Mazutes, kiek jums skirta isgyventi... Gyvenkit siandien, gvenkit kiekviena diena! Visa, kas tikra yra cia ir dabar ir negalvok kas bus, dziaukis dukrele, juk ji tavo o ateitis pati ateis, nereikia siandien jos laukti ar bijoti
kai mano mazytei buvo blogai mane palaike tik mintis, kad jei dave Dievas dukryte, tai leis jai ir gyventi, kad ir kaip viskas beviltiskai atrode, taciau issikapstem ir GYVENAM, jums bus ne kitaip svarbiausia TIKETI tad mes su mazaja varlyte linkim jums begalines stiprybes ir daaaug sveikatytes
aciu visiem uz palaikyma.stengemes.dazniausiai stengiuosi negalvoti apie ateiti, apie bloga...mergyte tikra saunuole, daug kas giria, kas nezino, tai is isvaizdos net nepasakysi kad sergam..bet sergam...sunkiausia man su miatinimu.lab sunkiai valgom..reik viska per prievarta kisti, bet jau be zonduko.. ..
jums viskas bus gerai, tik dabar subku, bet tai praeis ir bus lengviau, as tikiu kad su tokiu graziu vardu atejusi mergyte, tikrai sulauks graziu dienu, as pasimelsiu uz jus, jums viskas bus gerai