Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas be požymių?

Kiek buvo sav. nėštumui kai sužinojai, kad nesivystantis?

Kažkaip nebuvau pagalvojus dėl hcg kraujo tyrimų. Kitą savaitę pasidarysiu, nes per savaitgalį nieko nerasiu smile.gif Įdomu, ar Alytuj daro šiuos tyrimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(RebekaG @ 2008 04 04, 14:20)
Kiek buvo sav. nėštumui kai sužinojai, kad nesivystantis?

8-9 nėštumo savaitę, bet nustodavo vystytis apie 6.

Atsakyti
Na, šiandien jau pasidariau pirmą hcg tyrimą. Rezultatas 4392.
Pati nežinau kaip interpretuot. Radau šiame forume, kad normos 5 sav. 18-7340, 6sav. 1080-56500. Kažkaip labai dideli intervalai tų normų. Pabandysiu daryt po 2-3d. ir žiūrėsiu kaip auga. Ech unsure.gif
(pagal mėnesines man nepilnos 6 sav.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RebekaG: 08 balandžio 2008 - 16:05
QUOTE(Dreambaby @ 2008 04 01, 20:52)
Sveikos. Dar tik pati nėštumo pradžia, tačiau mane neramina tai, jog nejaučiu jokių požymių, tik papilvę sumaudžia karts nuo karto.

Man taip buvo... nieko nejaučiau, tik apie 8,5 savaitės pasigedau ciklo doh.gif Na, buvau labai užsiėmus mintimis ir darbais... Tai pasigedus ciklo, pasidariau testuką. Teigiamas. Ilgai nieko nejaučiau. Buvo net pikta, kad nesinorėjo žiemą vyrą išvaryt žibučių ar braškių... nugis kitoms taip būna rolleyes.gif sako....

o dar žinau vieną moteriškę doh.gif sako, pradėjau storėti... *****, ką daryt... pradėjau krosą su vyru bėgiot. Nu nemažėja tas mano pilvas, nors tu ką. Ir ciklas yra. Visgi susiruošiau pas daktarus. Atradimas - 5-ą mėnesį nėščia laugh.gif
(kažin, nemelavo ji? negi ciklas taip ilgai gali būti??)
Atsakyti
O as isvis iki 7 sav. nezinojau, kad laukiuosi ir jokiu pozymiu nebuvo, tik dabar 8 sav.pradejau vemti rytais.
O pirma cikla ir menesines buvo, taip, kad nestumas man buvo staigmena.
o krutine man dar ir dabar vos vos jautri, nezinau ar tai gerai, bet yra kaip yra.
Atsakyti
nepergyvenkit mergaites, tai, kad nera paciu baisiausiu nestumo pozymiu tai dar tikrai nereiskia, kad jusu mazuliukams yra kazkas blogai smile.gif aisku kai as pati visa tai jau praejau tai man bepigu kalbeti smile.gif o buvo taip: siek tiek skaudejo krutine (butent spenelius), jokio vemimo, jokios reakcijos kvapams, jokiu isskirtiniu noru, tik gal kazkiek padidejas apetitas ir viskas smile.gif apie 17 sav po truputi pradejo list pilvukas, 20 sav ziurejo echo, mate ir vyras, isejus is echo tik tada abu jau realiai suvokem,kad mes turesim mazyli smile.gif nes iki tol nebuvo jokiu ypatingu nestumo pozymiu apie kurios labai daug kalbama ir kuriu dazniausiai visos tikisi smile.gif taip, kad ramybes, pasitikejimo ir sekmes auginant pilvukus 4u.gif
Atsakyti
tuk tuk nestukiu liniuotes wub.gif galit pasidaryti net su savo foto ar net paziuret kaip vaikelis tokios ar tokios sav atrodo stai cia
jei ka rasykit padesiu 4u.gif
Atsakyti
3 kartus kartojau NT ir ką gi II wub.gif Bet mane labai neramina tai, kad beveik nėra jokių nestuke.gif požymių unsure.gif Na, dažnai bėgioju į tualetą, nėra mmm, bet krūtinė nejautri unsure.gif O kai laukiausi savo mažiuko šiek tiek skaudėjo. Gal todėl, kad turėsiu pametinukus nejaučiu pokyčių krūtinėj, nes tik 4 mėn kaip nemaitinu unsure.gif Mamytės, gal kas susidūrėt?
Atsakyti
Tai tik džiaukis kad viskas taip lengvai, aš ir nieko nejaučiau,tik mmm kaip nėra taip nėra, na kadangi tais laikais apie testus mažai kas buvo girdėjęs tai kad laukiaus patvirtino tik gydytoja jau 8 sav thumbup.gif
Atsakyti
su pirmu, tai jei ne dingusios mmm ir didėjantis pilvas, tai pati nebūčiau pasakius, kad aš nestuke.gif - savijauta buvo puiki, nei pykino, nei silpna, nei krūtinė jautri, energijos ir jėgų buvau pilna. Kad dabar taip hihihi.gif
Atsakyti
Aš irgi pasigendu požymių ax.gif Aiškiausias be mmm nebuvimo- kad krūtinę skauda. Ne jautri, bet skauda. Dar nuovargis. Dėl begiojimo į tualetą- tiesiog išgeriu tuos privalomus 2 l, o anksčiau nebuvau skysčių mėgėja, tai labai nestebina. Kita vertus mamos per nėštumus irgi nepykindavo, sakau gal kažkiek priklauso g.gif

Atrodo neramu, kad požymių nėra, ale jei pradeda maust pilvuką ar labiau paskauda šonus - vėl imu pergyvent ko čia skauda, gal kas negerai doh.gif

Kol sulauksiu vizito pas ginę- labiausiai HCG tyrimai ramina ax.gif Matau tuos skaičiukus ir gera gera viduj wub.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif as visiskai nejauciau, kad esu nescia iki beveik 3 men biggrin.gif iki 2 men sirgau kaip paprastai, bet veliau staiga dingo blink.gif pasidariau testa, jis buvo teiigiamas, tada nuejau pas gydytoja ir labai nustebau kai ji pasake, kad jau 3men kaip pilve nesioju stebukliuka blink.gif wub.gif dar po menesio jau visi pozymiai atsirado smile.gif o tada tai kankinausi... biggrin.gif
Atsakyti