Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

gavau visa serija Phyto kislorod (probleminei odelei) nu snd tik pabandziau,tai labai patiko kvapai wub.gif veidas po kaukytes lb svelnus paliko ! smile.gif panaudojus ilgiau,galesiu parasyt ar pastebejau kokius odos pagerejimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 05 19, 11:39)
o man ir dvikova labai tinka, daziausi ir su Secret - ir tas geras
thumbup.gif

o secret tas kaip atrodo blakstienos juo padazytos?
Atsakyti
nu kaip padazytos biggrin.gif

O jeigu rimtai - mano blakstienos trumpos ir ju mazai. tai dvikova man absoliuciai jokio poveikio nepadaro - tik pajuodina ir atskiria. o as ir taip juoda, tai sakau - man nulis poveikio. tas pats, kas tiesiog jas issukuociau. o su secret - pastorinu ir pailginu. zodziu rimciau smile.gif
Atsakyti
gal bandet naujaji kavos sveitikli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 05 20, 10:21)
gal bandet naujaji kavos sveitikli? g.gif

Mane irgi labai domina...
Gal ne tik sveitikli is tos serijos kas jau isbande? Pasidalinkit...
Atsakyti
O ne geriau, pigiau ir sveikiau pačiai šveitiklį paigamint? Kava su grietinėle, ir gaunasi šveitiklisuser posted image
Atsakyti
Gal jau kuri esat isbandzius naujus losjonus ir galit palygint su senais? g.gif
Atsakyti
Išbandžiau vakar prieš ir po deginimosi losjonus- neišbėrė biggrin.gif Neriebūs, greitai įsigeria ir žvilga, kolkas visai patenkinta. Nors dar tik porą valandėlių deginausi
Atsakyti
Pradejau naudot duso geli " meduolis" nu koks fainuolis wub.gif pastebejau,kad odele labai svelni 4u.gif snd MB pagloste slaunis,nugara.... sako- KOKIA TU SVELNUTE smile.gif sAKAU- CIA FABERLICO duso gelis .... sako- tai ko man neduodi tokio? rolleyes.gif ir netepu jokiais losjonais kuno ,jau kelias savaites : ax.gif bet odele super svelni !!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 24, 21:55)
Pradejau naudot duso geli " meduolis" nu koks fainuolis  wub.gif pastebejau,kad odele labai svelni  4u.gif snd MB pagloste slaunis,nugara.... sako- KOKIA TU SVELNUTE smile.gif sAKAU- CIA FABERLICO duso gelis .... sako- tai ko man neduodi tokio? rolleyes.gif  ir netepu jokiais losjonais kuno ,jau kelias savaites  : ax.gif bet odele super svelni !!!!  wub.gif

tai kam issiduodi?reikejo sakyti mane motina gamta taip apdovanojo mirksiukas.gif turekime siek tiek paslapties lotuliukas.gif juokauju,zinoma.as irgi pirma karta kai issiploviau galva su medaus sampunu,tai daviau saviskiui paglostyti plaukus,saku,paziurek,kokie nerealiai svelnus.nu tikrai,net kaukiu nereikia.seniai toki tikrai gera ir benaudojau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 25, 00:55)
Pradejau naudot duso geli " meduolis" nu koks fainuolis  wub.gif pastebejau,kad odele labai svelni  4u.gif snd MB pagloste slaunis,nugara.... sako- KOKIA TU SVELNUTE smile.gif sAKAU- CIA FABERLICO duso gelis .... sako- tai ko man neduodi tokio? rolleyes.gif  ir netepu jokiais losjonais kuno ,jau kelias savaites  : ax.gif bet odele super svelni !!!!  wub.gif

Ir as siandien isbandziau sita duso geli.super... wub.gif kvapas nerealus..man tokie laaaabai patinka.ir putoja gerai thumbup.gif o odele tikrai svelni.po to dar Amber idegi suteikenti geli naudojau,irgi patiko.toks gintarines skaidrios spalvos.gerai isigeria.kadangi skaidrus,tai lyggiai nusitepa,be demiu.kvapas malonus svelnus
Atsakyti
O Faberlic'e nėra medaus šampūno? g.gif
Atsakyti