QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2012 04 06, 11:20)
Kad buvote nutverta pasirengusi daliai vados daryti dokumentus, o kitiems ne, - tai jau tema nebepatinka? Gal įsivaizduojate, kad atėjusi į medžiotojų forumą galite durnių ieškoti? Neganato to, kad dokumentai yra "pagal būtinybę" tai dar žmogui aiškiate, kad jis bus pirmas, kuris galės medžioti su meksikos plikuoju
P.S.
Jei jau ėmės veisti, - tai laikykitės visų reikalavimų.
Taigi cia niekad nebus pabaigos diskusijoms, kuo daugiau atsakymu as parasysiu tuo labiau busiu "maisoma su zememis".
Man baisu, kad sunis mylintys zmones gali buti tokie pikti savo veisles atstovams.
Tiesa, su artejanciomis sv. Velykomis...
Plaukuoti patineliai neveisiami (veisiami tik kai kuriose salyse), todel dauguma veiseju ka tik gimusius mazylius nuzudo, ar Jus galvojate, kad jie stebuklingai taip retai gimsta? As uz gyvybes issaugojima. Suniukams reikia mylinciu seimininku, kuriuos ir bandau rasti.
Mano materialine padetis leidzia man parduoti suniukus mazesne kaina nei i juos investuota. Svarbu, kad leistu stebeti maziuku augima ir juos myletu!
Klube yra uzregistruota visa gimusi vada. Dokumentai bus daromi visai vadai.
Per sesis metus tai mano antra suniuku vada, pirmos vados mazyliams (kinietukams) as radau labai gerus seimininkus, su kuriais bendraujame iki siol
P.S. Viena plaukuota suniuka rezervavo mano drauge, kuriai visiskai nesvarbu ar mazylis tituluotas ar ne, todel dokumentu as jai net neduosiu (liks pas mane, o ne neuzsakyti klube). Kitas plaukuotas suniukas- laisvas
Plikuti rezervavusi mergina planuoja rodyti ji ir siame forume ir dalyvauti pasaulinio lygio parodose (man tai be galo malonu).
Jauciu pasigailesiu, kad issiunciau sita atsakyma, bet ... pulkit, toks jau gyvenimas