Issigandau dabar labai, nes pas mane nera nei pykinimo, nei vemimo, tik krutys padidejusios ir skausmingos.. tai gal ir man nesivystantis?....
reiks lekt i polklinika

QUOTE(LunRi @ 2010 06 28, 14:52)
Issigandau dabar labai, nes pas mane nera nei pykinimo, nei vemimo, tik krutys padidejusios ir skausmingos.. tai gal ir man nesivystantis?....
reiks lekt i polklinika

Na tik nestresuokit

Aš pati be jokių požymių. Nei pykina, nei krūtinė padidėjus... Tik dažniau į wc vaikštau. O va jau 3 mėnesių sulaukiau

Į polikliniką lėkit tik jei pilvą skaudės, kraujo pasirodys ar pan..
QUOTE(LunRi @ 2010 06 28, 15:52)
reiks lekt i polklinika

Tik neisigask del to

Man buvo vienintelis pozymis - jautrus speneliai, nors anksciau pries menesines to nebudavo. O penkta savaite jau pradejo po truputeli pykinti ir silpna darytis
oj as irgi mazai ka jauciau pradziai, tik kad krutis ziauriai padidejo!
na bet dabar jau pradedu jausti kad laukiuosi

Sveikos,
man ir kazkaip neramu.. atrodo,kai jei pykintu, tai ramiau butu
nes siuo metu jautri ir skaudanti krutine, silpna, buna pamaudzia pilvuka, bet geriu del to magni (cia gine israse), o daugiau nieko nejauciu, tai vis neramu, kad ar tikrai laukiuos..
nors temperatura matuoju ir ji aukstesne...
kazkaip laukiu kol pasakys,kad sirdute plaka, gal tada bus ramiau
man ir kazkaip neramu.. atrodo,kai jei pykintu, tai ramiau butu

nors temperatura matuoju ir ji aukstesne...

Sveikos,
Tik nesinervinkit, as pati taip pat nejutau jokiu nestumo pozymiu isskyrus skaudancia krutine kaip ir pries menesines. Tik buvau nustebusi, kad skauda neiprastai ilgai
kol nepasidariau nestumo testo ir nesuzinojau kad as jau
o po to tai irgi nebuvo jokiu didesniu pozymiu tik sustreikaves apetitas. O kartais tikrai norejos bent jau pykinimo, kad jausciaus kaip nescia
bet dabar dziaugiuosi, kad to nebuvo
Tik nesinervinkit, as pati taip pat nejutau jokiu nestumo pozymiu isskyrus skaudancia krutine kaip ir pries menesines. Tik buvau nustebusi, kad skauda neiprastai ilgai

Mano nėštumas buvo visai be požymių. Vienintelis požymis dingusios menstruacijos.
Nepykino, nesvaigo galva, nebuvo ir nuotaikų svyravimų, absoliučiai nieko.
O vaikas buvo sveikas.

Sveikos mamytes, as jau 25 savaites laukiuosi. Nestumo pozymiu nei pradzioje nei dabar praktiskai nebuvo jokiu. Jei maziukas apie save neprimintu pasispardydamas ir pilvukas neaugtu tai net galeciau paimirst kad laukiuosi. Kazkaip nesitikejau kad nestumas gali but toks lengvas ir malonus
Net gydytoja pasimetus. Vis klausineja kodel as jai niekad neskambinu del ivairiu neaiskumu. Bet tai kad viskas man gerai ir as jai neturiu ka pasakyt

QUOTE(Medinuke @ 2010 07 31, 11:00)
Sveikos mamytes, as jau 25 savaites laukiuosi. Nestumo pozymiu nei pradzioje nei dabar praktiskai nebuvo jokiu. Jei maziukas apie save neprimintu pasispardydamas ir pilvukas neaugtu tai net galeciau paimirst kad laukiuosi. Kazkaip nesitikejau kad nestumas gali but toks lengvas ir malonus
Net gydytoja pasimetus. Vis klausineja kodel as jai niekad neskambinu del ivairiu neaiskumu. Bet tai kad viskas man gerai ir as jai neturiu ka pasakyt 

Sakyciau nevisa teisybe surasot, jei pati tokio nestumo nebuciau turejus