Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Vilties atėjimas

Mazutes, kiek jums skirta isgyventi...
Gyvenkit siandien, gvenkit kiekviena diena! Visa, kas tikra yra cia ir dabar ir negalvok kas bus, dziaukis dukrele, juk ji tavo angel.gif o ateitis pati ateis, nereikia siandien jos laukti ar bijoti 4u.gif
Atsakyti
Liūdna istorija. bet labai norisi tikėti laiminga ateitimi 4u.gif Mergytei pasisekė, ji turi nuostabią mamą wub.gif Labai tikiuos, kad judviejų Dievulis neišskirs 4u.gif

linkiu ir mažajai mergytei, ir mamytei, ir tėveliui, visia jūsų šeimai- daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
stiprybes ir neprarask vilies mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
svarbiausia nenusiminti ir tiketi,kad viskas bus gerai 4u.gif kitaip ir buti negali 4u.gif ...aukit stiprios ir grazios wub.gif
Atsakyti
Dukrytei daug daug sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o teveliam stiprybes ir tikejimo,kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mazutei daug sveikatytes 4u.gif o teveliams stiprybes ir vilties 4u.gif VISKAS BUS GERAI, reikia tiketi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinder_surprise @ 2010 02 18, 01:15)
Mazutei daug sveikatytes  4u.gif  o teveliams stiprybes ir vilties  4u.gif VISKAS BUS GERAI, reikia tiketi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Prisidedu prie nuoširdžiausių ir geriausių linkėjimų šiai šeimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Iš visos širdies mažajai Viltutei sveikatytes 4u.gif tegul sveiksta, stiprėja ir džiugina tėvelius 4u.gif tikėkit,kad viskas bus gerai, kitaip ir būt negali 4u.gif
Atsakyti
kai mano mazytei buvo blogai mane palaike tik mintis, kad jei dave Dievas dukryte, tai leis jai ir gyventi, kad ir kaip viskas beviltiskai atrode, taciau issikapstem ir GYVENAM, jums bus ne kitaip svarbiausia TIKETI 4u.gif smile.gif tad mes su mazaja varlyte linkim jums begalines stiprybes ir daaaug sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
linkiu Jums kuo didžiausios kantrybės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
aciu visiem uz palaikyma.stengemes.dazniausiai stengiuosi negalvoti apie ateiti, apie bloga...mergyte tikra saunuole, daug kas giria, kas nezino, tai is isvaizdos net nepasakysi kad sergam..bet sergam...sunkiausia man su miatinimu.lab sunkiai valgom..reik viska per prievarta kisti, bet jau be zonduko.. thumbup.gif ..
Atsakyti
4u.gif jums viskas bus gerai, tik dabar subku, bet tai praeis ir bus lengviau, as tikiu kad su tokiu graziu vardu atejusi mergyte, tikrai sulauks graziu dienu, as pasimelsiu uz jus, jums viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti