Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(svajone74 @ 2010 07 30, 11:20)
Veiklioji medžiaga visų vaistukų, tiek espumizan, tiek colinox, tiek simplex, tike infacol - ta pati - simetikonas, tik proporcijos skiriasi, todėl ir poveikis kitoks. Vieniems vaikučiams tik šiek tiek tereikia šios medžiagos, o kitų organizmui jos reikia žymiai daugiau. Savo mažei pradžioje Infacolo daviau net dvigubas dozes, tik tuomet viskas susitvarkė, o kitiems, jei nepadeda infacol - bando  Gripe Water ir padeda

taip, vienoda veiklioji medziaga, tik colinox dar papildomai yra su gerosiomis bakterijomis..mums pvz jis daug geriau nei espumizanas - tas visiskai nepadedavo.. g.gif
o del kainos, kaip kai kurios cia minejo, tai taip, colinoxas - 35 lt, espumizanas 13.. bet jei paziuresim i tai kad espumizano reik gert 25 lasiukus pries kiekviena maitinima, o colinoxo - 10 lasiuku 2-4 kart per para, tai ta kaina issilygina g.gif

dar vaistinej pasiule kazkokiu baby cole lasiuku, kur be simetikono, o augalines kilmes..bet ten su kmynais tai as nedrystu duoti, kad pilvuko nekietintu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 30 liepos 2010 - 21:04
ir mes kankinames su diegliukais, espumizanas ir sab simplex nepadejo, nupirkau colinox tai truputi geriau bet vis viena raitosi nabagyte naktimis, tada pasiule is anglijos parveztu vaisteliu infacol, abejojau nes sudetis raso kad tokia pati kaip espumizano bet si naktis pirma kaip miegojom be asaryciu, paraizo pilveli bet nereikia verkti vaikui per miegus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oj oj vargsai tie musu vaikeliai verysad.gif be proto gaila, kai toks maziukas, o jau skausma turi patirti... bet visiems dazniausiai tie diegliukai baigiasi apie 3-4 menesi, laukiu nesulaukiu kada gi jie ateis ir mano maziukui nebereikes kankintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 07 30, 22:01)
Na turbūt gerai nežinot, man kolega iš Boot's nupirko be jokio recepto ...
Va čia nuoroda

gali but, kad sie vaistukai be recepto parduodami, bet pvz kai mano vaikiukas ngl pakakot ir pati ieskojau vaistuku, tai pasake eit pas gyd ir tegu tas ka ale issraso ir t.t..o situos gal rasiu smile.gif aciu smile.gif
p.s - o D. na as ir ozka, maciau situos vaistukus boots, tik pagalvojau, kad man jie netinga doh.gif nu tikrai ozka.. smile.gif ir dar paskaiciau nuo ko ir t.t..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 31 liepos 2010 - 11:54
Sveikos!

Nuo kokio amziaus, savaitem , dienom, galima duoti nuo pilvo putimo vaistukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erivera @ 2010 07 31, 17:01)
Sveikos!

Nuo kokio amziaus, savaitem , dienom, galima duoti nuo pilvo putimo vaistukus? g.gif

Espumizaną, Infacol'į- nuo gimimo, Gripe Water - nuo 1 mėn.
Atsakyti
na mamytes isbandziau daug dalyku is vaistuku tai infocl padejo (parsiusti is anglijos) o is naminiu patarimu perskaitytu SM labiausiai padejo su fenu i pilvuka silto oro paputimas, puciau kokias desim sekundziu ir nueme kaip ranka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2010 08 02, 13:31)
na mamytes isbandziau daug dalyku is vaistuku tai infocl padejo (parsiusti is anglijos) o is naminiu patarimu perskaitytu SM labiausiai padejo su fenu i pilvuka silto oro paputimas, puciau kokias desim sekundziu ir nueme kaip ranka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mum irgi padejo tik infacol..tik jau ne pirma karta matau, kaip mamos raso, jog nuiminejo skausma su fenu...gerai, kad viskas gerai..bet geriau to nerasykit, nes truputi neatsargumo, ir taip galit vaika nudeginti, kad pilvo skausmai bus maziausia kas tuo metu rupes doh.gif o kita paskaicius, ims ir prikis ta fena prie pilvo arti ir pakaitins pusvalandi, prisiskaicius tokiu dalyku.
jus gal buvot labai atsargi ir ta daret trumpai ir tt ir tt...bet... cia tikrai pats blogiausias budas nuimti skausma, nes padariniai gali buti tragiski doh.gif

