Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 16, 12:48)
sveikos,mergaites,norejau paklausti ar kas bandete krema geli "ideali krutine"?labai sudomino,noreciau jusu atsiliepimu  g.gif

Apie si krema jau buvo kalbeta ne viena karta.Vienoms krutine papilnejo,kitos nieko nepajuto.Man asmeniskai papilnejo ax.gif
Visoms poveikis individualus.
Taip kad ismeginkit ir jus, turesit savo atsiliepima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 05 16, 12:06)
Apie si krema jau buvo kalbeta ne viena karta.Vienoms krutine papilnejo,kitos nieko nepajuto.Man asmeniskai papilnejo  ax.gif
  Visoms poveikis individualus.
  Taip kad ismeginkit ir jus, turesit savo atsiliepima mirksiukas.gif

oi,matyt praleidau,nes ne taip ir seniai isvis sia kosmetika atradau blush2.gif aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Labai faina Vita Kislarod vitamininė veido kaukė,išbandžiau,veidukas toks švelnus po jos.... wub.gif o va mėlyniu naktinis kremas man riebokas pasirodė,toks riebumas pasilieka ant veido,dienis viskas gerai,gal mano oda i riebuma g.gif
Papildyta:
o phyta kislarod man poras nelabai isvalo,nors rašo,kad giliai valo,visi juoduliukai,kaip buvo taip ir liko verysad.gif tik tiek kad svelnus veidukas lieka po jos...Gal galit patarti man,gal negeras sau priemones renkuosi,mano oda nėra riebi,bet poros kemšasi ant nosies,smakro ir ant kaktos,gal reiktu man naudoti mišriai odai priemones blush2.gif
Atsakyti
Kad as beveik viska faberlic isbandzius, kad padetu pagal aprasymus nuo juoduliuku - niekas apskritai nepadejo. nuo jaunuoliu serijos iki expert sad.gif

dabar atrodo bandyciau beleka - net ne faberlic- kazkaip labai daug prisiskaiciau apie toki IQQU seruma nuo juoduliuku, bet bijau pirkt - nes labai brangu.
Atsakyti
[QUOTE]dabar atrodo bandyciau beleka - net ne faberlic- kazkaip labai daug prisiskaiciau apie toki IQQU seruma nuo juoduliuku, bet bijau pirkt - nes labai brangu.
O kas per serumas,naikina inkštirus???kokia jo paskirtis,ar valo gerai poras???pas kosmetologe nenoriu eiti,nes brangu ir jokio tolko,kažkaip apti norėčiau ta veidelį savo pavalyti rolleyes.gif
Papildyta:
Gal kuri jau bandėte vita kislarod prausimosi putas???aš turiu iš dvigubo kvėpavimo kremines prausimosi putas,tai visai smagios,nesausina odytės ir nuprausia veiduką,labai domina vitamininės tos smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Dar nieko neturiu is faberliko, bet labai uzsimaniau ka nors ismeginti biggrin.gif Mano akiu tusas baiginejasi, taigi neuzilgo reikes naujo.. Gal kas galite pasiulyti tikrai gera tusa, kuris yyyyyptingai ilgintu blakstienas ax.gif Ar yra sios firmos koks nors tusas, su kuriuo blakstienos atrodytu kaip dirbtines? Busiu labai dekinga uz pasisakymus flirt.gif
Atsakyti
as naudoju "Dvikova"man fainas,blakstienos nesulipusio,tankios.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte:) @ 2010 05 17, 19:21)
Sveikos merginos 4u.gif Dar nieko neturiu is faberliko, bet labai uzsimaniau ka nors ismeginti biggrin.gif Mano akiu tusas baiginejasi, taigi neuzilgo reikes naujo.. Gal kas galite pasiulyti tikrai gera tusa, kuris yyyyyptingai ilgintu blakstienas  ax.gif Ar yra sios firmos koks nors tusas, su kuriuo blakstienos atrodytu kaip dirbtines? Busiu labai dekinga uz pasisakymus  flirt.gif

Kitą mėnesį turi pasirodyti naujas ilginantis tušas. O dabar iš ilginančių yra puikus ir nebrangus tušas eXXXcited (5012). 4u.gif
Atsakyti
Man tai vienintelis Secret tusas patinka
Atsakyti
koks kodas kremo nuo strijuu? Ir kaip butu galima paziureti ar jo yra, nes as ten nieko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 05 19, 08:28)
Man tai vienintelis Secret tusas patinka

o man ir dvikova labai tinka, daziausi ir su Secret - ir tas geras
thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
gal pasakysit kur ir kodel dingo regeneruojantis kremas is aromaterapijos serijos (tok violetinej tutelej) . o gal dar turit netycia bigsmile.gif
Atsakyti