Įkraunama...
Įkraunama...

Meksikos plikiukai

QUOTE(Kristina__ @ 2012 04 06, 11:05)
Be mikročipo neišduos ir kilmės liudijimo wink.gif taip kad stalčiuje nebus ką laikyt.

Manau, kad mikrocipas reikalingas visiems sunims, net ir kiemsargiams, pasiklydes suniukas butu grazintas savininkui, o ismesto suns savininkui butu skirta bauda uz neatskinga elgesi.
Atsakyti
Manau, kad mikrocipas reikalingas visiems sunims, net ir kiemsargiams,

Manote? Tai kodėl tam medžiotojui siūlėte parduoti be čipo?

Jūsų susirašinėjimas yra čia:

http://www.supermama...?...4622&st=324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 06 balandžio 2012 - 11:17
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 04 06, 11:10)
Kalba eina ne apie žymą "veislės brokas". Kalba eina apie sąmoningą Veisimo Nuostatų pažeidinėjimą. Juk jūs sakėte žmogui, jog galima ir be dokumentų, ir be čipavimo... bus kiek pigiau.

Juk kol neparašėte veislės, žmonės, pamatę mamą galvojo, kad pardavinėjate jagdterjerus.

Tas žmogus atsiuntė jūsų susirašinėjimą. Jis yra temoje apie apgavikus.

Taigi kad...Plaukuotas šuo genetiškai yra sveikesnis nei beplaukis. Tai liečia visas plikas veisles. Na, o čia žmogus atėjo į medžiotojų forumą ir pasiūlė šuniukus medžioklei ir dar be dokumentų.

Man jau pradeda patikti sita tema.... schmoll.gif
Dabar net nezinau ar dar noriu cia ateiti ir rodyti savo suniukus…. Nes, pasirodo, rasti mylincius seimininkus savo mazyliams turi buti ne pirmos eiles klausimas…

Nenoriu leistis i gilesnes diskusijas.
Atsakyti
Kad buvote nutverta pasirengusi daliai vados daryti dokumentus, o kitiems ne, - tai jau tema nebepatinka? Gal įsivaizduojate, kad atėjusi į medžiotojų forumą galite durnių ieškoti? Neganato to, kad dokumentai yra "pagal būtinybę" tai dar žmogui aiškiate, kad jis bus pirmas, kuris galės medžioti su meksikos plikuoju biggrin.gif

P.S.

Jei jau ėmės veisti, - tai laikykitės visų reikalavimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kennel_Eolo_arfa: 06 balandžio 2012 - 11:23
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 04 06, 11:20)
Kad buvote nutverta pasirengusi daliai vados daryti dokumentus, o kitiems ne, - tai jau tema nebepatinka? Gal įsivaizduojate, kad atėjusi į medžiotojų forumą galite durnių ieškoti? Neganato to, kad dokumentai yra "pagal būtinybę" tai dar žmogui aiškiate, kad jis bus pirmas, kuris galės medžioti su meksikos plikuoju biggrin.gif

P.S.

Jei jau ėmės veisti, - tai laikykitės visų reikalavimų.

Taigi cia niekad nebus pabaigos diskusijoms, kuo daugiau atsakymu as parasysiu tuo labiau busiu "maisoma su zememis".
Man baisu, kad sunis mylintys zmones gali buti tokie pikti savo veisles atstovams.
Tiesa, su artejanciomis sv. Velykomis... verysad.gif

Plaukuoti patineliai neveisiami (veisiami tik kai kuriose salyse), todel dauguma veiseju ka tik gimusius mazylius nuzudo, ar Jus galvojate, kad jie stebuklingai taip retai gimsta? As uz gyvybes issaugojima. Suniukams reikia mylinciu seimininku, kuriuos ir bandau rasti.
Mano materialine padetis leidzia man parduoti suniukus mazesne kaina nei i juos investuota. Svarbu, kad leistu stebeti maziuku augima ir juos myletu!
Klube yra uzregistruota visa gimusi vada. Dokumentai bus daromi visai vadai.
Per sesis metus tai mano antra suniuku vada, pirmos vados mazyliams (kinietukams) as radau labai gerus seimininkus, su kuriais bendraujame iki siol smile.gif