Papildyta:
jei jau nuima karstis, tai tuomet sildykle reiktu siigyti, ji taip pat nuims, bet bent apsaugosit, akd neatsitiktu nelaime...

nors aisku, kievienos reikalas kaip elktis su savo vaiku.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 02 rugpjūčio 2010 - 15:15
Mielosos mamytes gal susidurete su tokiu vaiko elgiasiu, mums jau greitai 2 menesiai o mano mazius ar kai pavargst abet pastebejau kai miego labaoi nori verkti stipriai nsuprantu kodel?
sako jis turi sypsotis visiems bet va kai miego nori labai verkia,

pvz nori valgyti verkia jei pries valgi keiciu pampersa verkia jei po valgio irgi verkia nes jau miego nori vienu zodziu kazkaip nuotaiku kaia pas ji atsirado.
cia juokiasi cia verkia.
Kartais kai mane pamato lupa tympcioja????
Atsakyti
QUOTE(Ingrele @ 2010 08 02, 17:30)
Mielosos mamytes gal susidurete su tokiu vaiko elgiasiu, mums jau greitai 2 menesiai o mano mazius ar kai pavargst abet pastebejau kai miego labaoi nori verkti stipriai nsuprantu kodel?
sako jis turi sypsotis visiems bet va kai miego nori labai verkia,

pvz nori valgyti verkia jei pries valgi keiciu pampersa verkia jei po valgio irgi verkia nes jau miego nori vienu zodziu kazkaip nuotaiku kaia pas ji atsirado.
cia juokiasi cia verkia.
Kartais kai mane pamato lupa tympcioja????

pas mus labai panaši situacija, bet pakalbėjus su gydytojais, jie teigia, kad čia normalus vaiko raidos etapas-praeis:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 08 02, 16:23)
mum irgi padejo tik infacol..tik jau ne pirma karta matau, kaip mamos raso, jog nuiminejo skausma su fenu...gerai, kad viskas gerai..bet geriau to nerasykit, nes truputi neatsargumo, ir taip galit vaika nudeginti, kad pilvo skausmai bus maziausia kas tuo metu rupes doh.gif o kita paskaicius, ims ir prikis ta fena prie pilvo arti ir pakaitins pusvalandi, prisiskaicius tokiu dalyku.
jus gal buvot labai atsargi ir ta daret trumpai ir tt ir tt...bet... cia tikrai pats blogiausias budas nuimti skausma, nes padariniai gali buti tragiski doh.gif

Papildyta:
jei jau nuima karstis, tai tuomet sildykle reiktu siigyti, ji taip pat nuims, bet bent apsaugosit, akd neatsitiktu nelaime...

nors aisku, kievienos reikalas kaip elktis su savo vaiku.. cool.gif

Aš irgi ramindavau su fenu.. ir dar turbūt milijonas kitų mamų... juk fenuoji per drabužėlius... o jeigu protelio nedaug, tai mamytė ir karšta arbata vaiką pagirdys, ir į karštą vandenį įkiš... Aš fenuodavau ir iššutusią odelę... o be to juk feno karštis reguliuojamas ...
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 08 03, 17:28)
Aš irgi ramindavau su fenu.. ir dar turbūt milijonas kitų mamų... juk fenuoji per drabužėlius... o jeigu protelio nedaug, tai mamytė ir karšta arbata vaiką pagirdys, ir į karštą vandenį įkiš... Aš fenuodavau ir iššutusią odelę...  o be to juk feno karštis reguliuojamas ...

as asmeniskai taip niekad nedaryciau.ir nzn ar daug taip darytu..kam pasakau toki buda, tai visi stebisi.gali buti labai atsargus, bet ne visada pavyksta...man asmeniskai tai didele rizika. schmoll.gif o kai gydytojos paklausiau apie toki buda, nes jau anksciau skaiciau, tai pirsta prie smilkinio pasukiojo.
Atsakyti