Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 02, 21:49)
Beje, kur issikele Klaipedoje bustine is Tiltu gatves? unsure.gif

dabar per visą klaipėdą yra keli centriukai ...
vis dar lakstau po visus, ir žiūriu kur man labiau patinka užsakymus atsiimti ax.gif vieną kartą vienur imu, kitą kartą - kitur....
o kas liečia konkrečiai Tiltų gt - tai ten visai viską panaikino, tik va Valdutę paėmė dirbti į Liepų 19, ji ten užsakymus išduoda... 4u.gif
Atsakyti
1. pasibaige ana Faberlic tema, kur galim netik apie produkcija kalbet - tai sukuriau nauja, tuo pat pavadinimu. Tikiuos uz mane ansciau to nepadare ir neturim kokiu 4 nauju biggrin.gif

2. Apie produkcija - vakar isbandziau kauke su vitaminais 0411, tai nepatiko man ji. losjonas is sitos serijos - kaip tik - superinis, o kauke tai fee.
Poveikio nepajauciau jokio, ir ta tekstura - kaip sveitiklis, su granulem, o tepasi taip kaip vaskas. nu zodziu labai nepatiko. labai man primena sena ta sena vadinamaja grozio kauke 3 viename (1179), kuri (nesuprantu kodel visi gyre) - lygiai taip pat nepatiko - molis toks, o poveikio jokio.
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 08 04, 09:12)
1. pasibaige ana Faberlic tema, kur galim netik apie produkcija kalbet - tai sukuriau nauja, tuo pat pavadinimu. Tikiuos uz mane ansciau to nepadare ir neturim kokiu 4 nauju biggrin.gif

2. Apie produkcija - vakar isbandziau kauke su vitaminais 0411, tai nepatiko man ji. losjonas is sitos serijos - kaip tik - superinis, o kauke tai fee.
Poveikio nepajauciau jokio, ir ta tekstura - kaip sveitiklis, su granulem, o tepasi taip kaip vaskas. nu zodziu labai nepatiko. labai man primena sena ta sena vadinamaja grozio kauke 3 viename (1179), kuri (nesuprantu kodel visi gyre) - lygiai taip pat  nepatiko - molis toks, o poveikio jokio.

g.gif gal tiesiog reikiai lgiau panaudoti

as turiu 0416 phyto
tai man tokia smagi, svelni odele
o ar yra koks poveikis tai net nezinau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 08 04, 08:12)
Poveikio nepajauciau jokio, ir ta tekstura - kaip sveitiklis, su granulem, o tepasi taip kaip vaskas. nu zodziu labai nepatiko. labai man primena sena ta sena vadinamaja grozio kauke 3 viename (1179), kuri (nesuprantu kodel visi gyre) - lygiai taip pat  nepatiko - molis toks, o poveikio jokio.

man ta senoji kaukė buvo superinė, ir poveikis buvo akivaizdus...
kai buvo čia kažkada pavasarį išpardavimas, tau užsipirkau ax.gif
o dėl VITA kaukės - girdėjau viena ausimi, kad tose granulėse ir slepiasi visas gerumas, tie visi vitaminai.. tik ją užtepus reikia dar kelias minutes švelniai pamasažuoti patį veidą....
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 08 04, 10:12)

N va, o man 0411 SUPERINĖ: labai labai patiko, išlygino veido odą, pastangrino. Šita kaukė man žymiai geresnė už trys viename. Žodžiu, čia kaip kam ...
Atsakyti
Turbut nuo odos ir amziaus priklauso, nes man nei sustangrejo, nei palygejo, nei pagrazejo. ir labai nemalonu ja tepti schmoll.gif

Is faberlic kaukiu man smagiausia LUXE.
Atsakyti
Mergaites,gal kuri jau bandet purskiama losjona-kondicionieriu plaukuciams,gal galit ka parasyti ,ar smagus,ar svelnus plaukuciai ir t.t.... biggrin.gif o vitaminine kauke veidukui man labai patinka,nes labai svelni odyte po jos buna,laikau ja apie 10 min,oto dar pamasazuoju tuos grudelius ir nuprausiu veiduka,efektas man geras mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaites,gal kuri jau bandet purskiama losjona-kondicionieriu plaukuciams,gal galit ka parasyti ,ar smagus,ar svelnus plaukuciai ir t.t.... biggrin.gif o vitaminine kauke veidukui man labai patinka,nes labai svelni odyte po jos buna,laikau ja apie 10 min,oto dar pamasazuoju tuos grudelius ir nuprausiu veiduka,efektas man geras mirksiukas.gif
Papildyta:
Sorry,kazkaip susidvigubino zinute blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galima trumpai-ar verta si kosmetika demesio? Labiausiai domina akiu seseliai ir akiu piestukai. aciu 4u.gif
Atsakyti
na bent jau man tai tikrai verta thumbup.gif nes priešingu atveju - jei nepatiktų, tai tikrai ir neplatinčiau mirksiukas.gif
kas liečia pieštukus (akims) - tai man labai patinka iš Secter Story linijos - jie ir minkšti, ir taip greit tikrai nenusitrina, tiesiog lieka tvarkingas makiažas... (kaina kataloge - 14,90 lt)
o kas liečia šešėlius - tai turiu kelių atspalvių - jie visi pas mane įkepti yra (galima naudoti ir sausus, ir dregnu sepeteliu tepti), tai man didelis jų pliusas - rtyte pasidažai - per visą dieną išlieka nesubėgę thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz ats., reiks isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2010 08 05, 08:31)
na bent jau man tai tikrai verta thumbup.gif  nes priešingu atveju - jei nepatiktų, tai tikrai ir neplatinčiau mirksiukas.gif
kas liečia pieštukus (akims) - tai man labai patinka iš Secter Story linijos - jie ir minkšti, ir taip greit tikrai nenusitrina, tiesiog lieka tvarkingas makiažas... (kaina kataloge - 14,90 lt)
o kas liečia šešėlius - tai turiu kelių atspalvių - jie visi pas mane įkepti yra (galima naudoti ir sausus, ir dregnu sepeteliu tepti), tai man didelis jų pliusas - rtyte pasidažai - per visą dieną išlieka nesubėgę thumbup.gif

drinks_cheers.gif net neturiu ka pridurti
Atsakyti
Kas pabando secret piestukus - visi sako, kad minksti (koleges, drauges ir t.t.). Asmeniskai man jie kieti, ir nemaloniai jauciu kaip bruzinu voka. Ytariu man taip yra, nes kiek pamenu visa laik naudojau Borjois piestukus - o jie minkstuciai, kaip sviestukas net salta ziema. Asmeniskai man - kuo minkstesnis piestukas - tuo geriau, maziau istampai voko oda.

Ir galiu pasidziaugti, kad butent tie dvipusiai piestukai (piestukas, kitoj pusej seselis) yra tikrai minksti - mano poreikiam smile.gif thumbup.gif
zodziu, ka kamavo toks pat poreikis - labai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti