Suprantu, kad kartais gali buti baisu, kad nera simptomu, bet is kitos puses - dziaukites, nes tie simptomai tikrai nelabai malonus
Svarbiausia, nesinervuot, ir, kaip mano daktare sake, net mintimis niekur neskubet
Viskas bus gerai, turesim ne uz ilgo visos sveikus ir grazius lialius
QUOTE(Gintulia @ 2008 08 27, 14:57)
Suprantu, kad kartais gali buti baisu, kad nera simptomu, bet is kitos puses - dziaukites, nes tie simptomai tikrai nelabai malonus
Tai jau tikrai, aš atsimenu mano gera draugė laukėsi, tai pirmus tris mėnesius ojojoj kaip ją pykino praktiškai nuo visko, net vyro pabučiuot negalėdavo.
Na man taip buvo su pirmu nestumu, kad pozymiu nebuvo. Kad laukiuosi tesuzinojau kai jau geram 3 menesi buvau. Kai turejo buti menesines tai po truputi man tepliodavo+ labai mano ilgas menesiniu ciklas. Tai labai demesio ir nekreipiau, tik nebesinoredavo rukyti, vis budavo neskanu. Pasisakiau draugei, jog kazkaip keistai teplioju, sako nejuokauk pasidaryk testa. Pasidarau - ogi
.
O su antruoju iskart pajutau, labai pykindavo, skonis ir kvapai pasikeite. Daznai imdavo miegas ir vsi ko nors uzsimanydavu
O su antruoju iskart pajutau, labai pykindavo, skonis ir kvapai pasikeite. Daznai imdavo miegas ir vsi ko nors uzsimanydavu
Sveikutes,
man irgi truputi neramu. jau beveik 11 sav, bet tie nestumo pozymiai tokie menkoki, krutine lyg ir pdidejo, speneliai patamsejo, pilvukas kiek issisoko, ji pucia, valgau gerai, visai nepykina. Bet paskutiniu metu emiau visai gerai jaustis, krutines beveik nebemaudzia, tai sedziu sau ir nerimauju.
Duokit zinia kokia nuraminimui.
Sekmes visoms
man irgi truputi neramu. jau beveik 11 sav, bet tie nestumo pozymiai tokie menkoki, krutine lyg ir pdidejo, speneliai patamsejo, pilvukas kiek issisoko, ji pucia, valgau gerai, visai nepykina. Bet paskutiniu metu emiau visai gerai jaustis, krutines beveik nebemaudzia, tai sedziu sau ir nerimauju.
Sekmes visoms
QUOTE(Kavasupienu @ 2008 10 17, 23:33)
Sveikutes,
Sekmes visoms
Sekmes visoms
Sveikute, tu tikrai dziaukis ir del nieko nepergyvenk, mum va jau 22 savaiteles, o vienintelis nestumo pozymis dingusios menesines ir pilvas
labutis merginos...
man visai neramu
nors pasiskaicius jusu aiskiau, bet vistiek sunku buti tokioj nezinomybej...
testas rodo dvi juosteles, kazkur turetu buti 5 savaites, vakar buvau echoskopiskai tirtis, tai gydytojas isziurejo mane per visus galus, ir negalejo pasakyti, kad as nescia..... nieko nemato...
nors ciklas dingo, ko niekada nebudavo, ir krutine tokia jautresne, o daugiau jokiu pozymiu nejauciu...
tad visai neberamu daros, reikia dabar tik laukti, ir ziureti, ar ten vystosi mano vaikeliukas, ar ne...
man visai neramu
nors pasiskaicius jusu aiskiau, bet vistiek sunku buti tokioj nezinomybej...
testas rodo dvi juosteles, kazkur turetu buti 5 savaites, vakar buvau echoskopiskai tirtis, tai gydytojas isziurejo mane per visus galus, ir negalejo pasakyti, kad as nescia..... nieko nemato...
nors ciklas dingo, ko niekada nebudavo, ir krutine tokia jautresne, o daugiau jokiu pozymiu nejauciu...
tad visai neberamu daros, reikia dabar tik laukti, ir ziureti, ar ten vystosi mano vaikeliukas, ar ne...
