Įkraunama...
Įkraunama...

Pandora papuošalai

QUOTE(omny @ 2011 11 08, 21:16)

Man irgi labai grazi bizuterija PANDOROS  wub.gif
Labai mielas jusu rinkinukas  mirksiukas.gif

Aciu uz gera zodi mano rinkiniui mirksiukas.gif
Tik labai keistai nuskambejo biziuterija - negi aukso dirbiniai su brangakmeniais vadinami biziuterija? g.gif Nu arba as visiska blondine,arba dar kas nors su manim negerai biggrin.gif Bet visad galvojau,kad yra skirtumas tarp biziuterijos ir juvelyriniu dirbiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabbatini @ 2011 09 10, 12:04)
Pandora daug grazesni uz trolius rolleyes.gif

tai labai subjektyvu mastau.gif prie tokio teiginio visuomet tiktų pridėti įvardį "man"... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2011 11 08, 21:55)
Tik labai keistai nuskambejo biziuterija - negi aukso dirbiniai su brangakmeniais vadinami biziuterija?  g.gif

QUOTE(Elina @ 2011 11 14, 06:29)
tai labai subjektyvu  mastau.gif  prie tokio teiginio visuomet tiktų pridėti įvardį "man"...  tongue.gif

biggrin.gif o ar nuo musu tusciazodziavimo Pandoros kaina pasikeite? Ar jinai negrazesne pasidare!?
Zinoma kad tai ir subjektyvu, ir gal netinkamai ivardyta - bet pacios esmes juk tai nepakeicia! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2011 11 08, 22:16)
Na gal del to, kad atsirado veliau nei troliu karoliukai  g.gif
Man irgi labai grazi bizuterija PANDOROS  wub.gif
Labai mielas jusu rinkinukas  mirksiukas.gif

Gal kas zinot ar yra koks nors garantinis aptarnavimas PANDORA gaminiams  g.gif Vln. OZO parduotuveje klausiau, bet jie buvo tik atsidare ir sake kad jokio juvelyro nieko dar negali rekomenduoti o apie garantija irgi nieko negirdeje  unsure.gif

Man tvarkė Panoramos pardavėjai, bet ne ta oficiali parduotuvė, o kur I aukšte yra, jie turi skyrelį Pandoros. Tai jų juvelyras valė sriegį.
O tie atstovai, tai gal jiems reikia įsibegėt, nežinau. Man ant naujos apyrankės neužsideda vienas karoliukas, parodžiau. Tai, sako, keista, kad neužsideda, kaži kodėl? biggrin.gif Nei - duokit patvarkysim, ar dar ką nors. Tipo ant kitos apyrankės užsideda, tai ant jos ir nešiok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2011 11 15, 16:47)
Zinoma kad tai ir subjektyvu, ir gal netinkamai ivardyta - bet pacios esmes juk tai nepakeicia!  mirksiukas.gif  [/i]

ne apie kaina kalbama, o apie papuošalą. niekas ir nesiruošė tos kainos keisti. mane ji, pavyzdžiui, ji tenkina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 lapkričio 2011 - 21:36
QUOTE(kla @ 2011 11 07, 20:22)
uzsienyje Pandora populiariau nei Trollbeads

Bet Trollbeads 1000 kart gražiau wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimo lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
Turiu ir aš Pandoros apyrankę su keletu karoliukų. Gerai, kad Klaipėdoje mažytis skyrelis atsidarė, galėsiu pasipildyt thumbup.gif
Man taip pat daugiau patinka troiai, bet gavau dovanų Pandorą ir nieko čia nepadarysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabbatini @ 2011 09 10, 11:04)
Pandora daug grazesni uz trolius rolleyes.gif

man irgi
Atsakyti
Sveikos Pandoros mylėtojos,
Noriu paklausti, ar PANDORA karoliukai sidabriniai?
Turiu Trollbeads apyrankę, bet norėčiau įsigyti Pandoros karoliukų. Ar jūs derinat Pandorą su Trollbeads
Atsakyti
Sveikutes, karoliukų gerbėjos 4u.gif

O aš turiu savo "Pandora" blush2.gif ax.gif Apyrankę pirkau iš "trolių", o karoliukus veriu visokius ir trolių ir pandoros thumbup.gif Taip pat neprisirišu prie kažkieno sukurtų karoliukų reikšmių, o turiu jas pati savo karoliukams sukūrusi. Kiekvieną karoliuką perku ypatingo gyvenimo įvykiui atminti-man tai "mano Pandora", labai ją myliu. Jei dėl pasirinkimo-tai man originalūs Pandoros karoliukai gražesni, nei troliai, nors daug kas juos įvardina, kaip "fyfiškus', bet man kaip tik troliai-labiau vaikiški g.gif o va apyrnkė, man labiau trolių patinka-ant jos ir veriu savo gyvenimo įvykius ax.gif Tačiau aš jų neskirstau-perku, tai kas akiai ir širdžiai miela bei gražu, net iš "My secret" turiu ir nematau ten nieko tokio nekokybiško g.gif ax.gif . Vertinu tik tai, kad visur dominuotų sidabras, o kur pirkau-koks skirtumas, manau, kad mano apyrankė tikrai individuali ir kitos tokios niekas neturi ir nevergauju nei troliams nei pandorai rolleyes.gif
Labai jau norėjau parašyt ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rammune03: 17 birželio 2012 - 13:45
Dar pridursiu... "Manoji Pandora" veriama tik iš sidabrinių karoliukų, nesu prieš bižuterijos megėjas, bet aš pati vertinu tik tai kas ilgaamžiška ir išliekama. Savo vaikams esu padovanojusi paprastas odines apyrankes ant kurių jie veria"savo laimėjimus mažame savo gyvenime", tai jau jie veria iš paprastų bižuteriškų karoliukų, tačiau jie labai greitai praranda spindesį ir "paraudonuoja" metalas verysad.gif Na, bet vaikams-tai, kaip žaidimas, o jei ir pameta apyrankę-nėra taip skaudu ax.gif , tada vėl veriame naują, kur karoliukai vos po 2 Lt kainuoja biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juliuxs @ 2011 11 03, 23:18)
Sveikos,Pandoros gerbejos  mirksiukas.gif

Kazkap ziuriu Pandora nepopuliari Lietuvoj  ax.gif  O man labai patinka - ir apyranke,ir auskarai,ir ziedai.Labai labai  wub.gif

O cia mano numyletine  tongue.gif
user posted image

user posted image

Dabar labai laukiu Kaledu - noriu uzrakto at kaip jis lietuviskai vadinais - kur su grandinele.Kaip apsauga ten gaunasi,kad jei atsisegtu - nepamesciau  cool.gif

Labai jau graži tavo apyrankė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rammune03: 17 birželio 2012 - 14:16