Įkraunama...
Įkraunama...

Meksikos plikiukai

Akuna matata, super nuotraukytės thumbup.gif

Bandera, gražūs mažyliai 4u.gif O jei ne paslaptis, tai kur rezervuotieji ketina gyvent? smile.gif

Na tėtukai visada labai rūpestingai žiūri į vaikučius smile.gif Kiek Viktorianui būna laimės į savo mažylius žiūrėt, ypač mažus biggrin.gif Kitos kalytės dėl vaizdo ateina pasižiūrėt kas čia kaip, o jis akis išplėtęs žiūri kaip į kokį stebuklą wub.gif
Atsakyti
Kristina, aciukas smile.gif 4u.gif rezervuotos mazyles niekur nevaziuoja, jos bus vilnietes bigsmile.gif ax.gif Galesiu daznai jas matyti thumbup.gif juk babulia esu... man labai rupi... mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Mazylem jau 2 savaiteles 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Madmozele biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kuba biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Perla biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Karamele biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bandera: 01 balandžio 2012 - 13:09
Gražios nuotraukytės 4u.gif Mažyliai greitai auga smile.gif
Smagu, kad merginos lieka Lietuvoje smile.gif Gal kada parodose teks pamatyt thumbup.gif

Reiks ir mum naujų vaikų nuotraukyčių nuo Trufanos ir Viktoriano padaryt smile.gif Bet rodos ir ankstesnės jų foto nebuvau įdėjus smile.gif
Taigi, susipažinkit su Sayen Naglis (patelė), Saqui Naglis (patelė) and Shiriki Naglis(patinas), nuotraukoj 20 dienų amžiaus smile.gif Mažyliai gimę 2012 01 24, tėvai LT CH Harmeks Trufana ir LT JCH Harmeks Viktorian smile.gif
http://a1.sphotos.ak...554791049_o.jpg
http://a7.sphotos.ak...689784305_o.jpg
Atsakyti
Sveikos merginos!
Prisiziurejau jusu nuostabiu mazyliu ir nusprendziau parodyti saviskius smile.gif

https://lh3.googleus.../s912/auau1.JPG
http://lh3.googleuse.../s912/auau2.JPG
user posted image

Taip man jie patinka... nezinau kaip reiks atiduoti blush2.gif
Atsakyti
Visų mažyliai nuostabūs wub.gif

Bandera wub.gif - taviškių žiūriu jau akytės atmerktos beveik wub.gif , Man Cuba labai širdin įkrito , net nežinau kodėl wub.gif
Atsakyti
Kristina, mazyliai super!!!! thumbup.gif wub.gif

Xolo <3, cia standartiniai mazyliai??? Kokie faini!!!!! wub.gif o kiek ju turit? kiek mergyciu, kiek berniuku gime? joo... atiduoti visada sunku... rami sirdis tik tuomet, kai suniukas papuola geriem zmonem smile.gif maniskiai visi turi puikius seimininkus thumbup.gif del savuju as visiskai rami bigsmile.gif ax.gif 4u.gif ir visiems kitiems linkiu rasti puikius namus bigsmile.gif

Elze 76, Cuba musu numyletine ax.gif ji, kazkodel, daug kam i aki krenta mirksiukas.gif blush2.gif

Savo seimininku iesko Kuba ir Madmozele 4u.gif 4u.gif

Kuba (Cuba Libre Maju Saule)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Madmozele (Chanel Coco Mademoiselle Maju Saule)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Savo mylincias mamas jau turi Perla ir Karamele 4u.gif 4u.gif

Perla (Cacharel Noa Perle Maju Saule)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Karamele (Caramel Sunrise Maju Saule)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Taip, Bandera, cia standartiniu suniuku vada.
Stengsiuos nuolat ikelti nauju nuotraukeliu, pasirodyti kaip augam, bei paziureti i jusu mazylius wub.gif
Atsakyti
Tai čia Jūs hunter.lt šuniukus siūlote kur kaina priklausys nuo to ar darysite dokumentus ir ar čipuosite? Nuotraukos kai kurios tos pačios.
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 04 05, 16:40)
Tai čia Jūs hunter.lt šuniukus siūlote kur kaina priklausys nuo to ar darysite dokumentus ir ar čipuosite? Nuotraukos kai kurios tos pačios.

O sis klausimas skirtas kam? ax.gif Jei manes klausiat, tai as hunter.lt mazyliu nesiulau. mano veislyno suniukai visi su kilmes dokumentais (nesvarbu ar pliki, ar su kailiu, ar parodoms perkami, ar veisimui, ar namams) ir visi cipuojami (tik pirma vada tatuiruotes turejo).
Jei klausimas skirtas ne man, tai atsiprasau, kad kisuosi blush2.gif ax.gif 4u.gif

Xolo <3, laukiam daugiau nuotraukyciu!!!! thumbup.gif man standartiniai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bandera @ 2012 04 05, 18:23)
O sis klausimas skirtas kam?  ax.gif 

Jei gerai supratau, klausimas skirtas yra Xolo <3
Atsakyti
Taip, klausimas skirtas Xolo<3

Būtų įdomu sužinoti, kodėl daliai vados dokumentai bus išimti, o kitai, - ne.

Gal reikėtų susiskaičiuoti šuniukus ir atėjus pasižiūrėti, - kiek visgi dokumentų bus užsakyta... g.gif
Atsakyti