  doh.gif bet, kaip kvailai jauciuosi, negaliu net  ph34r.gif pamatuociau ant dukros apyrankes, bet ji toli  doh.gif

Skiriasi pačios apyrankės, pandoros - sraigtinė, o trolių paprasta man atrodo. g.gif realiai turėtų tikti tas karoliukas ant tos padielkos g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Matau temoje senokai rasyta, gal atsiras kas atsakys... Sakykite kuo skiriasi Pandoros karoliukai nuo Trollbeads? Nezinau kuriuos pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 04 09, 17:25)
Sveikos merginos,

Matau temoje senokai rasyta, gal atsiras kas atsakys... Sakykite kuo skiriasi Pandoros karoliukai nuo Trollbeads? Nezinau kuriuos pasirinkti  g.gif

Sveikutė 4u.gif
Stilių, dizainų bei užsigimas granidinėlių visai kitoks smile.gif
Bet sako, kad kai kurie karoliukai tinka ir Pandoros ir Trollbeads apyrankėms.

Įkeliu kelias nuotraukas savo grožybių blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2014 04 09, 18:45)
Sveikutė  4u.gif
Stilių, dizainų bei užsigimas granidinėlių visai kitoks smile.gif
Bet sako, kad kai kurie karoliukai tinka ir Pandoros ir Trollbeads apyrankėms.

Įkeliu kelias nuotraukas savo grožybių  blush2.gif

user posted image

Tarp[ tu metaliniu oi hytru kelis matau. Grazuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 04 10, 08:13)
Tarp[ tu metaliniu oi hytru kelis matau. Grazuciai  smile.gif

Ne visi matosi smile.gif jau ir naujų atsirado blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 04 09, 17:25)
Sveikos merginos,

Matau temoje senokai rasyta, gal atsiras kas atsakys... Sakykite kuo skiriasi Pandoros karoliukai nuo Trollbeads? Nezinau kuriuos pasirinkti  g.gif

Iš esmės niekuom labai nesiskiria. Idėja ta pati smile.gif Tik mano akimis žiūrint Pandoros papuošalai subtilesni, dėl to ir pasirinkau Pandorą. smile.gif
Dar ir apyrankės skiriasi, karoliukai veriasi per sraigtinį uždėjimą (dėl to ant Pandoros netinka Trollbeads karoliukai, o ant Trollbeads Pandoros tinka).
Kainos atžvilgiu plius minus tas pats. Nors Pandoroje dėl apyrankės pliusas tas, kad su ja kartu eina ir užsegimas, o Trollbeads užsegimą reikia pirkti atskirai (kas realiai truputį brangiau gaunasi).
Ir esminis dalykas, bent čia, Kaune - Pandoros karoliukų pasirinkimas labai nedidelis lyginant su Trollbeads. Bet naujausios kolekcijos atkeliauja, o man tai ir svarbiausia blush2.gif

Šiaip galima ir internetu pirkti karoliukus, bet labai daug netikrų parduodama.
Kiek žiūrinėjau, bene patogiausias (nemokamas skiuntimas) puslapis būtų šis smile.gif
Visą reikiamą info susirandu Charms Addict puslapyje thumbup.gif

QUOTE(Alion@ @ 2014 04 09, 19:45)
Įkeliu kelias nuotraukas savo grožybių  blush2.gif

Labai labai gražu wub.gif Pavydžiu Essence kolekcijos karoliukų. Pas mus tos kolekcijos nebuvo, tai aš dar net nemačius gyvai blush2.gif

P.S. pas mus namuose gyvena jūsų katino Marso "dvynys" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 10 balandžio 2014 - 16:34