P.S. Viena plaukuota suniuka rezervavo mano drauge, kuriai visiskai nesvarbu ar mazylis tituluotas ar ne, todel dokumentu as jai net neduosiu (liks pas mane, o ne neuzsakyti klube). Kitas plaukuotas suniukas- laisvas smile.gif
Plikuti rezervavusi mergina planuoja rodyti ji ir siame forume ir dalyvauti pasaulinio lygio parodose (man tai be galo malonu).
Jauciu pasigailesiu, kad issiunciau sita atsakyma, bet ... pulkit, toks jau gyvenimas smile.gif
Atsakyti
Kalba eina apie jusu sita sakini:"Kaina priklauso nuo to ar noresite, kad as daryciau suniukams dokumentus, cipuociau ir pan. (400- 900 lt)" Sis sakinys su stalciais meilem ir kitkuo ka cia priraset,neturi nieko bendro,bet rasytas jis jusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sancta: 06 balandžio 2012 - 13:17
QUOTE(Sancta @ 2012 04 06, 13:14)
Kalba eina apie jusu sita sakini:Kaina priklauso nuo to ar noresite, kad as daryciau suniukams dokumentus, cipuociau ir pan. (400- 900 lt)  Sis sakinys su stalciais meilem ir kitkuo ka cia priraset,neturi nieko bendro,bet rasytas jis jusu.

As supratau, kad tik del sito sakinio... bet jeigu as dabar pradesiu teisintis, kad parasyta is inercijos, visai nesigilinant, tai vargu ar patikesit. Man bus gera pamoka.
O vat jau "stalciu" meiles gyvunams Jus is manes niekaip neatimsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xolo <3 @ 2012 04 06, 14:21)
As supratau, kad tik del sito sakinio... bet jeigu as dabar pradesiu teisintis, kad parasyta is inercijos, visai nesigilinant, tai vargu ar patikesit. Man bus gera pamoka.

Įdomus toks dalykas. Rašot vienaip, dabar sukat kitaip.
Tai dokumentai arba doromi, arba ne. Jei dokumentai daromi visiems šuniukams be išimties ir čipuojami visi šuniukai be išimties (kas pagal veisimo reikalavimus yra PRIVALU), tai net neįsivaizduoju, kaip gali toks sakinys "iš inercijos" susidėliot unsure.gif
Tiesa, dar vienas įdomus pastebėjimas... Mano galva, medžiot Lietuvoj galima tik su dokumentuotais šunim, tai Jūs kaip ir niekaip negalit pasilikt, kaip pati sakėt, dokumentų stalčiuje, parduodant šuniuką medžiotojams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 06 balandžio 2012 - 13:32
QUOTE(Agnnyte @ 2012 04 06, 13:25)
Įdomus toks dalykas. Rašot vienaip, dabar sukat kitaip.
Tai dokumentai arba doromi, arba ne. Jei dokumentai daromi visiems šuniukams be išimties ir čipuojami visi šuniukai be išimties (kas pagal veisimo reikalavimus yra PRIVALU), tai net neįsivaizduoju, kaip gali toks sakinys "iš inercijos" susidėliot  unsure.gif
Tiesa, dar vienas įdomus pastebėjimas... Mano galva, medžiot Lietuvoj galima tik su dokumentuotais šunim, tai Jūs kaip ir niekaip negalit pasilikt, kaip pati sakėt, dokumentų stalčiuje, parduodant šuniuką medžiotojams.

Del medziojimo tik su dokumentuotais sunimis tai as, tikrai, nezinojau....
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2012 04 06, 13:25)
Mano galva, medžiot Lietuvoj galima tik su dokumentuotais šunim, tai Jūs kaip ir niekaip negalit pasilikt, kaip pati sakėt, dokumentų stalčiuje, parduodant šuniuką medžiotojams.

Teisingai, bet yra ir dar vienas niuansas. Medžioti galima su medžioklinių veislių šunimis smile.gif Meksikos plikieji Lietuvoje nepriskiriami prie medžioklinių šunų, ir su jais medžioti negalima (aš suprantu, kad jie gali turėti neblogus instinktus, bet įstatymai yra įstatymai).
Atsakyti
QUOTE(Xolo <3 @ 2012 04 06, 14:21)

Jus atsargiai su tokia "inercija",ypac pasirasinejant kokius dokumentus,maza ka... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Klube yra uzregistruota visa gimusi vada. Dokumentai bus daromi visai vadai.

Na, džiugu, kad šiandien nusprendėte visgi laikyti Veisimo Nuostatų.

Jei Jūs esate veisėja, o ne daugintoja, - tai ir elkitės kaip veisėjas, kuriam priklauso laikytis LKD Veisimo Nuostatų.

Šiaip, kogero, LKD turėtų žinoti apie tokią veisėją...

Atsakyti