QUOTE(rojuko @ 2014 11 14, 17:01)
Dekui uz patarimus,o kas atsitiko su odine apyranke?as kaip tik odinuke ir turiu man jos lab.super atrodo su keliais pakabukais neperkrauta
As jau persipirkau daug brangesniame saite Argento.ie,ziuriu jusu rekomenduotoj Perlenodence daug pigiau..
jau permokejau net 15 euru .. 

Buvau ant jos užsidėjusi 3 ar 4 karoliukus, Norėjau dar vieną pridėti ir pakeisti tvarką, nusiėmė visi karoliukai, o vienas nusiėme kartu su užsukimu (liko karoliuko viduje). Nunešiau į parduotuvę, paėmė, supilde aktą ir po kažkiek dienų (kažkur apie 2 savaites gal, jau tiksliai neprisimenu) atsiėmiau naują

Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2014 11 14, 19:04)
aš odinės Pandora apyrankės neturiu, bet galiu papasakot savo "smagumus" su paprasta sidabrine Pandora Essence apyranke

nusipirkau ją oro uoste, darbuotoja uždėjo mano turimą Essence karoliuką ir užsegė apyrankę ant rankos. viskas buvo tvarkoj lygiai vieną dieną. kitą dieną apyrankę pamečiau. ačiū Die ją radau. nukrito dėl to, kad tas užsegtukas apyrankės nebeužsisegė. nuėjus į Pandora parduotuvę Lietuvoje man patvirtino, jog tai brokas, bet kadangi apyrankė buvo pirkta ne Lietuvoje, jos man pakeisti iškart negalėjo
nuvykau į Pandora parduotuvę Dubline, parodžiau apyrankę, čekį ir be kalbų pakeitė į naują, nes buvo konkretus brokas ir taip per vieną dieną nutikti tiesiog negalėjo
apyrankės užsegtukas nebeveikė, nefiksavo pačios apyrankės ir vos šiek tiek prilietus prie to tarpo, kur užsispaudžia užsegtukas, jis atsisegdavo 

nusipirkau ją oro uoste, darbuotoja uždėjo mano turimą Essence karoliuką ir užsegė apyrankę ant rankos. viskas buvo tvarkoj lygiai vieną dieną. kitą dieną apyrankę pamečiau. ačiū Die ją radau. nukrito dėl to, kad tas užsegtukas apyrankės nebeužsisegė. nuėjus į Pandora parduotuvę Lietuvoje man patvirtino, jog tai brokas, bet kadangi apyrankė buvo pirkta ne Lietuvoje, jos man pakeisti iškart negalėjo

nuvykau į Pandora parduotuvę Dubline, parodžiau apyrankę, čekį ir be kalbų pakeitė į naują, nes buvo konkretus brokas ir taip per vieną dieną nutikti tiesiog negalėjo

Aga, sakė pardavėjos, kad jei pirkta kitoje šalyje, tai negali jos čia pakeisti, jeigu kažkas negerai.
Pas mus Lietuvoje dar viskas kitaip, ir minėjo, kad nors ir mato jos broką, bet vistiek turi siųsti į Pandoros atstovybę ir tik sulaukę iš jų atsakymo gali keisti. Tokia tvarka pas mus ir nieko nepadarysi