Įkraunama...
Įkraunama...

Pandora papuošalai

QUOTE(agnite @ 2014 04 10, 15:32)
Labai labai gražu  wub.gif  Pavydžiu Essence kolekcijos karoliukų. Pas mus tos kolekcijos nebuvo, tai aš dar net nemačius gyvai  blush2.gif

man pardavėja, kai konsultavausi ir norėjau Essence kolekcijos karoliukų kelių, sakė, kad ant standartinės apyrankės (kur pvz. Alion@ pirmoji apyrankė) jie netiks - jiems reikia atskiros, plonesnės apyrankės.. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 04 10, 17:47)
man pardavėja, kai konsultavausi ir norėjau Essence kolekcijos karoliukų kelių, sakė, kad ant standartinės apyrankės (kur pvz. Alion@ pirmoji apyrankė) jie netiks - jiems reikia atskiros, plonesnės apyrankės..  unsure.gif  verysad.gif

Kooookia nesąmonė verysad.gif
Tie karoliukai atrodo tokie gražūs... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 04 10, 17:05)
Kooookia nesąmonė  verysad.gif
Tie karoliukai atrodo tokie gražūs...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aišku aš įsivaizduoju, kad tokiu atveju būtų galima turbūt imti plonesnę apyrankę, kad tiktų Essence karoliukai, bet tada jaučiu tie įprasti karoliukai slankiotų, jie nebūtų sulaikyti tų "tarpelių" stambesnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 04 10, 19:19)
aišku aš įsivaizduoju, kad tokiu atveju būtų galima turbūt imti plonesnę apyrankę, kad tiktų Essence karoliukai, bet tada jaučiu tie įprasti karoliukai slankiotų, jie nebūtų sulaikyti tų "tarpelių" stambesnių  g.gif

Tai jo, aš irgi tą pagalvojau g.gif
Čia jau reiktų imt tą specialią apyrankę ir tuos karoliukus. g.gif

Kas per grožis naujos kolekcijos bigsmile.gif tiek daug noriu... įdomu kas pas mus bus. aš dar iš pavasario kolekcijos ne viską įsigijus ką noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 04 10, 17:32)

Labai labai gražu  wub.gif  Pavydžiu Essence kolekcijos karoliukų. Pas mus tos kolekcijos nebuvo, tai aš dar net nemačius gyvai  blush2.gif

P.S. pas mus namuose gyvena jūsų katino Marso "dvynys" biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Ji labai subtili smile.gif plonesnė, ir karoliukai lieka savo vietoje (viduje silikonas), tai yra nustūmėte kur norite ir jis ten būna wink.gif maksimalus skaičius karoliukų ant jos 8, bet man gražiausiai žiūrisi 4-5 (maksimaliai) smile.gif
P.S. Ogo, gal broliukai jie thumbup.gif linkėjimai nuo Marso dvyniui wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2014 04 10, 17:47)
man pardavėja, kai konsultavausi ir norėjau Essence kolekcijos karoliukų kelių, sakė, kad ant standartinės apyrankės (kur pvz. Alion@ pirmoji apyrankė) jie netiks - jiems reikia atskiros, plonesnės apyrankės..  unsure.gif  verysad.gif

Tikrai taip, Essence karoliukams reikalinga kita apyrankė taip pat Essence kolekcijos. Ji yra plonesnės 4u.gif tuo pačiu ir subtilesnė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2014 04 10, 19:19)
aišku aš įsivaizduoju, kad tokiu atveju būtų galima turbūt imti plonesnę apyrankę, kad tiktų Essence karoliukai, bet tada jaučiu tie įprasti karoliukai slankiotų, jie nebūtų sulaikyti tų "tarpelių" stambesnių  g.gif

Įprastų ant jos verti negalima, kadangi jie sunkesni ir apyrankė gali plišti .
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2014 04 10, 19:48)

Ačiū už info 4u.gif Dabar kažkaip ramiau biggrin.gif Nebus pagundos dėl tų essence karoliukų...nes teks tada ateity pirkt apyrankę ir tada vert tuos karoliukus.
O dabartinei apyrankei visokiausių norų per akis wub.gif

Atsakyti
Aciu merginos kurios atsakete. Sakykite, ar kas nors bandete siustis Pandora is Aliexpress? Cia kainos kosmines, o ten raso, kad tirkas sidabras, atsiliepimai pirkusiuju puikus, zinoma reikia atsirinkti gamintoja, bet atrodo viliojanciai, nes Pandora grandineles kaina iseina 60Lt. g.gif Tik idomu ar jau kas nors siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 04 13, 18:08)
Aciu merginos kurios atsakete. Sakykite, ar kas nors bandete siustis Pandora is Aliexpress? Cia kainos kosmines, o ten raso, kad tirkas sidabras, atsiliepimai pirkusiuju puikus, zinoma reikia atsirinkti gamintoja, bet atrodo viliojanciai, nes Pandora grandineles kaina iseina 60Lt.  g.gif  Tik idomu ar jau kas nors siuntetes?

