Įkraunama...
Įkraunama...

Pandora papuošalai

QUOTE(rojuko @ 2014 11 14, 17:01)
Dekui uz patarimus,o kas atsitiko su odine apyranke?as kaip tik odinuke ir turiu man jos lab.super atrodo su keliais pakabukais neperkrauta  ax.gif As jau persipirkau daug brangesniame saite Argento.ie,ziuriu jusu rekomenduotoj Perlenodence daug pigiau..  unsure.gif jau permokejau net 15 euru ..  verysad.gif

Buvau ant jos užsidėjusi 3 ar 4 karoliukus, Norėjau dar vieną pridėti ir pakeisti tvarką, nusiėmė visi karoliukai, o vienas nusiėme kartu su užsukimu (liko karoliuko viduje). Nunešiau į parduotuvę, paėmė, supilde aktą ir po kažkiek dienų (kažkur apie 2 savaites gal, jau tiksliai neprisimenu) atsiėmiau naują smile.gif Bet pirkau Vilniaus Akropolio salelėje, tai ten labai nemaloni darbuotoja buvo, bet vistiek viską supildė, nes sakė eiti darbo valandom, kai yra jos vadovė (kaip žinote dirba nuo 10, o aš nuo 8.

Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2014 11 14, 19:04)
aš odinės Pandora apyrankės neturiu, bet galiu papasakot savo "smagumus" su paprasta sidabrine Pandora Essence apyranke

user posted image

nusipirkau ją oro uoste, darbuotoja uždėjo mano turimą Essence karoliuką ir užsegė apyrankę ant rankos. viskas buvo tvarkoj lygiai vieną dieną. kitą dieną apyrankę pamečiau. ačiū Die ją radau. nukrito dėl to, kad tas užsegtukas apyrankės nebeužsisegė. nuėjus į Pandora parduotuvę Lietuvoje man patvirtino, jog tai brokas, bet kadangi apyrankė buvo pirkta ne Lietuvoje, jos man pakeisti iškart negalėjo  smile.gif
nuvykau į Pandora parduotuvę Dubline, parodžiau apyrankę, čekį ir be kalbų pakeitė į naują, nes buvo konkretus brokas ir taip per vieną dieną nutikti tiesiog negalėjo  biggrin.gif apyrankės užsegtukas nebeveikė, nefiksavo pačios apyrankės ir vos šiek tiek prilietus prie to tarpo, kur užsispaudžia užsegtukas, jis atsisegdavo  smile.gif

Aga, sakė pardavėjos, kad jei pirkta kitoje šalyje, tai negali jos čia pakeisti, jeigu kažkas negerai.
Pas mus Lietuvoje dar viskas kitaip, ir minėjo, kad nors ir mato jos broką, bet vistiek turi siųsti į Pandoros atstovybę ir tik sulaukę iš jų atsakymo gali keisti. Tokia tvarka pas mus ir nieko nepadarysi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2014 11 14, 16:22)
Aga, sakė pardavėjos, kad jei pirkta kitoje šalyje, tai negali jos čia pakeisti, jeigu kažkas negerai.
Pas mus Lietuvoje dar viskas kitaip, ir minėjo, kad nors ir mato jos broką, bet vistiek turi siųsti į Pandoros atstovybę ir tik sulaukę iš jų atsakymo gali keisti. Tokia tvarka pas mus ir nieko nepadarysi sad.gif

turbūt dėl to, kad Lietuvoje tos parduotuvės yra frančizinės ir negali jos pačios nieko paimt ir keist smile.gif
nes man čia parduotuvėje pardavėja sakė, kad gerai, paims apyrankę ir siųs tada irgi ekspertizei ir t.t., bet priėjo menedžerė (manyčiau) ir iškart pažiūrėjus liepė pakeisti, nes akivaizdus brokas smile.gif ir tą brokuotą įdėti į atskirą lentyną broko smile.gif

vat man dėl to patinka Pandora, kad su jais realiai viskas iš tiesų labai paprasta. sulūžo kažkas, brokuota - ateini ir pasikeiti.
kad ir pvz. sakė Dubline man, jog mano norimas karoliukas nebegaminamas ir nebeparduodamas (discontinued). bet nuvykus į Danijos oro uosto Pandorą ten tik nusijuokė ir pasakė, kad jau Danijoj tikrai galima norimus karoliukus gaut biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka Pandoros garantija - su visam, svarbu čekį turėti. Troliai duoda vis trumpesnes garantijas ir tas tikrai nekaip atrodo smile.gif Vis tiek kainuoja nemažai šis malonumas, tad ir aptarnavimas turi atitikti.
Atsakyti
Labas vakaras, nenusimanau apie karoliukus visai blush2.gif turiu va tokią (fotkės kokybė baisi, bet bent bendras vaizdas) Ant užsegimo parašyta PANDORA, visi kiti karoliukai be užrašų, tik ant kaikurių yra 925. Kaip atskirti ar tai originali? Kas per karoliukai? Ar trollbeads ar Pandora? Kokia jų vertė gali būti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 15 lapkričio 2014 - 22:57
Jusu apyranke tikrai ne originali schmoll.gif
Atsakyti
Perku originalia pandora apyranke nauja arba puikios bukles 17-18cm ilgio. 4u.gif
Atsakyti
O jei perki internetu is tarkim JAV Pandoros parduotuves ar turi buti kokie originaluma patvirtinantys dokumentai?
Atsakyti
Rianka aš pirkdama Pandorą bet kur negaunu jokių dokumentų. Tiesiog yra firminė parduotuvė, yra prekės čekis kaip garantinis lapelis ir viskas smile.gif
Atsakyti
Kiek teko pirkti firminėse parduotuvėse visada gaunu knygelę kurioje įrašo gaminio kodą ir prisega čekį.
Atsakyti
Turiu ir aš pandora apyrankę. Vis kokia progai pasitaikius pasipildau karoliuku smile.gif Šiaip jie nėra pigūs, tai kartais ir manodrabuziai.lt padeda. Ten mergaitės pardavinėja savo turimus. Tik reikia labai įdėmaii žiūrėti, kad būtų originalūs, o ne padirbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona244 @ 2015 01 24, 10:54)
Turiu ir aš pandora apyrankę. Vis kokia progai pasitaikius pasipildau karoliuku smile.gif Šiaip  jie nėra pigūs, tai kartais ir manodrabuziai.lt padeda. Ten mergaitės pardavinėja savo turimus. Tik reikia labai įdėmaii žiūrėti, kad būtų originalūs, o ne padirbti  4u.gif

MD pagrinde kopijos is ebay... Tik kartą esu pirkusi ten kelis karoliukus iš patikimos narės, o šiaip perku tik firminėse parduotuvėse - geriau rečiau, bet originalųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 11 12, 13:08)
Rojuko aš tik vienintelį psl galiu kol kas rekomenduoti - perlenodense  4u.gif 
Jeigu dvejojate geriau nepirkit..

kaip matau iš ten siuntimas nemokamas? ar aš ne taip supratau 4u.gif smile.gif
Atsakyti