Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(Liniuks @ 2009 08 27, 10:13)
Va prisiminiau pavadinimą tų kitų... Kai kam rekomenduoja colinox. Patys nebandėm, tad nežinau...

Colinox mes pirkom, jie brangus labai 40lt, itin mazas buteliukas, ir tie vaistukai labai tirsti. tai man pasirode, kad jie panasiai kaip su sab simplex veikia, na gal siek tiek greiciau nuima ta skausma, o siaip beveik nenaudojom jo, uzteko simpexo ir nesiojimo ant pilvuko. nesiojimas labai gerai ir siaip, ne skausmo metu, nes leliukams painka, o ir bezdukas labai eina biggrin.gif
Atsakyti
Na, o mums colinox tai super vaistukas po espumizano thumbup.gif daug geriau veikia, tik aisku nepigus doh.gif o kas tas simpex?
Atsakyti
ar nebandėte Infacol vietoj Colinox, nes šitie perpus pigesni, mums super super padėjo 4u.gif
Atsakyti
smile.gif mums padedavo Espumisan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 07 29, 13:32)
Na, o mums colinox tai super vaistukas po espumizano  thumbup.gif daug geriau veikia, tik aisku nepigus doh.gif o kas tas simpex?

mes infacol dabar naudojam del pilvuko putimo,pilvuka pucia ir toliau,bet tik gal lengviau tustinasi g.gif
Atsakyti
na reiks turbut ir sita pabandyt veliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 07 29, 12:32)
Na, o mums colinox tai super vaistukas po espumizano  thumbup.gif daug geriau veikia, tik aisku nepigus doh.gif o kas tas simpex?

Sab simplex veiklioji medžiaga ta pati kaip Espumizan'o, tik gamintojas kitas (taip man vakar sakė vaistininkė) 4u.gif Mes kol kas naudojam espumizan'ą, bet reiks bandyti colinox pirkti, nes nelabai padeda..
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 07 30, 09:34)
Sab simplex veiklioji medžiaga ta pati kaip Espumizan'o, tik gamintojas kitas (taip man vakar sakė vaistininkė)  4u.gif Mes kol kas naudojam espumizan'ą, bet reiks bandyti colinox pirkti, nes nelabai padeda..

Veiklioji medžiaga visų vaistukų, tiek espumizan, tiek colinox, tiek simplex, tike infacol - ta pati - simetikonas, tik proporcijos skiriasi, todėl ir poveikis kitoks. Vieniems vaikučiams tik šiek tiek tereikia šios medžiagos, o kitų organizmui jos reikia žymiai daugiau. Savo mažei pradžioje Infacolo daviau net dvigubas dozes, tik tuomet viskas susitvarkė, o kitiems, jei nepadeda infacol - bando Gripe Water ir padeda
Atsakyti
oi ir baisu ir prisiminti tuos pilvelio diegliukus doh.gif nuo gimimo visa menesi bandem visus lietuvoj esanciu vaistus, niekas mums nepadejo schmoll.gif parsisiuntem gripe water thumbup.gif iskart viskas baiges, du buteliukus sugerem ir jau geros 2 sav. kaip jokiu diegliuku pfiu pfiu pfiu bigsmile.gif tikiekimes nebegrys jie pas mus schmoll.gif smile.gif
man liko vienas buteliukas gripe water, jei kam reikia rasykit
Atsakyti
mes nenorim nuo pirmųjų dienų mažyliui kišti vaistų, tai sukamės kitaip ax.gif Mums padeda šilto vandens pūslė ant pilvelio ir spyruokliavimas ant kamuolio thumbup.gif
Aišku jei diegliukai kamuotų kasdien po kelias valandas,tai turbūt ir vaistų griebtumėmės, nes ir tėveliams baisus stresas, ir be abejo mažyliui skausmas sad.gif
Atsakyti
o gal galima gauti daugiau info apie ta gripe water?mes uk, tai cia tokiu jokiu vaistuku ir t.t be recepto neparduoda.. cia kazkas rase, kad ziuntesi ta gripe water, tai gal galima suzinoti is kur siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 07 30, 21:49)
o gal galima gauti daugiau info apie ta gripe water?mes uk, tai cia tokiu jokiu vaistuku ir t.t be recepto neparduoda.. cia kazkas rase, kad ziuntesi ta gripe water, tai gal galima suzinoti is kur siuntetes?

Na turbūt gerai nežinot, man kolega iš Boot's nupirko be jokio recepto ...
Va čia nuoroda
Atsakyti