Nesisiunčiau ir nesisiųsiu būtent Pandoros papuošalų, nes noriu turėt originalą. wub.gif
O Aliexpress tikrai bus padirbiniai. Man kažkaip schmoll.gif blush2.gif
Ir dėl tų padirbinių čia visame kame mano tokia nuomonė.. tada gal geriau no name kažką imt, jei norisi tiesiog pigiai..
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 04 13, 21:29)
Nesisiunčiau ir nesisiųsiu būtent Pandoros papuošalų, nes noriu turėt originalą.  wub.gif
O Aliexpress tikrai bus padirbiniai. Man kažkaip  schmoll.gif  blush2.gif
Ir dėl tų padirbinių čia visame kame mano tokia nuomonė.. tada gal geriau no name kažką imt, jei norisi tiesiog pigiai..

Norejau isgirsti nuomones atsisiuntusiu, o ne nesiuntusiu 4u.gif
As pati siaip nesuprantu kaip galima moketi tooookia kaina uz sidabra, kurio gramo kaina 2lt, o cia toooookia permoka. Baisu. Zinoma pradesit kalbeti apie kokybe ir pan, nzn. Arba zmogus turi lengvai gaunamu pinigu arba visai nedirbantis buti, kad nesuprasti kokia tai yra permoka. Cia tik mano nuomone, jei ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 14 balandžio 2014 - 08:28
*Ciau-ciau* - o kodel Jus tuomet butent Pandora domina, o ne siaip bet kokie charmsai? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 04 14, 09:37)
*Ciau-ciau* - o kodel Jus tuomet butent Pandora domina, o ne siaip bet kokie charmsai?  g.gif  ax.gif

Man sios apyrankes grazios. Turi mano abi sesutes, drauges, susidomejau ir as. Bet nesutinku del kainos, labai brangu. Todel pagalvojau pabandyti atsisiusti, ten raso kad originalas, gaminama Danijoje. Paziuresiu, juk kas nerizikuoja-negeria sampano.
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 04 14, 09:28)
Norejau isgirsti nuomones atsisiuntusiu, o ne nesiuntusiu  4u.gif
As pati siaip nesuprantu kaip galima moketi tooookia kaina uz sidabra, kurio gramo kaina 2lt, o cia toooookia permoka. Baisu. Zinoma pradesit kalbeti apie kokybe ir pan, nzn. Arba zmogus turi lengvai gaunamu pinigu arba visai nedirbantis buti, kad nesuprasti kokia tai yra permoka. Cia tik mano nuomone, jei ka.

Aš esu už originalą smile.gif Taip, brangu, bet neperki visko iš karto, kažką gauni dovanų, kažką nusiperki pasitaupiusi smile.gif Bet kas gerai, sulužo, kažkas atsitiko, ateini su čekiu ir tau pakeičia į naują smile.gif Kodėl tokia kaina, todėl kad tai rankų darbo papuošalas, išskirtinis smile.gif nei vienas karoliukas tos pačios serijos nėra toks pats, pati įsitikinau, kai norėjau dobilo, skirtumas matomas kur štampuojami jie, o kur rankų darbo smile.gif
Tarkym ebay pilną karoliukų, ir kaina nepasakyčiau kad maža, bet ar ten originalas, nors ir rašo, kad 100% ORIGINALUS. Bet juk čekio negaunat g.gif
Aišku kiekvieno pasirinkimas ką pirkti. Bet jei tai ne pandora (ne originalas), tai nereikia sakyti, kad tai pandoros papuošalai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 04 14, 10:38)
Man sios apyrankes grazios. Turi mano abi sesutes, drauges, susidomejau ir as. Bet nesutinku del kainos, labai brangu. Todel pagalvojau pabandyti atsisiusti, ten raso kad originalas, gaminama Danijoje. Paziuresiu, juk kas nerizikuoja-negeria sampano.

Šiaip beveik visi papuošalai pandoros gaminami ne Danijoje, o lyg Tailande (bijau sumeluoti), jei klystu pataisykite 4u.gif
Atsakyti