Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 04 01, 23:49)
Ar kas pades? ax.gif

Korektorius skirtas padengti odos turkumus,uzmaskuoja paakiu patamsejimus ir visokius taskelius, demeles ir t.t.Vienu zidziu padaro lygu tona.
Atsakyti
Laba diena,
Norejau paklausti, gal kuri zinot, kurios kaukes yra nulupamos?
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simona:) @ 2010 04 03, 12:12)
Laba diena,
Norejau paklausti, gal kuri zinot, kurios kaukes yra nulupamos?
Is anksto dekoju  4u.gif

Nulupama bus naujoji Hidrogeline momentinio grozio kauke (1030).Ji bus parduodama nuo balandzio 15d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 03 balandžio 2010 - 11:45
Man tik idomu nuo kokio amziaus ji skirta - nes negaliu pakesti - kai apie veido prieziura sako "bet kokio".
Nebuna produktu bet kokiam amziui - nebent muilas rankom plaut.
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 04 03, 18:13)
Man tik idomu nuo kokio amziaus ji skirta - nes negaliu pakesti - kai apie veido prieziura sako "bet kokio".
Nebuna produktu bet kokiam amziui - nebent muilas rankom plaut.

pagal jos aprasymo ypatumus,tai skirta brandziam amziui.
Atsakyti
persiprasau 4u.gif

Isbandziau dezodoranta - ta zydra. tai jis man baltai tepa... ant drabuziu nepastebejau - bet ant kuno. As pasitepu ne tik pazastis - bet kartais ir tarpa tarp krutu. tai nusirengiu vakare golfa - ui - taip baltais krastais isbegus deme blink.gif
Atsakyti
As taip pat vakar pasiemiau naujaji dezodoranta su juros mineralais smile.gif ir galiu pasakyti, kad man labai jis patiko thumbup.gif Vakar dar turejau mergaites gimtadieni ir teko apsokineti svecius doh.gif Buvau pasitepus pazastis dezodorantu ir tikrai jokio blogo kvapo nebuvo, o pazastys visiskai sausos, jokio prakaito thumbup.gif
Atsakyti
nu nesuprantu - man tikrai nieko nesulaiko verysad.gif
truputi spartesniu zingsniu ejau iki mikriuko - tai permirkusiom pazastim stovejau.
Nors tikrai ne itin gausiai prakaituoju, bet nesuvokiu kaip taip Jums laiko. blink.gif
Atsakyti
na šitie dezodorantai ir neturi sulaikyti prakaitavimo, jie tik gali jį sumažinti ir pašalinti kvapą, bent jau taip skelbia biggrin.gif nors iš savo patirties galiu pasakyti, turiu dezodorantą su alpių žolių ekstraktais, tai man nesumažino prakaitavimo, kvapas irgi išlieka verysad.gif reikės dar kitus išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Gal jau kas bandet sias priemones,tad galit pasidalinti ispudziais smile.gif
uzsisakiau sias prekes smile.gif
tai is expert linijos 1017 kremas sutraukiantis poras
ar is ties nors kazkiek efektas matosi po naudojimo?
0345 lygus tonas (kremas)
ir kremas po depiliacijos stabdantis plaukeliu augima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2010 04 08, 20:29)
0345 lygus tonas (kremas)

As turejau ta kur skirtas misriai odai, tai man jis per riebus buvo, bet ziemos metu labai gerai suejo, buvau labai patenkinta, tik vasara negalejau naudoti, nes veidas labai blizgejo... ax.gif
Atsakyti
Tas kremas sutraukiantis poras - man visiskai nepakeite situacijos - tiksliau mano draugui - pas ji poros didziules.

Gelis stabdantis plaukeliu augima - nepajutau poveikio - bet as ir siaip labai neplaukinga - be to naikinu juos isdygt nespejusius maniakiskai kas kelias dienas, tai tepu tik is ipratimo - net nzn ar padeda biggrin.gif

Kas del dezodoranto - tai tas su mineralais - jau kelinta diena tepu - kvapa sumazina, bet pacio prakaitavimo - tai visiskai ne - bega belekaip. Neisivaizduoju kaip cia per gimtadieni Simona sausa buvo verysad.gif turbut ir taip ne itin daug prakaituojate, nes nu neisivaizduoju. nes as apie save maniau, kad mazai - nes mano kaimynkos tai is vis permirkusiais marskinukais vaiksto. bet ir tai man nelabai padeda. reiks turbut kokio Driclor isigyti.

Atsakyti