Sveikos merginos,
ziuriu, tikrai daug kam panasiai. Man irgi jau turetu buti apie penkios su puse savaites, o pozymiu dar nera. Jau keleta testu pasidariau. Neramu, nes sausio menesi turejau persileidima (buvo beveik 8 savaites). Ana syki irgi beveik nieko nejutau. Tai eisiu uz keletos dienu echo darytis, nes ir kraujavimas sioks toks buvo tuo metu, kai menesines turejo vykti. Tai dabar baisu i tualeta eiti, nes taip nesinori vel kraujo pamatyti...
Tikiuosi, kad viskas bus gerai si karta. Ir jums visoms to linkiu!
ziuriu, tikrai daug kam panasiai. Man irgi jau turetu buti apie penkios su puse savaites, o pozymiu dar nera. Jau keleta testu pasidariau. Neramu, nes sausio menesi turejau persileidima (buvo beveik 8 savaites). Ana syki irgi beveik nieko nejutau. Tai eisiu uz keletos dienu echo darytis, nes ir kraujavimas sioks toks buvo tuo metu, kai menesines turejo vykti. Tai dabar baisu i tualeta eiti, nes taip nesinori vel kraujo pamatyti...
Tikiuosi, kad viskas bus gerai si karta. Ir jums visoms to linkiu!
sveiki ,
sakykite o saileteki galima laikyti nestumo pozymiu
kitu pozymiu nera
sakykite o saileteki galima laikyti nestumo pozymiu
kitu pozymiu nera
Nepergyvenkit merginos, testai ir ginekologai neapgauna, tikrai laukiates!!! Man tikrai tikrai jokiu pozymiu nebuvo...
vos ne pati juos issigalvodavau...
zinojau, kad esu
, bet nei skausmai kokie, pykinimai, nei krutine padidejus, nieko iki gal kokiu 15sav, kai pilvas pradejo didet ir judesiukus pradejau jaust... dabar kai jau 27sav tik nugara biski skaudet pradejo nuo svorio, na ir aisku jau gan stiprokai apspardo mane...
Sveikos, as irgi nestumo metu nejauciau jokiu pozymiu, o visgi dvynukes nesiojau.Kai buvau 20sav, tai net ir pilvuko nesimate is po megztinio.niekas ir netikejo, kad dvynuku laikiuosi.Ne karto nesupykino.Gime sveikos mergytes, netgi truputi pernesiotos
QUOTE(lexhus @ 2008 06 04, 13:58)
Sveiki
as visiskai nejauciau, kad esu nescia iki beveik 3 men
iki 2 men sirgau kaip paprastai, bet veliau staiga dingo
pasidariau testa, jis buvo teiigiamas, tada nuejau pas gydytoja ir labai nustebau kai ji pasake, kad jau 3men kaip pilve nesioju stebukliuka
dar po menesio jau visi pozymiai atsirado
o tada tai kankinausi... 
Geras, nemaniau, kad taip imanoma.
Pas mane taip pat nebuvo jokiu nestumo pozymiu, is pradziu irgi labai pergyvenau, galvojau gal tai negerai, gal vaisius kazkaip neprisitvirtines ir nera pilno rysio su mano organizmu ar dar kas nors.. Aplamai nebuvo jokiu pykinimu, nieko nieko.. Dar mane kai kurios "geros" drauges gasdino, kad joms pykinimas 3 menesi tik prasidejes, kad viskas dar manes laukia priesakyje, bet ir joms teko nusivilti, nei 3-ia, nei kuri kita menesi niekas nevyko. Tiesa sakant as per visa nestuma jauciausi geriau nei bet kada savo gyvenime, visas organizmas lyg atsigavo, sutvirtejo nagai, nebeskilinejo, plauku lyg is niekur padvigubejo, oda paskaistejo, net kremu nereikejo.. Idomu kaip tau bus, bet tokia sklandi pradzia man regis zada labai lengva nestuma. Beje as iki nestumo turejau ir problemu su stuburu, su skrandziu, del to labiausiai ir pergyvenau, kad tie dalykai paastres, bet viskas vyko atvirkciai, as per nestuma pamirsau ka reiskia skausmas, ne karto neskaudejo galvos ar ko kito. Nieko nesibaimink, dziaukis siomis akimirkomis, tokiu nestumu statistiskai buna tik apie 3%, tad sveikinu patekus i laiminguju tarpa!