QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 04 14, 09:28)
Norejau isgirsti nuomones atsisiuntusiu, o ne nesiuntusiu
As pati siaip nesuprantu kaip galima moketi tooookia kaina uz sidabra, kurio gramo kaina 2lt, o cia toooookia permoka. Baisu. Zinoma pradesit kalbeti apie kokybe ir pan, nzn. Arba zmogus turi lengvai gaunamu pinigu arba visai nedirbantis buti, kad nesuprasti kokia tai yra permoka. Cia tik mano nuomone, jei ka.
Aš esu už originalą

Taip, brangu, bet neperki visko iš karto, kažką gauni dovanų, kažką nusiperki pasitaupiusi

Bet kas gerai, sulužo, kažkas atsitiko, ateini su čekiu ir tau pakeičia į naują

Kodėl tokia kaina, todėl kad tai rankų darbo papuošalas, išskirtinis

nei vienas karoliukas tos pačios serijos nėra toks pats, pati įsitikinau, kai norėjau dobilo, skirtumas matomas kur štampuojami jie, o kur rankų darbo
Tarkym ebay pilną karoliukų, ir kaina nepasakyčiau kad maža, bet ar ten originalas, nors ir rašo, kad 100% ORIGINALUS. Bet juk čekio negaunat
Aišku kiekvieno pasirinkimas ką pirkti. Bet jei tai ne pandora (ne originalas), tai nereikia sakyti, kad tai pandoros papuošalai
Papildyta:
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 04 14, 10:38)
Man sios apyrankes grazios. Turi mano abi sesutes, drauges, susidomejau ir as. Bet nesutinku del kainos, labai brangu. Todel pagalvojau pabandyti atsisiusti, ten raso kad originalas, gaminama Danijoje. Paziuresiu, juk kas nerizikuoja-negeria sampano.
Šiaip beveik visi papuošalai pandoros gaminami ne Danijoje, o lyg Tailande (bijau sumeluoti), jei klystu pataisykite