Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 03 29, 10:05)
Man is vis tie DD serijos nelabai patinka - suprantu - jie nebrangus - ekonomiska siais laikais, bet tokia plevele ant odos. nors ne viena esu bandziusi - finale kojom-rankom sunaudoju.
Be LUXE neisivaizduoju ne dienos.

Štai kokios mes visos skirtingos ax.gif Man asmeniškai DD LABIAUSIAI patinka. Laiks nuo laiko palepinu ir kitomis serijomis (pirmenybę teikiu RALA).
Drėkinimui , manau, labiausiai tikrai tikrų naujieji Kislorod kremukai. Be to, visai neblogi yra kremai su ryžiais ir obuoliais. Manau, tiesiog reikia nusipirkti mėginukų ir ieškoti, eksperimentuoti. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali pasiūlyti šampūną nepaklusniems plaukams, besiriebaluojantiems nuo šaknų...........
Atsakyti
Man be proto gaila. kad 2011 iseme is prekybos - geresnio neteko naudoti. tas 2012 serbetas man dumblu trenkia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 03 29, 14:53)
Man be proto gaila. kad 2011 iseme is prekybos - geresnio neteko naudoti. tas 2012 serbetas man dumblu trenkia  blush2.gif

O man tas2012 labai patinka thumbup.gif Lengvas, nepaliekantis pleveles, greit isigeriantis ir gerai priziurintis oda biggrin.gif Ir kvapas toks lengvas...
Atsakyti
Mane tai erzina tie ranku kremai su kvapais. kaip durne nusipirkau ta karamelini, tai kazkas ziauraus - pasitepu - ir skrandis atrodo net verkia kaip valgyt noriu. nu rankos snikeriu taip ir kvepia. Kokia kancia, kad jus zinotumete, ypac kai sublogti bandau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 03 30, 09:46)
Mane tai erzina tie ranku kremai su kvapais. kaip durne nusipirkau ta karamelini, tai kazkas ziauraus - pasitepu - ir skrandis atrodo net verkia kaip valgyt noriu. nu rankos snikeriu taip ir kvepia. Kokia kancia, kad jus zinotumete, ypac kai sublogti bandau  verysad.gif

hmm... o visokios anoreksikes kaip tik pasisotina saldziais kvapais ir nebereik valgyt. biggrin.gif Pabandyk ir tu sau taip iteigt, kad uztenka kvapo malonumui gaut!
Atsakyti
nezinau, man tai kazkaip mazochistiska. gal anoreksikes ir taip valgyt nenori. o man vien pagalvojus apie skanu maista skrandis urzgia.
Ir ziuriu ne man vienai su tais kvapais - kiek klienciu turiu - visos praso ranku ar kuno kremo be kvapu - tai nelabai net pasiulyt ka turiu. Rankom is viso ner, nes 2011 neber. o kunui dabar visom siulau 2019
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos gal galit man padet linkusiai sauset kaktos srityje veido odai koki krema geriau rinktis 0401 ar 1940 4u.gif abu kremukai yra sausai odai
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2010 03 30, 15:14)
4u.gif sveikos merginos gal galit man padet linkusiai sauset kaktos srityje veido odai koki krema geriau rinktis 0401  ar 1940  4u.gif abu kremukai yra sausai odai

Siūlyčiau pirmiausiai įsigyti ir vieno, ir kito kremuko mėginukus, išbandyti juos. Tada ir nuspręsi, kuris labiau tinka. Kai kurios mano klientės kaip papildomą priemonę drėkinti sausoms veido sritims naudoja Bio Kislorod 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraityte @ 2010 03 30, 16:07)
Siūlyčiau pirmiausiai įsigyti ir vieno, ir kito kremuko mėginukus, išbandyti juos. Tada ir nuspręsi, kuris labiau tinka. Kai kurios mano klientės kaip papildomą priemonę drėkinti sausoms veido sritims naudoja Bio Kislorod 4u.gif

4u.gif o meginuku kodai yra kokie ar jau vietoj juos duoda paprasius
Atsakyti
4u.gif o merginos kuri naudojot stangrinamaji krema pilvui ar yra koks efektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2010 03 30, 18:24)
4u.gif o meginuku kodai yra kokie ar jau vietoj juos duoda paprasius

Meginukai irgi turi savo kodukus. Prisijunk prie sistemos ir pasiziurek 4u.gif
Atsakyti