Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(Amellie @ 2010 07 23, 21:55)
o kaip jum Faberlic nagu lakai?

super, tik anksciau kazkaip geriau laikydavo, bet gal pati daugiau nagus po vandeniu kisu db, nzn. bet perku jau tik is fb juos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2010 07 24, 14:25)
super, tik anksciau kazkaip geriau laikydavo, bet gal pati daugiau nagus po vandeniu kisu db, nzn. bet perku jau tik is fb juos wink.gif

o kurios naudojate? YouNova sake trumpiau laiko, o tie nauji ilgiau. Bet man truksta didesnio spalvu asortimento rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas bande dienini veido krema Vitamin Kislorod? Dar butu idomu nuomones apie paakiu krema- geli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 07 25, 09:20)
Gal kas bande dienini veido krema Vitamin Kislorod? Dar butu idomu nuomones apie paakiu krema- geli g.gif

Gal turejote galvoje kremuka Vita kislorod? ax.gif Jei ji tai labai neblogas kremukas greitai susigeria,oda po jo lygi, svelni ir pamaitinta.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 07 25, 10:20)
Gal turejote galvoje kremuka Vita kislorod? ax.gif Jei ji tai labai neblogas kremukas greitai susigeria,oda po jo lygi, svelni ir pamaitinta.

Taip taip, ta pati, susimaisiau biggrin.gif
Aciu, bandysiu smile.gif
Atsakyti
laba dienelle
ar bandete kuri dezodoranta kojom nauja??? gal jis panasus i sena???
Atsakyti
Nagu lakai - tai tobuliausi, kokius kada esu naudojusi. Dziusta staigiai - ta nauja laku kolekcija - dziusta dar greiciau, nei senieji day-to-night, tik kazkaip nutrupa greiciau. kazkur po2 dienu - bet dzin - uzsitepei per nauja ir po minutes eini daryt ka nori.
panasios kokybes yra GOSH lakai (ne Faberlic) tik jie kainuoja apie 30Lt
Atsakyti
Laba 4u.gif
Noriu pasidžiaugti naujuoju mėlynu tušu thumbup.gif man jis labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif labuka merginos gal galit kuri idėt naujo katalogo nuoroda blush2.gif
aciu is anksto
Atsakyti
naujam kataloge daug visokiu akciju maciau yra bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,mergytes.gavau isgirtosios kaukes 3-1.bandysim smile.gif
gal zinote is kur gauti dekliuka kvepalu meginukams?nusipirkau rinkinuka,bet ten sudeta 12 meginuku,o kvapu yra daugiau,dar senieji grysta..tai but smagu susidet ir kitus i toki dekliuka
Atsakyti
Gal jau kartais yra isbandziusiu ta nauja sampuna ar losjona nuo pleiskanu? g.gif

Beje, kur issikele Klaipedoje bustine is Tiltu gatves? unsure.gif
Atsakyti