Įkraunama...
Įkraunama...

Meksikos plikiukai

Na, mes irgi pasirodysim biggrin.gif šeštadienį buvom sode, pagavo Mexis 4 drugelius happy.gif ir baisiausia buvo.. kai nusprendė pagauti gyvatę blink.gif , vos spėju atraukti... Ji gulėjo žolėse pasislėpusi, aš jos net nemačiau, bet Mexis vos užmatė ir nėrė, aš spėjau jį atitraukti.. unsure.gif Dabar labiau žiūrėsim, kas palei kojas... O dabar įdedu gražiausią tos dienos nuotraukytę, prie Nemuno ax.gif
user posted image

Būtų labai malonu tokius gražuoliukus pamatyti biggrin.gif
QUOTE(Bandera @ 2012 04 17, 15:06)
Laimi, aciu labai!!!  ax.gif  blush2.gif  4u.gif Jei kada planuojate buti Vilniuje, pasakykit! Susitarsim del laiko biggrin.gif Mazyles isties labai fainulkos  wub.gif  Net teliko nejungiu, o mieliau stebiu kaip jos zaidzia, laksto, duksta, bando loti  biggrin.gif

Bet Pokas koks didelis atrodo clap_1.gif net neina atpažinti, rolleyes.gif gražuolis biggrin.gif
QUOTE(Kristina__ @ 2012 04 19, 11:55)
Gražūs mažyliai  4u.gif
Ir mes savaitgalį pasidarysim naujų nuotraukyčių, kažkaip vis laiko nėra atnaujint foto blush2.gif

Bet va turim mūsų mažylio nuotraukų smile.gif

Poco Naglis, gyvena Švedijoj Xolo veislyne:) Foto darytos kovo vidury smile.gif
Beje, sakoma, kad kiekvienas šiame pasaulyje turim savo dvynį, tai Poco Naglis turi savo geriausią draugę-dvynę Guapą, gimusią Italijoje, o jos tėvai įvežti iš Meksikos smile.gif
Atsakyti
Bandera, Kristina, puikios nuotraukos, puikūs plikšiai ! 4u.gif Laimi, tikrai graži foto 4u.gif 4u.gif

Na ir mes truputi pasirodom:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 25 balandžio 2012 - 06:57
QUOTE(Bandera @ 2012 04 17, 12:15)

MADMOZELE kokia graži kalytė ir vardas koks puikus wub.gif
Atsakyti
Dėkojame biggrin.gif
Jūsiškiai taip kaip visada - labai gražūs smile.gif

QUOTE(Akuna matata @ 2012 04 25, 07:57)
Bandera, Kristina, puikios nuotraukos, puikūs plikšiai ! 4u.gif  Laimi, tikrai graži foto 4u.gif  4u.gif

Na ir mes truputi pasirodom:

Atsakyti
....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimisss: 25 balandžio 2012 - 18:01
Gražuolis Meksis 4u.gif Geras medžiotojas thumbup.gif Xochi irgi neatsisako ką nors pasivaikyt jei proga pasitaiko, aukštai skrendančius paukščius ir tai suskaičiuoja smile.gif

Akuna matata, gražios foto thumbup.gif Beje, o koks vaikinuko pilnas vardas? smile.gif

Na ir kelios žadėtos nuotraukytės mažųjų Nagliukų smile.gif
Vakar suėjo trys mėnesiukai 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Na dar nauja mūsų žvaigždutės Eecatl Naglis nuotraukytė smile.gif Merginai jau 8 mėnesiai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kristina, labai gražios foto biggrin.gif man labai patinka tas "bitutės" kostiumas thumbup.gif
O Eecatl Mexio sesė? biggrin.gif Labai graži mergina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimisss: 25 balandžio 2012 - 19:05
Akuna, Laimis, Kristina - super suniukai !!!!!!!!!! 4u.gif
Labai grazus plikiukai, irgi turiu, leiskit man pristatyti. Mano vardas Juste, turiu 35 metus biggrin.gif auginu meksikos plikaja be dokumentu ( gavau is seses, teveliai kilmingi, praeje parodas, bet ten netyciukas gavosi, gime viena mergyte tai as paemiau, sterelizavau ir veliau mamyte sterelizavo, kad daugiau tokiu bajeriuku nebutu..) gyvenu su seima Svedijoje, jaukiame kaimelyje prie Sundsvalio 4u.gif na ir įdedu savo Chiles foto cool.gif tikiuosi labai nepyksite, kad maniškė ne parodinė rolleyes.gif unsure.gif user posted image
Atsakyti
Sveika prisijungus prie xolo mylėtojų 4u.gif thumbup.gif
Chilė labai graži wub.gif Ji vidutinio ar mini dydžio?
Atsakyti
QUOTE(Laimisss @ 2012 04 25, 20:04)
Kristina, labai gražios foto  biggrin.gif man labai patinka tas "bitutės" kostiumas thumbup.gif
O Eecatl Mexio sesė?  biggrin.gif Labai graži mergina  smile.gif

Ačiūkas smile.gif
Taip, Eecatl jaunesnioji Meksio sesutė thumbup.gif
Atsakyti
Juste, malonu, kad prisijungėte biggrin.gif jau greit reiks atskirą forumą kurti plikiams laugh.gif
O šiandien sutikom haskį, kurio šeimininkai dirba Eukanuboje, tai Mexis smagiai pažaidė su juo, o aš su šeimininnku pašnekėjau. Labai gerai laiką praleidom biggrin.gif O kaip plikiukams kitiems sekasi? ax.gif ,o vakar nusprendėm pasitreniruoti parodoms, tai va įdedu stovėsenos nuotrauką biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šauniai stovit thumbup.gif
O mes pratinamės plaukioti biggrin.gif Xochi visą dieną traukė kamuoliuką iš tvenkinio nail.gif biggrin.gif Lūžom iš juoko, kai ji iš pradžių su koja bandė srovę daryt, kad kamuoliukas priartėtų ir dar piktai riaumodavo ant kitų xolo, kurie ateidavo pasižiūrėt lotuliukas.gif Bet neužilgo pradėjo plaukti iki kamuoliuko thumbup.gif
Papildyta:
Dar turim super herojaus Estornino Naglis nuotraukytę thumbup.gif
user posted image
Atsakyti