Įkraunama...
Įkraunama...

Pandora papuošalai

QUOTE(Laisvė @ 2011 03 15, 18:34)
Nu macnas tu pone  doh.gif
Turėk tu bile kokią bižuteriją, ale kam apie ją pasakoti ne tam skirtoje temoje... Tigis aš neinu į daugiavaikių plepalus ir nepuolu pasakoti, koks gėris yra vienturtis vaikas. Galima gi ir temos pavadinimą prieš rašant perskaityti  hihihi.gif

a cia man skirta? ne labai supratau? as tik kalbejau apie tikrus pandoriukus kad galima isigyti lietuvos parduotuveje... kad irgi yra originalu.. tai ne labai supratau komentaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 15, 18:28)
O, be to, juk tai nes Skelbimų lenta, kad karoliukų biznį vartytumėte  tongue.gif

dėl to tai pritariu,yra tam reikallui kitos temos 4u.gif
Atsakyti
Pandora daug grazesni uz trolius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2010 02 21, 12:51)
tai cia pigus Trollbeads karoliuku analogas? g.gif

na, nezinau ar pigus.. as nuziurejusi juoda apyranke ir viena auksini burbuliuka, tai apie 2500 lt,,,,kam pigu, kam ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 05 04, 19:14)
Nei vieni iš nuorodos nėra Pandora schmoll.gif  O tik padielkės. Lietuvoj aplamai Pandora nėra. Lenkijoj tik.

Lietovoje yra pandora pc panoramoje ir oze ( bus) ax.gif
Vilnius.
Papildyta:
man pandora isvaizda stipriai lenkia trollbeads. tik man negrazu pilnai surinkta apyranke, as noreciau apyrankes su vienu, trim burbuliukais =)
Atsakyti
Nu ką, mirus tema. O aš va pirkau (t.y. MB pirko) karoliuką ir gavau dar apyrankę dovanų. Tai dabar turiu dvi. O kadangi naująją išsirinkau gerokai trumpesnę, tai perkėlus visus karoliukus ant jos - ji jau beveik pilna cool.gif
Atsakyti
tai turit kopijas o ne Pandora karoliukus

i 
Žinutė redaguota, nes buvo cituojamas forumo taisyklėms prieštaraujantis skelbimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 17:14
patinka tik pandoros žiedai
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2011 03 14, 11:33)
O kodel sakot kad lietuvoje nera pandoros tikros karoliuku?

Todėl, kad sakymo momente ir nebuvo, tu pažiūrėk, kada sakyta hihihi.gif O dabar jau yra. Vilniuj yra, regis, normaliau, o Kaune tai Akropoly toks silpnas taškelis palei Mango... Nuolaidų nedarantis ir nieko neturintis dry.gif O pardavėja irgi - pamato trollbeads apyrankę ir dantim kalena. Kaip tik džiaugtųsi - nebereikia žmogui aiškint, UŽ KĄ tiek mokėt hihihi.gif Apyrankę turi, reiškia, gal jam karoliukų reikia...

O apyrankė trollbeads geresnė. Nereikia nagų palikt segantis... Be to, ant jos Pandoros karoliukai telpa, o ant Pandoros apyrankės Trollbeads - ne dry.gif

QUOTE(pandora123 @ 2011 03 15, 18:37)
Turite pinigu-pirkite orginalius. Bet nereiskia,kad rinka turi buti tik toms,kurios gali sau leisti uz karoliuka moketi virs 100lt.Manau,kad grozyje esme,isliejime,o ne kainoje.Taip,tai yra visiskai kita kokybe,gaminimas ir t..t.. bet jus pasidomekite,kad yra daug rusiu,tie kuriuos pardavineja po 10 lt. Ir yra daug geresnes kokybes kopijos,kur yra tas tikrasis murano stiklas ir sidabras,tik gamintojai yra ne pati PANDORA,o nukopijuota.  smile.gif

Nejuokink lotuliukas.gif
Dėl Murano stiklo muraniškumo aš ir pačios Pandoros atveju suabejočiau hihihi.gif Murano stiklas yra tas, kuris gaminamas Murano saloj. Išvežei tą patį stiklą, pagaminai žemyne - ir jau psio, nebe Murano. Nors kokybė gali būti ta pati.

Nekalbant apie kopijas. Kurių kokybė niekaip ne ta pati... Jei originalas kainuoja 100 Lt, tai kažkas, kas kainuoja 10 Lt, negali būti analogiškos kokybės, gi kopijas gaminti irgi kainuoja, ir kopijų pardavėjas irgi užsidirbti nori irnesakyk.gif O geros kokybės kopijos kainuos lygiai taip pat, kaip ir originalas, na 10 Lt pigiau, nes sutaupė ant reklamos - Pandora gi Tailande viską gamina, kur darbo jėga pigi. Ne tai, kad ten gamintų patys danai, o kinietis atkartotų už pigiai. O pas juos Tailande fabrikas ir gal net ne vienas, jie ten kepa didžiuliais kiekiais, taigi savikaina gaunasi pigesnė, negu tiems ten klastotojams. Nebent, kas labiausiai tikėtina, klastotojai gamina iš visiško š...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 15, 15:47)
Tai tąsyk tai nėra Pandora  irnesakyk.gif  Elementari pigiena vaikų darželio mergytėms... Mačiau, kaip atrodo šalia tikrų karolių... gailus vazdelis: nei ten Murano stiklas, nei ten grožis jo...

Tik nesuprantu vieno: kodėl moderatorė trollbeds'ams skirtą temą "ištrėmė" į bendraminčius kaip neatitinkančią temos taisyklių, o Pandora karoliukams skirtoje temoje belenkas gali siūlyti visokiausius padirbinius  g.gif

Laisve,visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 01 lapkričio 2011 - 17:44
Sveikos,Pandoros gerbejos mirksiukas.gif

Kazkap ziuriu Pandora nepopuliari Lietuvoj ax.gif O man labai patinka - ir apyranke,ir auskarai,ir ziedai.Labai labai wub.gif

O cia mano numyletine tongue.gif
user posted image

user posted image

Dabar labai laukiu Kaledu - noriu uzrakto at kaip jis lietuviskai vadinais - kur su grandinele.Kaip apsauga ten gaunasi,kad jei atsisegtu - nepamesciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2010 05 01, 10:14)
užsienyje man užkliuvo už akių tik Pandora,tik paskaičiusi SM sužinojau,kad dar yra ir Trollbeads unsure.gif
Papildyta:

na tai,kad Pandora irgi su reikšmėmis g.gif arba aš atsilikusi visai blush2.gif reiks panagrinėti....

uzsienyje Pandora populiariau nei Trollbeads
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2011 11 03, 22:18)
Sveikos,Pandoros gerbejos  mirksiukas.gif

Kazkap ziuriu Pandora nepopuliari Lietuvoj  ax.gif  O man labai patinka - ir apyranke,ir auskarai,ir ziedai.Labai labai  wub.gif

O cia mano numyletine  tongue.gif

Na gal del to, kad atsirado veliau nei troliu karoliukai g.gif
Man irgi labai grazi bizuterija PANDOROS wub.gif
Labai mielas jusu rinkinukas mirksiukas.gif

Gal kas zinot ar yra koks nors garantinis aptarnavimas PANDORA gaminiams g.gif Vln. OZO parduotuveje klausiau, bet jie buvo tik atsidare ir sake kad jokio juvelyro nieko dar negali rekomenduoti o apie garantija irgi nieko negirdeje unsure.gif
Atsakyti