Gyvenkit siandien, gvenkit kiekviena diena! Visa, kas tikra yra cia ir dabar ir negalvok kas bus, dziaukis dukrele, juk ji tavo
Mazutes, kiek jums skirta isgyventi...
Gyvenkit siandien, gvenkit kiekviena diena! Visa, kas tikra yra cia ir dabar ir negalvok kas bus, dziaukis dukrele, juk ji tavo
o ateitis pati ateis, nereikia siandien jos laukti ar bijoti
Liūdna istorija. bet labai norisi tikėti laiminga ateitimi
Mergytei pasisekė, ji turi nuostabią mamą
Labai tikiuos, kad judviejų Dievulis neišskirs
linkiu ir mažajai mergytei, ir mamytei, ir tėveliui, visia jūsų šeimai- daug sveikatos
linkiu ir mažajai mergytei, ir mamytei, ir tėveliui, visia jūsų šeimai- daug sveikatos
svarbiausia nenusiminti ir tiketi,kad viskas bus gerai
kitaip ir buti negali
...aukit stiprios ir grazios
Dukrytei daug daug sveikateles
o teveliam stiprybes ir tikejimo,kad viskas bus gerai
o teveliam stiprybes ir tikejimo,kad viskas bus gerai
Mazutei daug sveikatytes
o teveliams stiprybes ir vilties
VISKAS BUS GERAI, reikia tiketi
QUOTE(kinder_surprise @ 2010 02 18, 01:15)
Mazutei daug sveikatytes
o teveliams stiprybes ir vilties
VISKAS BUS GERAI, reikia tiketi

Iš visos širdies mažajai Viltutei sveikatytes
tegul sveiksta, stiprėja ir džiugina tėvelius
tikėkit,kad viskas bus gerai, kitaip ir būt negali
kai mano mazytei buvo blogai mane palaike tik mintis, kad jei dave Dievas dukryte, tai leis jai ir gyventi, kad ir kaip viskas beviltiskai atrode, taciau issikapstem ir GYVENAM, jums bus ne kitaip svarbiausia TIKETI
tad mes su mazaja varlyte linkim jums begalines stiprybes ir daaaug sveikatytes
linkiu Jums kuo didžiausios kantrybės ir stiprybės
aciu visiem uz palaikyma.stengemes.dazniausiai stengiuosi negalvoti apie ateiti, apie bloga...mergyte tikra saunuole, daug kas giria, kas nezino, tai is isvaizdos net nepasakysi kad sergam..bet sergam...sunkiausia man su miatinimu.lab sunkiai valgom..reik viska per prievarta kisti, bet jau be zonduko..
..