Mano maze namuose begioja su batukais:) jai laai patinka:) pirmas dalykas ka reikia padaryti atsikelus, tai susirasti batukus

Avi basutes, nes saltos grindys. Kartais leidziam ir basomis palakstyt

Mūsų bute nėra kiliminės dangos; todėl ryte dažniausiai avi basutes; kai jau eina žaisti ant čiužinio pripučiamo,ar ant lovos užmaunu makasinus.
Ar reikia nusprendžia mama pagal savo vaiką. Aš esu už įvairovę.
Ar reikia nusprendžia mama pagal savo vaiką. Aš esu už įvairovę.
mano maze su tapukais po kamari visada
nes laminatas visur tai jai per slidu su kojinytem

QUOTE(dkontvainiene @ 2010 04 07, 11:32)
mano maze su tapukais po kamari visada
nes laminatas visur tai jai per slidu su kojinytem 

Yra kojinytes neslidziu paduku

Mums reikia batukų, nes krypsta kojytės, bet ir labai patogu - neslysta kojytės, vailiukas stabiliau stovi
Šiaip sakė po namus geriau basomis jei problemų nėra

sveiki, mums tuoj 1,2, tyte, kai dar namuose šalta ir pečius nekurtas maunamės šiltas tapkites, kai pasikurenam pečių, maunamės crosus

Musu vaikutis kai metuku buvo, buvom nuvede pas chirurga- ortopeda profilaktiskai, tai sake, kad neseniai pradejusiam vaiksciot vaikuciui labai svarbu net ir kambary aveti batukus ar basutes su kietu uzkulniu- ir tai bene vienintelis tikrai vertas demesio reikalavimas. O visi kiti dalykai, kuriuos bando sveikam vaikui isiulyti, kaip butinus pvz. batu paduko islenkimas, pakietinimas pirstu srity ir pan. yra tik komercines spekuliacijos...islupancios is teveliu daugiau pinigeliu uz vaiku avalyne ir sveikam vaikui isvis nereikalingos...

QUOTE(asta_lapute @ 2010 04 10, 18:58)
Musu vaikutis kai metuku buvo, buvom nuvede pas chirurga- ortopeda profilaktiskai, tai sake, kad neseniai pradejusiam vaiksciot vaikuciui labai svarbu net ir kambary aveti batukus ar basutes su kietu uzkulniu- ir tai bene vienintelis tikrai vertas demesio reikalavimas.
ta pati sakiau ir savo kaimynei kuri atejo 9h ir pareiske kad mano vaikas vaiksto su batais ir trukdo jai miegoti

Mano nuomone batukai tik lauke, namuose tapkytes arba basutes, lai kojyte ilsisi, musu mazylis ir dickis namuose vaiksto sy crocs tapkytemis, ir jiems smagu su jomis lakstyti, garso jokio, tad del kaimynu ramu

Aveti vaikas turetu ir kambaryje kazka del jo paties kojytes formavimuisi,todel jei ir galvojame kad kojytems yra sveika basomis palakstyti yra klaidinga nuomone,prie juros ar kazkur kur galima neaveti batuku ar tapkyciu zinoma smagu ir reikai basomis pabegioti bet namuose butina deti tapkytes ar sandaliukus.